• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۷۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸
سیاسی » مجلس

حقوق‌های نامتعارف مورد تحقیق و تفحص قرار می‌گیرد

مجلس شورای اسلامی روز‌های یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه جلسات علنی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مجلس شورای اسلامی قرار است، هفته جاری گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مبنی بر تقاضای تحقیق و تفحص از پرداخت حقوق‌های نامتعارف در دستگاه‌های اجرایی را بررسی و به رأی بگذارد.

حقوق‌های نامتعارف مورد تحقیق و تفحص قرار می‌گیرد
مجلس همچنین فردا (یکشنبه) بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی را ادامه دهد. بررسی این طرح از جلسات گذشته مجلس آغاز شده است.
طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول اعاده شده از شورای نگهبان؛ طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی؛ طرح الحاق یک تبصره به قانون بیمه محصولات کشاورزی؛ لایحه پروتکل حفاظت از تنوع زیستی الحاقی به کنوانسیون چارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر؛ طرح تشکیل سازمان پدافند غیر عامل؛ طرح تغییر ساعت رسمی کشور؛ طرح مدیریت تعارض منافع و لایحه تأسیس نهاد مستقل تنظیم گر بخش برق از جمله دستور جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم روز (سه شنبه) برای پاسخ به سوال نمایندگان تبریز و اصفهان در صحن علنی حاضر خواهد شد.
تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان ملی استاندارد ایران؛ تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه احداث پتروشیمی الوند و همچنین تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان سنجش و آموزش کشور از سال ۹۱ دیگر دستور جلسات علنی مجلس در این هفته خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام:مجلس اگر براستی انقلابی و عصاره فضائل ملت است باید با تصویب طرح قاطع دو فوریتی ممنوعیت قانونی ابدی مذاکره از طرف هر دولت جمهوری اسلامی با غرب وبیگانه را در زمینه دفاعی ،موشکی ، فضایی، نانو ، هسته ای جدید، سلول های بنیادی، پزشکی، هوش مصنوعی وهمه علوم و فنون پیشرفته را تصویب کند زیرا هدف وضع تحریم های همه جانبه علیه ایران از طرف امریکا و غرب ،ناراضی کردن ملت و در پی آن گشودن باب مذاکره است و اهداف مذاکره هم باج خواهی و پسرفت کشوردرسراشیبی سقوط است درصورت عدم مذاکره امید به آن، از طرف دشمن قطع گردیده و حربه و بازی کثیف تحریم و مذاکره بی خاصیت می گردد.درغیر این صورت با این مذاکرات خفت بار تمام موئلفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری از طرف غربگرایان و شیفتگان مذاکره به تاراج می رود بدون اینکه ساختار کلی تحریم ها لغوگردد«بی پرده باید گفت با این قرارداد امثال برجام علاوه بر نابودی صنعت هسته ای جز خفت، ذلت و تاراج علمی و فنون پیشرفته ،تورم افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری، جهش قیمت ارز و گرانی بی ضابطه کالاومسکن،هیچ رهاوردی برای کشور نخواهد داشت» نکته مهم و حیاتی دیگر که نمایندگان محترم مجلس همواره باید مد نظر قراردهند در تصویب هر نوع قوانینی باید نظارت و بازدارندگی در خود آن قانون گنجانده شود به این نحو که مصوبه ای که به قانون تبدیل شده در هررده و مقامی از ریاست جمهوری گرفته تا هرمقامی در صورت عدم اجرای آن از طرف مستنکف، وصف مجرمانه ومجازات بازدارنده در آن گنجانده شود تا کسی جرات نکند قانون را به سخره گرفته و یا آنرا قبول نداشته و اجرا نکند. مصوباتی که بار ها ازطرف مجلس و تائید شورای نگهبان به قانون تبدیل شد اما همچنان ازطرف دو رئیس جمهور اخیر آقایان احمدنژاد و مخصوصاً روحانی اجرا نشد.
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)