• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۰۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
مرکزی » اجتماعی

نقش پررنگ بسیج جامعه پزشکی با تولید ۵ میلیون ماسک

نیروهای بسیجی در ایام شیوع کرونا بیش از ۸۳ کارگاه تولید ماسک راه‌اندازی کرده و بیش از ۵ میلیون ماسک تولید و در سطح استان توزیع کردند.

نقش پررنگ بسیج جامعه  پزشکی با تولید ۵ میلیون ماسکبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی با اشاره به نقش جدی بسیج در کاهش آمار مرگ و میر ناشی از کرونا و جلوگیری از شیوع آن گفت: طرح شهید سلیمانی در حوزه حمایتی باعث شد نیروهای بسیجی بیش از ۳۰۰ هزار بسته معیشتی به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان تهیه و در اختیار خانواده‌های آسیب‌دیده ناشی از کرونا و افراد نیازمند قرار گیرد.

سعید محمددوست افزود: در حوزه رصد و شناسایی نیز ۷۰۰ پایگاه محله‌ای با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کار رصد و مراقبت از یک‌میلیون و ۳۱۴ هزار نفر از جمعیت استان را به انجام رساند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان با بیان اینکه در حوزه نظارتی پایگاه‌های بسیج محله کار نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در صنوف مختلف را بر عهده گرفتند، ادامه داد: استان مرکزی در حوزه نظارت با همکاری خوبی نیروهای هلال احمر و همچنین کارکنان نظارت بهداشت و محیط دانشگاه یکی از استان‌های برتر کشور در طرح شهید سلیمانی شناخته شد.

محمددوست گفت: محور چهارم طرح شهید سلیمانی که طرح مراقبتی بود بسیجیان با همکاری مرکز بهداشت مراقبت از افراد مبتلا به کرونا و تأمین مایحتاج مورد نیاز آنان تا خروج از قرنطینه را بر عهده داشتند.

وی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی از اول آذرماه سال گذشته با هدف کاهش ۷۰ درصدی آمار مرگ و میر ناشی از کرونا به اجرا درآمد، بیان کرد: در موج چهارم کرونا با همکاری سپاه روح‌الله و حوزه بهداشت و درمان سپاه، نیروی انتظامی، صنعت نفت و پتروشیمی و احداث بیمارستان صحرایی در اراک در دستور کار قرار گرفت که بلافاصله در کنار بیمارستان امیرالمؤمنین تجهیز و راه‌اندازی شد.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی اظهار کرد: با آغاز طرح واکسیناسیون گام دیگری به طرح شهید سلیمانی افزوده شد و آن کمک به طرح واکسیناسیون بود، در مرحله نخست واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در استان کلید خورد بعد از اتمام جامعه هدف، افراد ۷۰ تا ۷۵ سال و بعد از ۶۵ سال نیز زیرپوشش این طرح قرار گرفتند که دانشجویان بسیجی همکاری خوبی در این طرح داشتند.

محمددوست گفت: در طرح شهید سلیمانی ۲ هزار و ۱۹۹ نفر در قالب تیم‌های دو و سه نفره تشکیل شد که توانستند ۱۰۸ هزار و ۱۵۴ سفیر از خانواده‌‌ها را آموزش دهند، همچنین ۱۳۴ تیم مراقبتی اعم از پزشک، پرستار و بهیار تشکیل و کار را بر عهده گرفتند.

وی ادامه داد: ۶۲۵ تیم حمایتی از اقشار مختلف بسیج بسته‌های حمایتی را بین نیازمندان توزیع کردند، ۶۶۰ تیم نظارتی نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نحوه رعایت پروتکل‌ها را اجرا کردند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی افزود: در مجموع در طرح شهید سلیمانی ۱۶۳ هزار و ۵۰۰ نمونه تست گرفته شد که ۵۰ هزار مورد آن مثبت بود.

محمددوست با اشاره به اقدامات نیروهای بسیجی در ایام کرونا اظهار کرد: این نیروها با شیوع کرونا و کمبود ماسک اقدام به راه‌اندازی ۸۳ کارگاه تولید ماسک کرده و بیش از ۵ میلیون و ۸۵۰ هزار ماسک تولید کردند، همچنین ۱۲ هزار لیتر الکل و مواد ضدعفونی تهیه و توزیع کردند.

وی با اشاره به فعال شدن ۵ هزار نیروی بسیجی در قالب ۶۹۸ پایگاه به منظور مقابله با کرونا در سطح استان بیان کرد: ۴۶۰ گروه ضدعفونی نیز کار ضدعفونی و گندزدایی از کوچه‌ها، معابر، آپارتمان‌ها و... را انجام و بیش از ۷۴ هزار مترمربع فضا را ضدعفونی کردند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد
خدمت رسانی رایگان کاروان سلامت در آباده
برگزاری یادواره شهدای روستای توکهور شهرستان میناب
ساماندهی کودکان کار و متکدیان کرمانی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت، فرصتی برای توسعه گردشگری
رفع موانع تولید از اولویت‌های دستگاه قضا
اطلاعیه قطع گاز در کلاته رودبار
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هجدهم آبان ۱۴۰۴)
آزادی اشتباهی ۳۷۷ زندانی در انگلیس
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها
گلایه اهالی روستای قپچاق چهاربرج از نبود روشنایی
ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین و رئیس خبرگزاری شینهوا
ویژه برنامه «شب خاطره» برگزار می‌شود
کشف محموله شکار غیر مجاز قوچ ، بره، گرگ و بز وحشی در مناطق حفاظت شده دنا
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی کارگران کشور از امروز
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)