• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۱۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۵
بین الملل » آمریکا
سی ان ان ؛

خروج سیستم‌های دفاع موشکی آمریکا از غرب آسیا

وزارت دفاع آمریکا می‌گوید که برخی از سیستم‌های دفاع موشکی و نیرو‌های خود را از عربستان سعودی و دیگر کشور‌های غرب آسیا خارج می‌کند.

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد:آمریکا سیستم‌های دفاع موشکی خود را از غرب آسیا خارج می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مجری این شبکه تلویزیونی گفت:وزارت دفاع آمریکا می‌گوید که برخی از سیستم‌های دفاع موشکی و نیرو‌های خود را از عربستان سعودی و دیگر کشور‌های غرب آسیا خارج می‌کند.
دیگر مجری شبکه گفت:این به خاطر آن است که دولت بایدن می‌خواهد که بر روی تهدیدات ناشی از روسیه و چین تمرکز کند و از موضوع غرب آسیا دور شود.
در ادامه اورن لیبرمن خبرنگار این شبکه تلویزیونی از مقر پنتاگون گزارش داد:بر اساس اظهارات مقامات وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون نیرو‌ها و تجهیزات نظامی خود را از غرب آسیا و به طور ویژه از عربستان سعودی خارج می‌کند. این اقدام به دنبال تغییر توجه آمریکا به طرف تهدیدات ناشی از جانب چین و روسیه انجام می‌شود. بیشتر تجهیزاتی که از غرب آسیا خارج خواهند شد تجهیزات دفاع موشکی و از جمله سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت که در رهگیری موشک‌های کوتاه برد بالستیک موثر هستند، خواهند بود.
وی افزود:لوید آستین به فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) دستور داده است تا این تجهیزات را از منطقه غرب آسیا به آمریکا بازگرداند. برخی از این تجهیزات در تابستان سال جاری به مناطق دیگری در جهان انتقال داده می‌شوند و برخی از آن‌ها پس از انتقال به آمریکا در آمریکا تعمیر خواهند شد و سپس به مناطق دیگر جهان انتقال داده خواهند شد. مقامات پنتاگون اعلام نکرده اند که این تجهیزات به کجا منتقل خواهند شد. این بخشی از تغییر سیاست آمریکا از موضوع جنگ‌ها در غرب آسیا به طرف تهدیدات آینده و تهدیدات ناشی از چین و روسیه است.
خبرنگار افزود:شما شاهد عقب نشینی گسترده آمریکا از غرب آسیا هستید. ما تا ضرب الاجل یازدهم سپتامبر شاهد عقب نشینی کامل نیرو‌های آمریکایی از افغانستان خواهیم بود. اجازه بدهید که این موضوع را فراموش نکنیم که دولت ترامپ هم شمار نیرو‌های آمریکایی را عراق کاهش داد و شمار آن‌ها را به ۲۵۰۰ نفر رساند. در این حال تمرکز پنتاگون در حرکت به جلو بر روی چین و روسیه است. کارگروه پنتاگون در رابطه با تهدیدات ناشی از چین به تازگی کار خود را به پایان رسید و پیشنهادات خود را به لوید آستین وزیر دفاع آمریکا ارائه کرد. پنتاگون به صراحت اعلام کرد که این پیشنهادات راهبرد دفاع ملی آمریکا را در حرکت به جلو شکل می‌دهند. در ماه‌های آینده شاهد تغییر سیاست دولت آمریکا از جنگ‌های گذشته به طرف تهدیدات در آینده و از جمله تهدیدات ناشی از روسیه و چین خواهیم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)