• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۲۰۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

تمدید مهلت ارسال آثار به پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی

مهلت ارسال آثار و مستندات باشگاه‌های کتاب‌خوانی شرکت‌کننده در پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان تا روز پنج شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۰ تمدید شد.

تمدید مهلت ارسال آثار به پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانیبه گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت دستگاه‌ها و نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان را در سطح کشور برگزار می‌کند. در دوره پنجم جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان تاکنون ۲۵ هزار و ۱۲۷ باشگاه کتاب‌خوانی کودک و نوجوان تشکیل شده است. جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان در بخش‌های مختلفی اجرا و برگزار می‌شود که شامل باشگاه برگزیده، نامه به نویسنده، فیلم موبایلی معرفی کتاب و نویسنده برگزیده، مهدکودک برگزیده و تسهیلگر برگزیده از بخش‌های مختلف این برنامه است و در سال گذشته کتاب‌فروشی فعال نیز به این دوره جام باشگاه‌ها افزوده شد.
در ادوار قبلی برگزاری جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان اعضای باشگاه‌ها از امکان خرید کتاب‌های پیشنهادی جام باشگاه‌ها با ۵۰ درصد یارانه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برخوردار بودند و در این دوره علاوه بر یارانه ۵۰ درصدی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کتاب‌های عضو طرح جام باشگاه‌ها، به سایر کتاب‌های کودک و نوجوان نیز که عضو کتاب‌های پیشنهادی جام باشگاه‌ها نبودند نیز یارانه ۳۰ درصدی خرید کتاب تعلق گرفت.

امسال به دلیل شیوع و گسترش بیماری کرونا، سه روش برای ارسال مستندات باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان در نظر گرفته‌شده است.

۱. ارسال مدارک از طریق سایت شبکه ترویج کتاب‌خوانی

۲. ارسال آثار از طریق لوح فشرده

آن دسته از مربیان و تسهیل گرانی که دسترسی به اینترنت ندارند می‌توانند آثار خود را در یک لوح فشرده با شرایط زیر به دبیرخانه ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محل سکونت خود ارسال کنند.

۳ ارسال آثار به روش پستی.

آن دسته از تسهیل گران و مربیان که امکان ارسال آثار به دو روش بالا برای آنان مقدور نباشد می‌توانند آثار و مستندات باشگاه کتاب‌خوانی خود را به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محل سکونت خود تحویل دهند تا پس از بررسی آثار برتر به دبیرخانه مرکزی ارسال شوند.

آخرین مهلت ارسال آثار و مستندات جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی به ادارات فرهنگ و ارشاد شهرستان‌های تابعه تا ۱۰ تیر ۱۴۰۰ تمدید شد و باشگاه‌های کتاب‌خوانی مستندات فعالیت‌های باشگاه خود را تا تاریخ مقرر به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محل سکونت خود تحویل دهند. ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها نیز تا سه شنبه ۲۲ تیر مهلت دارند پس از داوری آثار رسیده به دبیرخانه، آثار برگزیده را در بخش‌هایی همچون باشگاه برگزیده به همراه تمامی مستندات، بخش فیلم موبایلی معرفی کتاب، بخش‌نامه به نویسنده، بخش نویسنده برتر به انتخاب اعضای باشگاه‌های شهرستان و کتاب‌فروش فعال جام باشگاه در شهرستان را به تفکیک به دبیرخانه مرکزی جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان ارسال نمایند.

نحوه داوری و ارسال آثار مرحله شهرستان

داوری مرحله نخست (شهرستان) از تاریخ ۱۲ تیرماه تا ۲۰ تیر ۱۴۰۰ است.

الف. دبیرخانه‌های ترویج کتاب‌خوانی مستقر در ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی هر شهرستان پس از جمع‌آوری آثار رسیده به دبیرخانه با سه روش فوق با استفاده از شاخص‌های داوری که از سوی دبیرخانه مرکزی اعلام شده است به داوری آثار و مستندات باشگاه‌های کتاب‌خوانی در تاریخ مشخص شده خواهند پرداخت.

ب. پس از داوری آثار در هر بخش با توجه به شاخص‌های اعلامی

– پنج باشگاه برگزیده به همراه تمامی مستندات

– پنج فیلم برگزیده باشگاه‌های شهرستان

– پنج نامه برگزیده باشگاه‌های شهرستان

را معرفی و به دبیرخانه مرکزی ارسال نمایید.

تبصره

شهرستان‌های دارای ۱ تا ۵۰ باشگاه کتاب‌خوانی حداکثر ۵ اثر برگزیده در هر بخش

شهرستان‌های دارای ۵۰ تا ۱۰۰ باشگاه کتاب‌خوانی ۸ اثر برگزیده در هر بخش

شهرستان‌های دارای ۱۰۰ تا ۲۰۰ باشگاه کتاب‌خوانی ۱۰ اثر برگزیده در هر بخش

شهرستان‌های دارای بیش از ۲۰۰ باشگاه کتاب‌خوانی ۱۵ اثر برگزیده در هر بخش

به دبیرخانه مرکزی ارسال کنند.

مراسم اختتامیه این دوره از جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان در نیمه اول مرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

جام باشگاه‌های کتابخوانی از سال ۱۳۹۴ با مشارکت نهاد‌های غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی و عمومی استان‌ها و شهرستان‌ها از جمله نهاد کتابخانه‌های عمومی، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، صندوق بین‌المللی کودکان سازمان ملل متحد یونیسف، کمیسیون ملی یونسکو، سازمان بهزیستی، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خانه کتاب و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در شهر‌ها و روستا‌هایی برگزار می‌شود که متقاضی شرکت در این برنامه هستند.
این جام در شهرستان‌ها در رشته‌های باشگاه برگزیده، نامه برگزیده، فیلم برگزیده، کتاب برگزیده، تسهیل گر برگزیده و کتاب‌فروش برگزیده برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)