• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۸۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

رونمایی از "برنامه تحولی مبارزه با مواد مخدر" در سال ۱۴۰۰

فرمانده نیروی انتظامی ضمن رونمایی از برنامه تحولی مبارزه با مواد مخدر در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد: سازمان‌های بین المللی مدعی مبارزه با مواد مخدر، " مسئولانه " پای کار بیایند.

رونمایی از به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین اشتری در نشست تخصصی بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با قدردانی از حضور پرشور مردم عزیز ایران اسلامی پای صندوق‌های رای ادامه داد: از دست اندرکاران برگزاری این نشست تخصصی به ویژه آقای "اسکندرمومنی"؛ دبیر کل ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران قدردانی می‌کنم.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اهمیت مقابله جدی با مواد مخدر عنوان کرد: براساس گزارش‌های جهانی، بیش از ۳۶۵ میلیون نفر در سراسر جهان درگیر مصرف انواع مواد مخدر هستند و متاسفانه شاهد روند افزایشی این آمار در سطح بین المللی می‌باشیم و بررسی این آمار و ارقام بیانگر این است که واقعا باید تمام سازمان‌های متولی و بین المللی در این عرصه "مسئولانه" پای کار بیایند.
سردار اشتری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پرچمدار و در خط مقدم مقابله با مواد مخدر است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با برنامه ریزی و اراده و عزمی راسخ در میدان مقابله با مواد مخدر است و نتایج مبارزات شبانه روزی جمهوری اسلامی ایران در عرصه مقابله با مواد مخدر " جهان شمول" است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات آسیب‌های اجتماعی با حضور سران قوا و تعدادی از مسئولان کشوری در محضر مقام معظم رهبری اشاره کرد: در این جلسات تلاش جمعی برای کاهش ۵ آسیب اجتماعی اولویت دار مورد بحث و بررسی قرار گرفت که موضوع اعتیاد در راس این ۵ آسیب اجتماعی مطرح شد؛ مقام معظم رهبری "مدظله العالی" این مطالبه و انتظار را در خصوص به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله جدی با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی آن مطرح کردند.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه بایستی فرآیند مقابله با مواد مخدر با برنامه ریزی و قدرت و شدت بیشتری پیگیری شود، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران پیشتاز مقابله با مواد مخدر است و سند این ادعا هم تقدیم بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر از فرزندان این کشور در راه مقابله با مواد مخدر است.
وی با بیان اینکه در عرصه مقابله با مواد مخدر ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده ایم، یادآور شد: بیشترین کشفیات مواد مخدر هم مربوط به ایران اسلامی است و در واقع با وجود اینکه بزرگترین تولید کننده و توزیع کننده مواد مخدر یعنی افغانستان در همسایگی ما به سر می‌برد، اما عملکرد جمهوری اسلامی ایران به گونه‌ای است که دستاورد این اقدامات مقابله‌ای حتی جوانان کشور‌های اروپایی را نیز از تبعات توزیع مواد مخدر مصون می‌دارد.
وی با بیان اینکه در سال جاری هزار و ۱۰ تن انواع مواد مخدر توسط جان برکفان نیروی انتظامی کشف شده است، گفت: بیش از ۹۰ درصد کشفیات ما در حوزه مواد مخدر مربوط به استان‌های شرقی و مرز‌های شرق کشور است.
فرمانده ناجا با اشاره به اولویت نیروی انتظامی در مقابله جدی با مواد مخدر افزود: شایسته است که سازمان‌های بین المللی و همه کشور‌هایی که داعیه مقابله با مواد مخدر دارند به میدان آیند و صرفا بر مبنای شعار، دم از مبارزه با مواد مخدر نزنند.
وی با اشاره به تحریم‌های ناجوانمردانه علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد: باید این گله مندی را از سازمان‌های متولی بین المللی در عرصه مبارزه با مواد مخدر بکنیم که علیرغم اینکه ایران در خط مقدم و پرچمدار مقابله با مواد مخدر است، به لحاظ ورود تجهیزات نوین مبارزه با مواد مخدر تحریم است، هر چند که به لطف خداوند همه نیازمندی‌های خود را با تکیه بر دانش و تخصص دانشمندان جوانمان مرتفع کرده و به خودکفایی رسیده ایم.
سردار اشتری با تاکید براهمیت بهره گیری از ظرفیت و مشارکت‌های مردمی در راستای مقابله با مواد مخدر ادامه داد: بایستی در عرصه پیشگیری از مصرف مواد مخدر از ظرفیت روحانیت، هنرمندان، دانشگاهیان، قهرمانان و پهلوانان ورزشی، اصحاب رسانه و آحاد مردم بهره برد و به نوعی مبارزه با موادمخدر را مردمی کرد.
گفتنی است، در بخش پایانی این برنامه با حضور سردار "حسین اشتری" از برنامه تحولی مبارزه با مواد مخدر ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ رونمایی شد.
همچنین دستور امحاء مواد مخدر (به صورت ویدئو کنفرانسی) در دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان از سوی سردار " حسین اشتری" صادر شد و از " علی دایی"، " امیر قلعه نوعی"، " بهداد سلیمی"، " کمیل قاسمی"، " علی پروین" و ... به عنوان ورزشکاران و از هنرمندانی، چون " سالار عقیلی"، " امین زندگانی" و ... نیز به عنوان سفیران پیشگیری از اعتیاد تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)