• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۵۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

بهره‌برداری از ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برکت در مناطق روستایی

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در قالب پویش مردمی «به روستا برمی‌گردیم» ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برکت در مناطق روستایی را به بهره‌برداری رساند.

آقای امیرحسین مدنی در حاشیه مراسم افتتاح این طرح‌ها که از طریق ویدئو کنفرانس با چهار استان برگزار شد، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما گفت: بنیاد، پویش مردمی «به روستا برمی‌گردیم» را با هدف حمایت از افراد و مشاغل آسیب‌دیده از کرونا و ایجاد مهاجرت معکوس به روستا‌ها برگزاری می‌کند.

بهره‌برداری از ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برکت در مناطق روستایی


وی ادامه داد: پویش مردمی «به روستا برمی‌گردیم» شامل افرادی می‌شود که هم‌اکنون در شهر یا حاشیه شهر‌ها هستند، اما در اثر شیوع ویروس کرونا شغل و کسب و کار خود را از دست داده‌اند و قصد بازگشت به روستای زادگاه خود را دارند.

وی با تاکید بر اینکه مهاجرت معکوس یکی از اهداف پویش مردمی «به روستا برمی‌گردیم» است، ادامه داد: اجرای ۵ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در روستا‌های ۳۵۰ شهرستان هدف برکت برای حمایت از افراد و مشاغل آسیب‌دیده از کرونا در این پویش پیش‌بینی شده است که ایجاد ۱۵ هزار فرصت شغلی را در روستا‌های کشور به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: این بنیاد برای اجرای پویش مردمی «به روستا برمی‌گردیم» ۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال در مناطق روستایی کشور سرمایه‌گذاری می‌کند.

بهره‌برداری از ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برکت در مناطق روستایی

وی خاطرنشان کرد: افرادی که به دلیل بیکاری و مشکلات اقتصادی از روستا‌های خود به شهر‌ها مراجعه کرده‌اند و هم‌اکنون متقاضی بازگشت به زادگاه خود هستند، می‌توانند با مراجعه و ثبت‌نام در اپلیکیشن برکت به آدرس app.barkat.ir شرایط خود را اعلام نمایند تا بنیاد برکت با ارائه الگوی مناسب و راهبری یک طرح اشتغال‌زایی در روستای مبدا، آن‌ها را صاحب کسب و کار مطمئن نماید.

مدنی افزود: اپلیکیشن برکت قابلیت نصب بر روی تلفن‌های همراه را دارد و قابل دریافت رایگان از فروشگاه کافه بازار را نیز دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح چگونگی شرکت خیرین و نیکوکاران در پویش مردمی «به روستا برمی‌گردیم» گفت: امکان حضور و سرمایه‌گذاری مستقیم مردم برای همراهی بنیاد برکت در ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی کشور فراهم شده است و کسانی که سرمایه و دارایی بلااستفاده‌ای دارند و مایل هستند از آن استفاده کنند، می‌توانند با مراجعه و نصب اپلیکیشن برکت، مبلغ مورد نظرشان را به صورت بلاعوض و یا قرض‌الحسنه (با تضمین بازگشت سرمایه) در اختیار بنیاد قرار دهند.

بهره‌برداری از ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی برکت در مناطق روستایی

وی درباره استقبال از پویش «به روستا برمی‌گردیم» نیز افزود: از زمان انتشار فراخوان پویش تا به امروز، یک‌هزار و ۲۰۰ تقاضا برای مهاجرت به ۲۶۵ روستا از ۹۴ شهرستان در ۲۶ استان کشور در سامانه ثبت شده است و ثبت‌نام از متقاضیان همچنان ادامه دارد.

مدنی افزود: از یک‌هزار و ۲۰۰ تقاضای ثبت شده، تاکنون ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با حجم کل سرمایه‌گذاری ۶۷۵ میلیارد ریالی در مناطق روستایی راه‌اندازی شده که ایجاد شغل برای ۱۵۰۰ نفر را در پی داشته است. همچنین سایر تقاضای ثبت شده هم در دست بررسی و اهلیت‌سنجی است.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره رسته‌های شغلی مورد علاقه متقاضیان بازگشت به روستا‌ها نیز عنوان کرد: خدمات فنی، پرورش دام سبک، باغداری، تولید کیف و کفش و پوشاک و پرورش محصولات گلخانه‌ای بیشترین رسته‌های شغلی درخواستی از سوی شرکت‌کنندگان در پویش «به روستا برمی‌گردیم» است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)