• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۳۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۱
خوزستان » اقتصادی

لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره)

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس بر تسریع در ترخیص ۳ تُن نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، محمدجواد عسگری نائب رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس در بازدید از مجتمع بندری امام خمینی (ره) و بررسی آخرین وضعیت تخلیه و بارگیری و خروج کالا‌های اساسی از جمله نهاده کشاورزی گفت: ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا‌های اساسی در بندر موجود است.لزوم تسریع در ترخیص و توزیع نهاده دامی
 
وی افزود: از میزان کالای موجود در انبار‌های بندر امام خمینی (ره)، ۳ میلیون تن نهاده دامی هستند و یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن مربوط به پشتیبانی امور دام کشور است.
 
عسگری اظهار داشت: با توجه به اینکه حمل و نقل اولین مشکل نهاده‌ها برای خروج از بندر امام خمینی (ره) است، مقرر شد اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان طی ۳ تا ۴ روز آینده نواقص همه سیستم‌های باسکولی (توزین) را تا روز دوشنبه هفته آینده برطرف کند.
 
این مقام مسئول به وجود ۹۱ باسکول و متصل به سامانه گمرک اشاره و بیان کرد: اداره بنادر و گمرک در بخش اتصال باسکول‌ها به گمرک هیچ ایرادی ندارند و ۷۵ باسکول برای کالا‌های اساسی آماده به کار دارند که باید صورتجلسه شوند.
 
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس  ادامه داد: همچنین مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان مکلف است امشب به اداره‌های کل حمل و نقل جاده‌ای سارسر کشور اطلاع رسانی کند که چه میزان کالای در بندر امام خمینی (ره) موجود است، ضمن اینکه باید تعداد کامیون‌های حمل نهاده دامی از مبدا بندر را از یک هزار و ۸۰۰ کامیون به ۳ هزار کامیون در روز برساند.
 
به گفته عسگری؛ استانداران سراسر کشور مکلف هستند به منظور اطلاع رسانی و هماهنگی برای حمل نهاده دامی استان متناسب با سهمیه، کامیون اعزام کنند و با توجه به اهمیت کالای اساسی و امنیت غذایی اولویت را به حمل کالا‌های اساسی و نهاده دامی داده شود.
 
وی با تاکید بر اینکه متولیان کالا (دولتی و خصوصی) باید مدت زمان بارگیری را به حداقل برسانند، تصریح کرد: راه آهن جمهوری اسلامی حداکثر ظرفیت واگن را برای حمل کالا‌های اساسی به کار گیرد، ضمن اینکه از روز شنبه مدیرکل بندر امام خمینی (ره) باید موجودی نهاده دامی بخش خصوصی و دولتی را به اداره کل راه آهن جنوب اعلام نماید.
 
عسگری با بیان اینکه اداره کل حمل و نقل جاده‌ای خوزستان ملکف است برای کالا‌های اساسی بخش خصوصی و دولتی به نسبت ۲ به یک کامیون اختصاص دهد، گفت: همچنین وزارت صمت مکف است به تناسب باری که کامیون حمل می‌کند (کالای اساسی) خارج از نوبن امتیازاتی شامل؛ لاستیک و روغن به کامیونداران بدهد.
 
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی و پشتیبانی امور دام برای تسهیل در حمل نهاده از شرکت‌های وابسته شامل؛ شرکت نصر میثاق و جهاد نصر و در صورت نیاز از مجموعه‌های سپاه پاسداران، قرارگاه خاتم الانبیاء (ص)، ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به دلیل اهمیت موضوع، هر آنچه امکانات حمل و نقل دارند در اختیار بخش دولتی قرار دهند.
 
محمدجواد عسگری با بیان اینکه پشتیبانی امور دام و اداره کل راهداری خوزستان همه مکاتبه‌های خود را پیرامون ضرورت حمل کالا‌های اساسی به کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ارائه نمایند، اظهار داشت: مصوبه‌های مذکور هر ۵ روز یکبار از سوی همه دستگاه‌های اجرایی شامل؛ حمل و نقل جاده ای، پشتیبانی امور دام، گمرک و بندر امام خمینی (ره) پیگیری و نتیجه آن به کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

بیشتر بخوانید: رفع موانع ترخیص ۴ میلیون تن کالا از بندر امام خمینی

وی در پایان تصریح کرد: ایراد‌های وارده به سیستم بازارگاه باید هر چه سریعتر از طرف گیلان پور برطرف شده و به کمیسیون مجلس شورای اسلامی اعلام شوند.
لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره) لزوم تسریع در ترخیص نهاده دامی موجود در بندر امام خمینی (ره)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)