• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران :

برای پیشگیری از ازدحام بدون نوبت‌ مراجعه نکنید

بیشتر واکسنِ کنوني برای کسانی است که وقت تزریق نوبت دومشان است؛ بنابراین مردم از مراجعه بی‌مورد به مراکز خودداری کنند تا پیامک برایشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتی به کدام مرکز مراجعه کنند.

برای پیشگیری از ازدحام در مراکز واکسیناسیون بدون نوبت‌ مراجعه نکنیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر بابک عشرتی گفت: از ابتدای این هفته سری جدیدی از واکسن کرونا به ما تحویل داده شده است، ولی متأسفانه عده زیادی از کسانی که عموما نوبت دریافت دُز دوم واکسنشان بود و برخی افراد دُز اولی خارج از نوبت‌دهی و ارسال پیامک به ما مراجعه کردند و به همین دلیل ازدحام خیلی زیادی در مراکز تجمیعی واکسیناسیون رخ داده است و حتی کسانی که نوبت دریافت می‌کردند هم با این مشکل مواجه بودند.
 
وی افزود: اکنون به دلیل ازحام در مراکز واکسیناسیون، روند نوبت‌دهی را متوقف کردیم. با توجه به گرمای هوا و برای رعایت بیشتر شیوه نامه‌های بهداشتی از مردم خواهش می‌کنم خارج از نوبت‌دهی به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند. بیشتر واکسنِ فعلی برای کسانی است که وقت تزریق نوبت دومشان است؛ بنابراین از مراجعه بی‌مورد به مراکز خودداری کنند تا پیامک برایشان ارسال شود که چه روز و چه ساعتی به کدام مرکز مراجعه کنند.
 
آقای دکتر عشرتی ادامه داد: البته تزریق نوبت اول هم صورت خواهد گرفت. به محض ثبت نام افراد در سامانه salamat.gov.ir اسامی برای ما می‌آید و با کم‌تر شدن ازدحام فعلی، نفرات بعدی را نوبت‌دهی خواهیم کرد و پیامک برایشان ارسال می‌شود. در حال حاضر عمده واکسنی که به دستمان رسیده و تزریق می‌کنیم برای ۷۰ سال به بالا و نوبت دوم است.
 
وی افزود: در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۱۲۵ هزار نفر در نوبت تزریق دُز دوم واکسن قرار دارند. عموما افرادی که تزریق دُز اولشان در اوایل اردیبهشت صورت گرفته است، تزریق دُز دوم هم به موقع انجام شده است و کسانی که در نیمه دوم اردیبشت تزریق واکسن داشتند احتمالا دُز دوم را با حدود ۵ روز تاخیر دریافت کردند. تقریبا اکثر افراد در نوبت تزریق دُز دوم از دریافت کنندگان واکسن سینوفارم هستند.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تأکید کرد: ایمنی واکسن ۱۵ روز بعد از تزریق دُز دوم به حداکثر خود می‌رسد. از طرفی هنوز د رمورد اثربخشی واکسن‌ها اطلاعاتمان دقیق نیست؛ بنابراین باید تا زمانی که تعداد زیادی در کشور واکسینه شوند شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت شود. کشور‌هایی هم که شیوه نامه‌ها را کاهش دادند زمانی بوده است که بالای ۵۰ درصد گروه هدف کشورشان را واکسینه کردند. به همین دلیل حتی پس از تزریق واکسن هم استفاده از ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بسیار مهم است.
 
وی در ادامه درباره مراکز و محل تزریق دوز اول و دوم نیز گفت: ممکن است محل تزریق دُز اول و دوم تغییر کند؛ زیرا ما واکسیناسیون را از مراکز کوچک‌تر به سمت مراکز تجمعی برده‌ایم. در چنین شرایطی واکسیناسیون دُز دوم می‌تواند در یک مرکز دیگر صورت گیرد، اما به شرط آنکه مرکز دوم هم تحت پوشش همان دانشگاه علوم پزشکی باشد که مرکز تزریق دُز اول بوده است؛ بنابراین به عنوان مثال اگر نوبت اول را در مرکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام دادند، نمی‌توانند دُز دوم را در مرکزی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام دهند؛ زیرا بانک اطلاعاتی هر دانشگاه در دست خودش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)