• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۶۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲
بین الملل » تحلیلی
خبر اختصاصی از مسکو؛

هشدار روسیه به آمریکا و ناتو: زمینه وقوع جنگ در دریای سیاه را فراهم نکنید

وزارت دفاع روسیه با هشداری شدید‌اللحن، از آمریکا و ناتو خواست تا از انجام اقدامات تحریک‌آمیز، که احتمال وقوع جنگ در دریای سیاه را افزایش داده است، دست بردارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، در پی ورود غیرقانونی یک فروند ناو جنگی انگلیس به آب‌های سرزمینی روسیه در اطراف شبه‌جزیره کریمه و دریای سیاه، که به تبادل آتش اخطار بین ناو‌های جنگی روسیه و انگلیس انجامید، وزارت دفاع روسیه به آمریکا و ناتو هشدار داد، با اقدامات تحریک آمیز خود زمینه وقوع جنگی تمام عیار در دریای سیاه را فراهم نکنند.

دیشب وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیرو‌های ناوگان دریای سیاه روسیه با رصد نقض مرز‌های آبی روسیه از سوی یک فروند ناو انگلیسی را در «کیپ فیولنت» پس از بی‌توجهی به هشدار‌ها، با شلیک اخطار متوقف کردند.
پس از آنکه ناوشکن گشت روسی آتش هشدار دهنده را آغاز کرد، کمتر از ۹ دقیقه بعد، جنگنده سوخو-۲۴ روسی چهار موشک هشدار به سمت کشتی انگلیسی شلیک کرد.
همزمان با این کنش و واکنش، وابسته نظامی سفارت انگلیس به بخش نظامی وزارت امورخارجه احضار و مراتب اعتراض شدید دولت روسیه به وی ابلاغ شد.
کمتر از ۲۴ ساعت پیش، سرگئی شایگو وزیردفاع روسیه، در کنفرانس امنیت بین‌المللی که با حضور وزرای دفاع، روسای ستاد‌های کل و مقامات عالیرتبه نظامی ۱۰۸ کشور در مسکو در حال برگزاری است، به ناتو هشدار داده بود، از تداوم اقدامات خصمانه برضد روسیه دست بردارند.
سرگئی شایگو گفت: برخی کشور‌های اروپایی علاقمند به درگیری با روسیه هستند، اما باید توجه کنند که درگیری با روسیه، پیامد‌های وخیمی برای مهاجمان در پی خواهد داشت و بهتر است از اقدامات تحریک‌آمیز دست بردارند.
شایگو افزود: گرایش به افزایش تقابل نظامی با روسیه، به طور پیوسته در اروپا ریشه دوانده است و بلوک آتلانتیک شمالی در حال ایجاد گروه‌های با آمادگی بالا و ایجاد مسیر‌هایی برای انتقال عملیاتی نیرو‌ها به مرز‌های روسیه و بلاروس هستند.
وزیر دفاع روسیه، برگزاری رزمایش نظامی دیفندر-اروپا را نمونه‌ای از این گرایش خطرناک توصیف کرد و افزود: براساس رصد دقیق اطلاعاتی، در این رزمایش عملیات تهاجمی در جناح شرقی آلیانس انجام شد.
الکسی پوشکوف سناتور ارشد شورای فدراسیون روسیه نیز با انتقاد شدید از ورود غیرقانونی ناوشکن انگلیسی به آب‌های سرزمینی روسیه در دریای سیاه گفت: به انگلیسی‌ها و دیگر کشور‌های عضو ناتو هشدار می‌دهیم در دریا‌هایی که متعلق به آن‌ها نیست، نچرخند، چون ممکن است چرخش بی‌موقع، آنان را به قعر آب‌ها بفرستد.
ایگور کوناشنکوف، سخنگوی رسمی وزارت دفاع روسیه هم گفت: آمریکا و ناتو قصد دارند تحت پوشش رزمایش نظامی، اوکراین را به تسلیحات مدرن مجهز کنند تا در آینده نزدیک به نیرو‌های مسلح اوکراین و گردان‌های ملی گرایان این کشور در دانباس منتقل شود.
سفارت روسیه در آمریکا نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رزمایش‌های دریایی مشترک آمریکا و ناتو با اوکراین، که در روز‌های اخیر با اقدامات تحریک‌آمیز همراه بوده است، حوادث و خطرات ناخواسته‌ای در پی دارد که پیامد‌های آن وخامت‌بار است.
سفارت روسیه همچنین به آمریکا و ناتو توصیه کرد: با پایان دادن به رزمایش‌های دریایی در اطراف شبه‌جزیره کریمه، سطح تنش و بحران را کاهش دهند، در غیر اینصورت روسیه با قاطعیت به اقدامات شیطنت‌آمیز پاسخ خواهد داد.
رزمایش مشترک دریایی ناتو و اوکراین که از چهار روز دیگر آغاز می‌شود و دو هفته ادامه خواهد داشت، تنش دریایی بین روسیه و ناتو را به شدت افزایش داده است و آنگونه که کارشناسان مسائل نظامی می‌گویند، هدف این رزمایش، تمرین حمله برق‌آسا و اشغال شبه‌حزیره کریمه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)