• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۳۲۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
سیاسی » دولت

تاکید رییس جمهور بر جذب سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزاد

رئیس جمهور با اشاره به شرایط سرمایه گذاری در مناطق آزاد گفت: این مناطق باید در جذب سرمایه گذاری خارجی پیشران باشند.

تاکید رییس جمهور بر جذب سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزادبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای روحانی در مراسم بهره برداری از طرح‌های صنعتی منطقه آزاد ارس اظهارداشت: مردم بزرگوار ما صورت و بینی ترامپ و همه جلادان کاخ سفید را به خاک مالیدند، مردم با عظمت در این شرایط ایستادگی کردند که با تحریم‌ها روبرو بودیم و سرمایه گذاری و تولید کردند و آنچه را که لازم بود با همه سختی‌ها وارد کشور کردیم.

وی با بیان اینکه بازار ما مملو از جنس است ادامه داد: البته گرانی وجود دارد و مردم در سایه این جنگ در فشار هستند، اما این جنگ نگذاشت اقتصاد ایران فرو بپاشد و آن‌ها به هدفشان برسند.

رییس جمهور افزود: افتتاح‌های پنج شنبه‌ها یکی از اقدامات مهم به شمار می‌رود هر پنج شنبه یک تودهنی به آمریکایی‌ها بود که به آن‌ها نشان دهیم بدانند نمی‌توانند ملت ایران و تولیدشان را تحریم کنند می‌توانند راحتی مردم و ارزانی را به تحریم بکشانند، اما نمی‌توانند ملتی را از مسیر توسعه و جهش تولید بازدارند.
اقای روحانی گفت: بحمدالله امروز ما شاهد تحول در سراسر کشور هستیم و تا روز پایانی دولت هر پنج شنبه و دوشنبه افتتاح‌های خود را ادامه خواهیم داد.
وی اضافه کرد: مردم ما تا چه حد سرافراز در بخش تولید فعالیت می‌کنند و امروز در مناطق ارس طرح‌هایی افتتاح شد و ۸ هزار میلیارد تومان طرح به بهره برداری رسید در مجموع با آنچه سرمایه گذاری و کلنگ زنی در این زمینه انجام شد ۷۰ هزار میلیارد تومان طرح در بخش افتتاح را در یک روز شاهد بودیم که نشانه عظمت این ملت است.
رییس جمهور ضمن قدردانی از مجموعه مناطق آزاد افزود: این مناطق در دولت‌های یازدهم و دوازدهم از مناطق واردکننده به مناطق صادرکننده و تولیدکننده تبدیل شدند و به عنوان یک پل ارتباطی میان ایران و کشور‌های همسایه و کشور‌های مختلف قرار گرفتند.
آقای روحانی ادامه داد: بورس بین المللی و چنین مواردی نشان می‌دهد که مناطق آزاد ما در حال توسعه و پیشرفت است مناطق آزاد باید در جذب سرمایه گذاری خارجی پیشران باشد و سرمایه گذاری خارجی در همه جای کشور ما انجام خواهد گرفت. با برداشته شدن تحریم‌ها بزودی سرمایه گذاری خارجی به سمت ایران سرازیر خواهد شد.
وی تاکید کرد: مناطق آزاد شرایط خاص خود را دارند و در این بخش ما شاهد فعالیت بیشتر در طول هفته‌های آینده و در دولت سیزدهم خواهیم بود تا مردم از بهره آن برخوردار باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)