• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۳۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۸
علمی و فرهنگی » معارف

چرا حضرت معصومه (س) را با عنوان کریمه اهل‌بیت می‌شناسند؟

امام صادق (ع) درعالم رؤیا به عالمی گفتند که اگر ثواب زیارت قبر مادرت زهرا (س) را می‌خواهی بر تو باد که به زیارت کریمه اهل‌بیت (س) بروی ایشان سؤال کرد که کریمه اهل‌بیت (س) کیست؟ فرمودند فاطمه بنت موسی (ع) در قم.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، استاد حوزه علمیه گفت: آیت الله مرعشی نجفی یک سال به امیرالمؤمنین (ع) توسل کردند تا قبر حضرت زهرا سلام‌الله علی‌ها را پیدا کنند تا اینکه امام صادق علیه‌السلام در عالم رؤیا به این عالم گفتند که اگر ثواب زیارت قبر مادرت زهرا سلام‌الله علی‌ها را می‌خواهی بر تو باد که به زیارت کریمه اهل‌بیت (س) بروی ایشان سؤال کرد که کریمه اهل‌بیت (س) کیست؟ فرمودند فاطمه بنت موسی (ع) در قم.

چرا حضرت معصومه (س) را با عنوان کریمه اهل‌بیت می‌شناسند؟
حجت‌الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری می‌گوید: امام رضا علیه السلام می‌فرمایند کسی که در تمام امورات خود محاسبه نفس داشته باشد سود می‌کند و اگر از محاسبه نفس خود غفلت کند ضرر خواهد کرد. وی با بیان اینکه انسان هر روز باید محاسبه نفس داشته باشد، گفت: امیرالمؤمنین (ع) فرمودند که خطا‌های خود را در طول روز یادداشت کنید و اگر خطا‌های شما از دیروز بیشتر شده بود استغفار کنید.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دوران ۲۰ ساله امامت امام رضا علیه السلام دوران پر جنگ و ستیزی بوده است، گفت: جنگ مأمون و امین پسران هارون عباسی دوره‌ای پر تنش را ایجاد کرده بود که مأمون نذر کرد اگر بر برادرش امین غلبه کند حکومت را به افضل آل ابوطالب یعنی امام رضا علیه السلام واگذار کند.

وی گفت: امام رضا علیه السلام از مدینه تا مرو تبلیغات خاصی از ولایت امیرالمؤمنین بیان کردند و آثارش را در سرخس، بغداد، قم و نیشابور مشاهده می‌کنیم و حضرت سه ماه در نیشابور ماندند و حدیث سلسله الذهب را در نیشابور بیان کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بندانی نیشابوری با اشاره به دهه کرامت به عظمت بانوی کرامت پرداخت و گفت: تا حدود ۲۱۸ سال پیش آقایان اجازه ورود به حرم را نداشتند و فقط بانوان می‌توانستند به زیارت بروند و حتی کوچه‌های بانوان از کوچه‌های آقایان جدا بوده و خانه‌ها و کوچه‌ها به گونه‌ای بوده که بانوان کاملا از آقایان جدا بودند.
وی با بیان اینکه محبت حضرت معصومه سلام الله علی‌ها و امام رضا علیه السلام مانند محبت امام حسین علیه السلام و زینب کبری سلام الله علی‌ها است، گفت: اینکه امام جواد علیه السلام می‌فرمایند هر کسی عمه من را زیارت کند بهشت بر او واجب می‌شود نشان می‌دهد به عمه خود افتخار می‌کنند.

استاد حوزه علمیه گفت: آیت الله مرعشی نجفی یک سال به امیرالمؤمنین (ع) توسل کردند تا قبر حضرت زهرا سلام‌الله علی‌ها را پیدا کنند تا اینکه امام صادق علیه‌السلام در عالم رؤیا به این عالم گفتند که اگر ثواب زیارت قبر مادرت زهرا سلام‌الله علی‌ها را می‌خواهی بر تو باد که به زیارت کریمه اهل‌بیت (س) بروی ایشان سؤال کرد که کریمه اهل‌بیت (س) کیست؟ فرمودند فاطمه بنت موسی (ع) در قم.

وی با بیان اینکه امام کاظم چهار دختر داشتند که همه آن‌ها فاطمه نام داشتند، گفت: فاطمه صغری در آشتیان و فاطمه کبری حضرت معصومه سلام الله علیه در قم هستند، فاطمه اخری در رشت و فاطمه وسطی در باکو بارگاه دارند و با اینکه حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علی‌ها دومین دختر ایشان بودند، اما به خاطر بزرگی و عظمت‌شان ایشان را فاطمه کبری نامیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)