پخش زنده
امروز: -
پل ماشکید شهرستان مهرستان تا دوهفته دیگر آماده بهره برداری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر کل راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان گفت : ساخت این پل یکی از طرح های مهم عمرانی استان است که عملیات اجرایی آن تا سال گذشته به کندی اجرا می شد و تاکنون 10 سال طول کشیده ، اما 50 درصد عملیات آن طی یک سال اخیر انجام شده و به زودی آماده بهره برداری می شود.
اکبری افزود: پل ماشکید به طول 200 متر و ارتفاع چهار متر، از قطع ارتباط مسیر هنگام سیلابی شدن رودخانه ها، جلوگیری می کند.
وی اعتبار صرف شده برای ساخت این پل را بیش از 10 میلیارد تومان بیان کرد.
وی افزود : همزمان با بهره برداری از پل ماشکید، قطعه اول آزاد راه زاهدان – خاش هم به طول 14 کیلومتر با اعتباری بیش از 60 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
اکبری با بیان این که کلنگ ساخت باند دوم کمربندی شهر زاهدان هم به زمین زده می شود گفت: اعتباراجرای این طرح دراعتبارات 1400 تامین شده و پیش بینی می شود برای انجام آن 250 میلیارتومان مورد نیاز باشد.