• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۲۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۰
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی

رشد بودجه ۲۰۰ درصدی در کهگیلویه و بویراحمد

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون از رشد ۲۰۰ درصدی بودجه کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

رشد بودجه ۲۰۰ درصدی در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در جلسه شورای برنامه‌ریزی به رشد ۲۰۰ درصدی بودجه در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: چنین افزایش بودجه‌ای در طول سالیان گذشته بی سابقه بوده است.
روشنفکر در ادامه به مدیران اشاره کرد و افزود: مدیرانی که رایزنی می‌کنند برای افزایش اعتبار باید بتوانند طرح تعریف کنند و طرح‌های خود را به سرانجام برسانند نه فقط در حد حرف باشند.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد دنا و مارگون گفت: چه دلیلی دارد که پروژه‌ای بعد از ۱۶ سال هنوز تکمیل نشد و نیمه کاره مانده است، این نوع مدیریت برای انقلاب ضرر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرماندار شهرستان دنا نیز در کمیته برنامه ریزی شهرستان دنا با تبریک روز قوه قضائیه به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان دنا در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: شهرستان دنا از جمله شهرستان‌هایی است که از لحاظ جمعیت روستایی در استان کهگیلویه و بویر احمد اول است و تنها شهرستانی است که دارای ظرفیت در حوزه کشاورزی، باغی، گیاهان دارویی و گردشگری است.
پناهی کلنگ زنی تونل‌های جاده اصلی یاسوج ـ سی سخت و بیمارستان‌های دو شهر پاتاوه و سی سخت را از مهمترین پروژه‌های ۴۲ سال اخیر در شهرستان دنا دانست و افزود: با وجود تحریم‌های ناجوان مردانه و وضعیت بحرانی اقتصاد کشور دو طرح احداث تونل‌های جاده یاسوج ـ سی سخت و بیمارستان سی سخت کلنگ زنی شد و بیمارستان شهر پاتاوه نیز به زودی کلنگ زنی می‌شود.

حجت الاسلام مصباح نژاد امام جمعه شهر سی سخت عدالت در نحوه توزیع اعتبارات را از مهمترین شاخص‌های توزیع دانست و گفت: شهرستان دنا ظرفیت‌های متعددی دارد که به عقیده من در تراز ملی و حتی فراملی باید به آن نگاه کلان داشت.
مصباح نژاد مساله راه‌های ارتباطی و جاده‌های شهری و روستایی، مساله محیط زیست و منابع طبیعی، اینترنت و آموزش، بیمارستان‌ها و مسایل حوزه فرهنگ را از مهمترین اولویت‌های تخصیص و توزیع اعتبار برشمرد و گفت: برای تبدیل کردن شهر سی سخت به عنوان قطب تحقیقات کشاورزی نیازمند احداث یک واحد تحقیقاتی یا دانشگاه هستیم که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی همچنین ساخت بیمارستان در حوزه سلامت را یکی دیگر از مطالبات اصلی شهرستان دانست و گفت: ساخت این بیمارستان می‌تواند زمینه طبابت پزشکان سی سختی که در سطح کشور و جهان در حال طبابت هستند را برای ارائه خدمات فراهم کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: در توزیع اعتبارات نه تنها عدالت را در نظر گرفتم بلکه هیچ کدام از شهرستان‌های این استان را برتر از دیگری ندانستم و اعتبارات همه را بر اساس شاخص و قانون توزیع کردیم.

شهابی نسب بیان کرد: توزیع اعتبارات بر اساس شاخص است و سهم بودجه استان از کل کشور ۷/۲ دهم درصد است و جمعیت و وسعت استان نیز کمتر از یک درصد است که اگر قرار است اعتبار را بر اساس وسعت و جمعیت بدهند باید یک درصد بدهند، ولی جایگاه ما از لحاظ اعتبارات تملک در کشور هجدهم تا نوزدهم است یعنی بودجه سیزده استان دیگر پایین‌تر از ما هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)