• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۱۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

برگزاری انتخاباتی امن و قدردانی از حضور حماسی مردم پای صندوق‌های رای

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تمهیدات و اقدامات نیروی انتظامی به منظور تامین نظم و امنیت انتخابات گفت: از ماه‌ها قبل، برنامه ریزی‌های دقیق به منظور تامین نظم و امنیت حداکثری این انتخابات صورت گرفت و شاهد انتخاباتی امن و باشکوه بودیم.

سردار حسین اشتری در حاشیه برگزاری کمیسیون قرارگاه انتظامی امام علی (ع) در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: حضور حماسی مردم عزیز و بزرگوار ایران اسلامی در روز گذشته پای صندوق‌های رای واقعا پرشور و حماسی بود؛ مردم بار دیگر با آرمان‌های امام (ره) و مقام معظم رهبری "مدظله العالی" تجدید بیعت کردند و نشان دادند که پای نظام و انقلاب اسلامی هستند.
وی ادامه داد: این پیروزی بزرگ را محضر مقام معظم رهبری "مدظله العالی" و ملت بزرگوار ایران اسلامی تبریک می‌گویم و برای رئیس محترم جمهوری منتخب مردم نیز آرزوی موفقیت دارم.
فرمانده ناجا با اشاره به تمهیدات و اقدامات نیروی انتظامی به منظور تامین نظم و امنیت انتخابات از ماه‌ها پیش افزود: نیروی انتظامی از دی ماه سال گذشته اقدامات اولیه خود را برای تامین امنیت انتخابات روز گذشته، آغاز کرده و در واقع با راه اندازی قرارگاه انتظامی امام علی (ع) تامین نظم و امنیت انتخابات را دنبال کردیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به برگزاری جلسات مستمر قرارگاه انتظامی امام علی (ع) با حضور اعضاء داخلی و برون سازمانی خاطرنشان کرد: جا دارد از همه اعضایی که در این قرارگاه حضور یافتند به ویژه عزیزانمان از بسیج تشکر کنم؛ برنامه ریزی‌های دقیق به منظور تامین نظم و امنیت حداکثری این انتخابات صورت گرفت و شاهد انتخاباتی امن و باشکوه بودیم.
سردار اشتری با اشاره به هماهنگی کامل نیروی انتظامی با بسیج وسپاه یادآور شد: امنیت بیش از ۷۰ هزار صندوق اخذ رای و بیش از ۶۹ هزار شعب را تامین کردیم؛ ۳۰۰ هزار نفر از همکارانم پای صندوق‌های رای و در شعب اخذ رای حضور فعالی داشته و ۳۰۰ هزار نفر از دیگر همکارانم مسئول تامین امنیت شهرها، محلات و ... بودند و ماموریت خطیر خود را به نحو شایسته‌ای انجام دادند.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تهیه اطلس امنیت انتخابات یادآور شد: پیش بینی‌های لازم در خصوص چگونگی تامین نظم و امنیت انتخابات صورت گرفته بود و ما بر مبنای اشراف و تسلط انتخاباتی و قدرت پیش بینی، ماموریت خود را به خوبی به سرانجام رساندیم و در واقع شاهد یک انتخابات امن بودیم.
وی افزود: همکارانم تا ۲ بامداد شنبه پای صندوق‌های رای بودند و در واقع این ماموریت تا پایان شمارش آرا و انتقال صندوق‌های اخذ رای به فرمانداری‌ها و مراکز از پیش تعیین شده ادامه داشته است و همچنان آمادگی خودمان را حفظ کرده ایم.
سردار اشتری با بیان اینکه هیچ گونه مشکل امنیتی نداشته ایم، خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی همواره در کنار مردم عزیز بوده و جا دارد از همکاری خوب مردم با فرزندان خود در نیروی انتظامی قدردانی کنم.
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به تلاش شبانه روزی آحاد فرماندهان و نیرو‌های پلیس به واسطه تامین نظم و امنیت انتخابات عنوان کرد: جا دارد از همکاران عزیزم به واسطه زحمات و تلاش‌های شبانه روزی قدردانی کنم؛ انصافا همکارانم از ماه‌ها قبل خود را برای برگزاری این ماموریت خطیر آماده کرده و پای کار بودند.
وی گفت: همچنین از خانواده‌های همکارانم و اصحاب ر سانه به ویژه رسانه ملی که انعکاس دهنده تلاش‌های ایثارگونه نیرو‌های پلیس در سراسر کشور بودند نیز قدردانی می‌کنم.
سردار اشتری تاکید کرد: این حضور پرشور و حماسی مردم باردیگر دشمنان را مایوس کرد و قطعا خیرات و برکات بسیاری برای کشور و مردم دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی یک مادر بدهکار در روز مادر
انتقال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به سمیرم
مسمومیت ۲ شهروند یاسوجی بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بارش باران در نقاط مختلف کشور، امروز جمعه ۲۱ آذر
تجلیل از مادران شهدا در یامچی
مشاوران املاک باید معاملات خود را در سامانه خودنویس ثبت کنند
پویش درخت‌کاری زیر سایه مادر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
سرمای شدید جان کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج به سه کشته و ۱۵مصدوم
دوران جنگ‌های امپریالیستی و کودتا تمام شده است
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد، صدای مفسدان را درآورد
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)