• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۲۴۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

ماجرای سرگردانی مسافران ایرانی در فرودگاه مسکو چه بود؟

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی: یکی از آژانس‌های معتبر، فن آیدی جعلی به گردشگران ایرانی فروخته است، باید جلوی این آژانس‌ها زودتر گرفته شود تا بیش از این اعتبار گردشگران ایرانی‌ها کاسته نشود.

ماجرای سرگردانی مسافران ایرانی در فرودگاه مسکو چه بود؟به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فن آیدی یک نوع برگه بارکد دار است که نقش روادید را دارد و دولت روسیه برای شهروندان خارجی برای حضور در این کشور و تماشای بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ مجوز صدور این نوع روادید را داده بود. در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا ۲۰۲۱ شهر سنت پترزبورگ روسیه نیز یکی از میزبانان این مسابقات است و برخی شهروندان ایرانی با هدف دیدن این بازی‌ها فریب شرکت‌های سودجو را خورده و با این مجوز دیروز به مسکو آمدند؛ اما، چون پلیس مرزی فرودگاه در مصاحبه هدف این افراد را مغایر با تماشای فوتبال دید از ورود آن‌ها جلوگیری کرد.

خانم لیلا اژدری با بیان این که بیشتر این افراد مسن و برخی دیگر نیز خردسال بودند، گفت: به نظر نمی‌رسد این تعداد قصد رفتن به استادیوم را داشته باشند و آژانس فروشنده تخلف کرده است. متأسفانه این آژانس یکی از آژانس معتبر بوده که تخلف کرده است؛ به زودی تصمیم قطعی درباره این آژانس گرفته و اعلام می‌شود.

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی گفت: حدود ۶۸ آژانس اقدام به برگزاری تور به روسیه می‌کنند. اسامی این آژانس‌ها در سال ۲۰۱۸ اعلام شده و نیاز به بازنگری دارد. در جلسه‌ای که این هفته برگزار می‌کنیم، فهرست جدید اعلام می‌شود.

وی درباره این افراد که اکنون در فرودگاه روسیه مانده اند، گفت: ممکن است برخی از این افراد برای ورود غیر قانونی به اروپا و پناهندگی این کار را کرده باشند که این اتفاق‌ها می‌افتد؛ اما نباید از مجرای آژانس‌های مسافرتی. ممکن است قاچاق باشد و قطعا باید جلو این اتفاقات گرفته شود.

در پی بروز برخی مشکلات برای شهروندان کشورمان در فرودگاه‌های مسکو، سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، اطلاعیه‌ای را در این زمینه منتشر کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است: سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو به اطلاع شهروندان ایرانی که قصد عزیمت به فدراسیون روسیه را دارند، می‌رساند طبق اطلاعات واصله، برخی آژانس‌های مسافرتی در چند وقت گذشته به صورت غیر قانونی بلیط و فن آیدی برای تماشای مسابقات جام ملت‌های اروپا در سنت پترزبورگ به برخی شهروندان ایرانی فروخته اند.

مرزبانی فرودگاه‌های روسیه با ادعای جعلی بودن فن آیدی و اختصاص یک بلیط به چند نفر مانع ورود این عده از شهروندان به مسکو شده است. این امر با شیوع بیش‌تر ویروس کرونا در فدراسیون روسیه و اقدام غیرقانونی چند ایرانی در هفته گذشته برای عبور از مرز روسیه به سمت اروپا، همزمان شده و در نتیجه مرزبانی فرودگاه‌های مسکو سخت گیری‌های خود را جهت ورود مسافران ایرانی به روسیه افزایش داده و در صدد بازگرداندن آنان به ایران شده اند.

این سفارت به محض اطلاع از این موضوع، در احقاق حقوق این افراد تلاش کرده و با پیگیری‌های مستمر، مانع از بازگرداندن تعداد زیادی از آنان به کشورمان شده است. لکن مشکل به طور کامل حل نشده و هنوز افرادی در فرودگاه شرمیتووا بلاتکلیف باقی مانده و با احتمال بازگشت (دیپورت) به کشور مواجه هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام من‌یکی‌از ۴۳ مسافری‌بودم که دو روز در فرودگاه روسیه بازداشت بودم ..بمدت چهارده ساعت بدون آب و غذا روی زمین های کثیف فرودگاه نشسته و یا خوابیده بودیم بارها بازجویی شدیم .... تلفن بنده ۰۹۲۰۳۰۰۱۷۸۷
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید دیوان عالی کشور بر تقویت آموزه‌های دینی در کاهش جرایم
کاهش واردات و کسری تجاری آمریکا با تعرفه‌های ترامپ
برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان
انار پربار آزادتپه؛ موتور محرک اقتصاد روستا
افتتاح دهکده گردشگری گلابر استان زنجان با حضور وزیر میراث فرهنگی
آغاز اجرای طرح‌های پیشران در اصفهان
کالابرگ در دوراهی انتخاب
کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی؛ هدایتی چهارمین طلایی ایران
بدرقه تا بهشت
ترمیم شکاف حقوق دوران خدمت و بازنشستگی
افتتاح مجتمع آب‌رسانی به دو روستای شهرستان صالح‌آباد با ۲۲ میلیارد تومان هزینه
بازدید نخست‌ وزیر داغستان از ظرفیت‌های بندر کاسپین
مشاغل نو با ایده‌های نو درمسیر تولید
تن پوش نو برقامت گردشگری پاییزی در کهگیلویه و بویراحمد
صرفه‌جویی ۷۵ میلیارد دلاری با توسعه صنعت سی‌ان‌جی
روزی برای نوزادانی که زودتر از موعد متولد شدند
هشدار مسمومیت با گاز در نیمه سرد سال
تجلیل از کتابداران و کتاب خوانان نمونه استان اردبیل
گشایش نمایشگاه کتاب در یاسوج
بازگشت تراز گردشگری خارجی کشور به رشد مثبت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)