• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۴۳۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
بین الملل » آمریکا
فاکس نیوز

استعفای دسته جمعی افسران پلیس ضد شورش پورتلند

شبکه فاکس نیوز از استعفای همه اعضای تیم واکنش سریع پلیس پورتلند در آمریکا در اعتراض به شرایط خود خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه فاکس نیوز از استعفای همه اعضای تیم واکنش سریع پلیس پورتلند خبر داد.

مجری شبکه تلویزیونی فاکس نیوز افزود: همه ۵۰ افسر عضو تیم واکنش سریع پلیس منطقه پورتلند که بخشی از نیرو‌های ضد شورش این منطقه بودند در اعتراض به محکومیت یکی از همقطاران شان در دادگاه کناره گیری کرده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
"داریل ترنر" یکی از مسئولان پلیس منطقه پورتلند در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز درباره استعفای همه اعضای تیم واکنش سریع پلیس این منطقه گفت: ما در ماه اکتبر نامه‌ای را به مسئولان شهر پورتلند ارسال کردیم و مشکلات و نگرانی‌های نیرو‌های مان را بعد از ۱۵۰ روز شورش مداوم و بی سابقه در این شهر به آن‌ها اعلام کردیم. در تمام دوره شورش در این مدت نیرو‌های تیم واکنش سریع به همراه دیگر افسران پلیس هر شب در خیابان‌ها بودند و با بمب‌های دستی، بطری و سنگ و کلوخ هدف قرار می‌گرفتند. در مواردی اعضای خانواده‌های این افسران پلیس هم تهدید می‌شدند یا به آن‌ها اهانت می‌شد.
همان قاضی که یکی از افسران پلیس عضو تیم واکنش سریع را به خشونت در جریان شورش‌ها متهم کرده است حدود ۸۰ درصد از شهروندانی را که به اتهام خشونت در جریان این اعتراض‌ها بازداشت شده بودند تبرئه کرد.
مجری شبکه فاکس نیوز از مسئول پلیس پورتلند پرسید: آیا مسئولان شهر از شما حمایت می‌کنند؟
داریل ترنر در پاسخ گفت: نه، آن‌ها از ما حمایت نمی‌کنند. مسئولان شهری مدام از ما انتقاد و ما را متهم می‌کنند. مسئولان شهر پورتلند نه تنها از ما در برابر شورش‌ها حمایت نمی‌کنند، بلکه بخشی از خشونت‌ها را در این شهر تشویق می‌کنند. همچنین برخی از مسئولان شهر از طرح کاهش منابع مالی پلیس شهر حمایت کرده اند. تیراندازی‌ها در شهر پورتلند به شکل بسیار شدیدی افزایش یافته است و در بیش از ۶۵ درصد از تیراندازی ها، سیاهپوستان و رنگین پوستان هدف قرار می‌گیرند. در پی مطرح شدن طرح کاهش منابع مالی پلیس شهر پورتلند، جرائم خشونت بار در این شهر به شدت افزایش یافته است.
خشونت بی حد پلیس آمریکا
تخمین زده می‌شود که هر ساله نزدیک به ۱۲۰۰ نفر در آمریکا توسط مأموران پلیس کشته می‌شوند، اما حدوداً در ۹۹ درصد از این موارد، مأموران به هیچ جرمی متهم نمی‌شوند. اکثر مأمورانی که هنگام انجام مأموریت کسی را به قتل می‌رسانند به ارتکاب جرم متهم نمی‌شوند و بنابراین محکومیت کیفری نیز پیدا نمی‌کنند. به این دلیل که در این شرایط، آن‌ها تحت حمایت قوانین جاری در آمریکا قرار دارند. مجریان طرح موسوم به «نقشه‌برداری خشونت پلیس» توانستند ۷۶۶۶ مورد کشته شدن افراد توسط مأموران پلیس را بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ ثبت کنند. به گفته فعالان حقوق مدنی، این رقم شامل ۹۲ درصد کل مرگ افراد به دست پلیس است. از میان تمامی این‌ها، تنها در ۹۹ مورد مأموران مرتبط با قتل، رسماً تحت پیگرد قرار گرفتند که حدود ۱٫۳ درصد از کل آمار است و از این تعداد هم فقط پیگرد ۲۵ مأمور، به محکومیت قضایی آن‌ها منجر شد. در آمریکا در هر سه ثانیه یک نفر بازداشت می‌شود و به تخمین اداره پلیس فدرال (اف‌بی‌آی)، تعداد بازداشت‌ها در سال ۲۰۱۸ به ده میلیون و سیصد هزار مورد رسید.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)