• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۳۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶
ایلام » سیاسی

شلیک به هواپیمای مسافربری ایران اوج وحشیگری سردمداران آمریکایی بود

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با اشاره به جنایت‌های جبهه استکبار در منطقه گفت: سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران با شلیک ۲ موشک متعلق به نیروی دریایی در ۱۲ تیر سال ۶۷ که تمامی مسافران شهید شدند، نقض آشکار حقوق بشر آمریکایی بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت الاسلام و المسلمین اله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه ایلامشلیک به هواپیمای مسافربری ایران اوج وحشیگری سردمداران آمریکایی بود گفت: آمریکایی‌ها که همواره در دنیا خود را حامی حقوق بشر می‌دانند، سال ۶۷ این اقدام آنان منجر به فوت ۲۶۸ نفر زن و مرد، جوان و کودک شد که این عمل مصداق بارز نقض حقوق بشر و وحشی گری آنان بود.

وی افزود: کارگزاران آمریکایی با سرنگونی این هواپیمای مسافربری قصد داشتند ایران را مجبور به عقب نشینی کنند، اما این اقدام آنان نه تنها خللی در اهتمام مردم ایران برای پیشرفت در تمامی ابعاد ایجاد نکرد، بلکه موجب افزایش نفرت مردم برای همیشه از جبهه استکبار شد.

امام جمعه ایلام با بیان اینکه برجام تاکنون هیچ سودی برای مردم نداشته و طرفی غربی به تعهدات خود عمل نکرده است، گفت: غربی‌ها قصد داشتند با این توافق مسیر رشد دانش هسته‌ای دانشمندان ما را متوقف کنند که خوشبختانه تاکنون این هدف شوم آنان محقق نشده است.

حجت الاسلام کریمی تبار تاکید کرد: باید به توانمندی جوانان و تولید داخل تکیه کنیم چرا که هفتمین دور مذاکرات برجام به دلیل خلف وعده غربی‌ها و جبهه استکبار نیز نتیجه‌ای برای کشور در بر نداشته است.

وی بیان داشت: نمونه بارز اتکا به توانمندی‌های داخلی و توجه به دانشمندان تولید واکسن ایرانی بود که تقدیر و تحسین مقام معظم رهبری را به دنبال داشت و خود ایشان واکسن تولید داخل را تزریق کردند.

امام جمعه ایلام با اشاره به سالروز آزادسازی مهران گفت: فرزندان سلحشور کشورمان در عملیات کربلایی یک با وجود گرمای شدید مهران برای دفاع از مرز‌های کشور از جان خود گذشتند تا ایران اسلامی با عزت و پایدار باشد.

وی با اشاره به انتخابات ۲۸ خرداد آنرا حماسه‌ای بزرگ برای ملت ایران دانست و افزود: حضور پرشور مردم با وجود شیوع کرونا، مشکلات اقتصادی و همچنین جنگ رسانه‌ای دشمن بسیار تحسین برانگیز و ستودنی بود.

حجت الاسلام کریمی تبار تصریح کرد: اوج حقارت گروه‌های ضد انقلاب در خارج از کشور با وجود اینکه همواره شعار حقوق بشر سر می‌دهند این بود که خانواده و همسرانشان را از حضور در سرنوشت کشور منع کردند.

امام جمعه ایلام مشارکت ۴۸ درصدی مردم با وجود کرونا، مشکلات اقتصادی و شانتاژ خبری جبهه استکبار بسیار رضایت بخش ذکر کرد و گفت: در کشور فرانسه با وجود اینکه داعیه حقوق بشر و دموکراسی دارد، مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ درصد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خرید و فروش آرا در برخی از شهر‌ها گفت: خرید فروش و آرا یک منکر است که علاوه بر اینکه دستگاه‌ها باید در راستا با متخلفان با برخورد کنند، رسانه‌ها نیز وظیفه دارند این اقدام را در جامعه بسیار زشت جلو دهند.

امام جمعه ایلام گفت: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی بعنوان ناظر انتخابات برای ریشه کن کردن خرید و فروش رای به وظیفه قانونی خود عمل کنند.

حجت الاسلام کریمی تبار تاکید کرد: پس از اتمام انتخابات مراجع تخلفات را بررسی و نتایج را اعلام کردند و در اینجا لازم است همدلی و هماهنگی بین ارکان برقرار شود.

وی در بخش سوم سخنان خود خواستار صرفه جویی مردم استان مصرف آب و برق شد و گفت: در فصل گرما هستیم باید برای رعایت حقوق شهروندی در مصرف آب و برق صرفه جویی کنیم تا با کمبود مواجه نشویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)