• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۸۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸
مازندران » علمی و فرهنگی

فعالیت هزار و ۲۰۰ کانون "یاریگران زندگی" در مدارس مازندران

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از فعالیت هزار و ۲۰۷ کانون "یاریگران زندگی" در مدارس استان خبر داد.

فعالیت هزار و ۲۰۰ کانون به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، علیرضا سعدی پور صبح امروز در وبینار "یاریگران زندگی، خانواده و محیط‌های آموزشی، پیشگیری از اعتیاد" با حضور احمد مظفری رئیس شورای هماهنگی با موادمخدر مازندران، تشکّلّ‌های دانش‌آموزی را بهترین ظرفیت برای تربیت دانش‌آموزان و انتقال مهارت به آن‌ها برشمرد و گفت: کانون "یاریگران زندگی" با هدف آگاهی بخشی در زمینه اعتیاد و مواد مخدر در مدارس تشکیل و دانش‌آموزان عضو این تشکّلّ با هماهنگی مشاور مدرسه به فعالیت می‌پردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به فعالیت هزار و ۲۰۷ کانون یاریگران زندگی در مدارس استان، زیرنظر اداره مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش مازندران و در زمینه تولید محتوا‌های متنوع مرتبط با پیشگیری اعتیاد، از تشکیل کانال یاریگران زندگی در فضای شاد خبر داد.

سعدی پور، به صدا درآمدن زنگ خطر پایین آمدن سن اعتیاد در کشور و ایجاد حساسیت و نیز واگذاری این بار سنگین به آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: کارگاه‌های متعددی را برای خانواده ها، دانش‌آموزان و اولیا در فضای مجازی برگزار کرده و اعضای کانون‌های یاریگران زندگی هم، طرح‌های کوچکی را ترسیم و آن را به اجرا درآوردند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: بر اساس شاخص‌های تعیین شده، مدارس مجری طرح "یاریگران زندگی"درشهرستان‌ها ارزیابی و ۶۴ مدرسه فعال در این زمینه به استان معرفی و تابستان امسال نیز ۱۰ مدرسه برتر استان تجهیز و فعال خواهند شد.

سعدی پور، با اشاره به فراخوان جشنواره یاریگران زندگی با هدف مشارکت بیشتر دانش‌آموزان و ارسال آثار ارزشمند تاکنون به دبیرخانه این جشنواره گفت: در سال تحصیلی آینده با افزایش ۱۰ درصدی، تعداد کانون‌های یاریگران زندگی باید در ۴۰ درصد مدارس مازندران فعال شود.


بیشتر بخوانید: اجرای برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مازندران


رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان هم از انتخاب آموزش و پرورش مازندران به عنوان دستگاه برتر استان در حوزه پیشگیری از اعتیاد خبر داد و افزود: برنامه‌های متنوع آموزش و پرورش از جمله طرح نماد، یاریگران زندگی، جشنواره نوجوان سالم و ... همه با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد برگزار شده است.

احمد مظفری با بیان اینکه حقایق مربوط به اعتیاد و موادمخدر باید میان جامعه به ویژه خانواده‌ها ترویج شود گفت: بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل متحد، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون نفر از جمعیت جهان، دخانیات مصرف کرده و این در حالی است که ۵۲ بیماری و ۲۴ نوع سرطان نتیجه مصرف مواد مخدر محسوب می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر از مرگ سالانه بیش از ۸ میلیون نفر بر اثر مصرف موادمخدر و اعتیاد (مستقیم یا غیرمستقیم) خبر داد و افزود: این آمار در کشور ایران، ۱۲ تا ۱۳ نفر در شبانه روز بوده و با توجه به اینکه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از جمله همسرآزاری، طلاق، کودک آزاری، نزاع ها، قتل‌ها و... به اعتیاد وابسته است، توجه بیشتری در حوزه کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را می‌طلبد.

مظفری با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سهم بزرگی در این امر دارد تصریح کرد: مهارت "نه گفت"باید در دانش‌آموزان تقویت شود، زیرا ۶۰ درصد نوجوانان و جوانان به دلیل تعارف همسالان به اعتیاد روی می‌آورند. همچنین ۵۵ درصد خانواده‌ها پس از مدت پنج ۵ متوجه اعتیاد فرزندان خود می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)