• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۱۸۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۵:۴۳
آذربایجان شرقی » سیاسی

بازتاب حضور مردم آذربایجان شرقی در شبکه های ملی

مدیرکل صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی گفت: ۴۵۰ نفر از همکاران در قالب ۶۵ اکیپ به پوشش رسانه ای انتخابات ۱۴۰۰ پرداختند.

بازتاب حضور مردم آذربایجان شرقی در شبکه های ملیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، مرتضی صفری با تشریح برنامه های انتخاباتی حوزه های مختلف صدا و سیمای استان به پخش ۱۳ بخش خبری تلویزیونی، ۹ بخش خبری رادیویی، ۷ ارتباط با بخش خبری شبکه‌های یک، دو و شبکه خبر اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر این اقدامات، معاونت خبر توانست ۲۶ ارتباط خبری با ستاد انتخابات و هیئت نظارت بر انتخابات و ۸۴ ارتباط زنده با خبرنگاران شهرستان‌ها و مرکز استان در بخش‌های خبری تلویزیونی و رادیویی برقرار کند.

وی اضافه کرد: این معاونت همچنین با تولید و انتشار ۲۲۵ محتوای خبری در شبکه‌های اجتماعی و سایت خبرگزاری صدا و سیما اعم از بارگذاری ۲۹ خبر (۱۵ خبر مکتوب و ۱۴ فیلم و گزارش خبری و آلبوم تصویری) در سایت خبرگزاری و تولید و انتشار ۱۹۶ پست اعم از گزارش تصویری، پلاتو موبایلی، پلاتو دوربینی، فیلم، فوتوکلیپ و گزارش تلویزیونی از ستاد انتخابات و خبرمکتوب، گرافیک، اطلاعیه، آمار و گزارش آخرین اخبار ستاد انتخابات در شبکه‌های اجتماعی نقش آفرینی کند. 

صفری افزود: شبکه استانی صدای مرکز آذربایجان شرقی توانست با تولید و پخش ۱۹ ساعت و سی دقیقه ویژه برنامه زنده "حضور حماسه سی" از ساعت ۶:۳۰ صبح ۲۸ خرداد الی ۲ بامداد ۲۹ خرداد (بدون احتساب بخش‌های خبری) به بحث انتخابات پرداخت کند و ۲۶ ارتباط رادیویی استودیویی و گزارشی با شبکه‌های سراسری ایران، تهران، زیارت، ورزش، معارف، سلامت، اقتصاد، گفتگو، انتخابات، جوان، پیام، فرهنگ با مدت زمان کل ۲۶۵ دقیقه، ۴۰ ارتباط رادیویی با شبکه‌های رادیویی مراکز استانی به مدت ۲۸۰ دقیقه، ۴۴ ارتباط با فرمانداران شهرستان‌ها به مدت ۲۲۶ دقیقه، ۱۵ ارتباط با روستا‌های پرجمعیت استان به مدت ۹۲ دقیقه و ۲۰ ارتباط با خبرنگاران آزاد شهرستان‌ها به مدت ۲۱۰ دقیقه برقرار کند.

بازتاب حضور مردم آذربایجان شرقی در شبکه های ملیمدیرکل صداوسیمای استان، تولید و انتشار ۲۱۰ تصویر گرافیکی، ۵۴۵ تصویر ارسالی از شنوندگان، ۹۸ تصویر تولیدی فضای مجازی با چندین بار بازپخش را نیز از عملکرد رادیو نما در روز حماسی مردم برشمرد.

صفری به برنامه‌های شبکه سهند پرداخت و اظهار کرد: ویژه برنامه زنده "بورا ایران دی" از ساعت ۶ صبح ۲۸ خرداد تا ۲ بامداد ۹ خرداد با پخش ۱۸ ساعت برنامه (بدون احتساب بخش‌های خبری) با آیتم‌های متنوع توانست ۸۹ ارتباط به مدت ۳۲۶ دقیقه به صورت تک کادر ـ دوکادر ـ چندکادر با شبکه‌های شبکه یک، دو، سه، پنج، خبر، شما، قرآن، آموزش و سایر شبکه‌های سراسری و برون مرزی و ۲۸۵ ارتباط تصویری با شهرستان‌ها و شهر‌ها برقرار کند.

وی تولید پخش بیش از ۲۴ ساعت برنامه تحلیلی و خبری با رویکرد بین المللی را از اهم اقدامات رادیو برون مرزی آذری برشمرد و افزود: معاونت فضای مجازی نیز تولید و انتشار ۳۰۱ محتوا در قالب‌های عکس نوشت و پوستر، کلیپ، اینفوگرافیک، موشن گرافیک، فتو کلیپ و ویدئوکلیپ، انیمیشن، پادکست، ویدئو، ویدئو کامنت، ویدئوگرافی، پوشش ارتباط زنده سیما با شبکه‌های سراسری و برون مرزی، انعکاس فضای انتخابات شهرستان‌ها را در دستور کار خود داشت.

بازتاب حضور مردم آذربایجان شرقی در شبکه های ملیمرتضی صفری فعالیتهای اکیپ‌های مختلف حوزه‌های تولیدی و فنی را تشریح کرد و گفت: معاونت صدا با استقرار ۵ اکیپ، معاونت سیما با ۱۳ اکیپ، معاونت فنی ۱۵ اکیپ و معاونت خبر با استقرار ۳۲ اکیپ در مرکز استان و شهرستان‌ها توانستند حضور دشمن شکن مردم شریف استان آذربایجان شرقی را منعکس و به رسالت رسانه‌ای خود در این زمینه عمل کنند.

 

 

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)