• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۴۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
خراسان رضوی » اجتماعی
وزیر گردشگری:

خدمت رسانی زائرسراهای ارزان قیمت به افراد کم برخوردار در مشهد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر ضرورت خدمات‌رسانی زائرسرا‌های ارزان‌قیمت به افراد کم برخوردار واقعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، علی‌اصغر مونسان در نشست هم‌اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات زائرسرا‌هایخدمت رسانی زائرسراهای ارزان قیمت به افراد کم برخوردار در مشهد ارزان‌قیمت در مشهد گفت: باید سامانه‌ای به همین منظور طراحی و اجرا شود.
 
وی افزود: با راه‌اندازی این سامانه ، افراد کم برخوردار واقعی از این خدمات استفاده خواهند نمود. 
 
وی در ادامه همچنین گفت: استان‌های محروم هنوز نتوانسته‌اند ساخت زائرسرا‌های خود را در مشهد آغاز کنند لذا باید برای زائران این استان‌ها چاره‌اندیشی و برنامه‌ریزی شود تا آن‌ها هم توفیق زیارت بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) را پیدا کنند. 
 
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: قوانین موجود برای فعالیت هر نوع واحد اقامتی وجود دارد. 
 
وی افزود: هر واحد اقامتی باید از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی موافقت اصولی دریافت کرده باشد و سپس پروانه بهره‌برداری دریافت کند.
 
مونسان گفت: بر این اساس زائرسرا‌های ارزان‌قیمت نیز باید قانون را رعایت کنند. 
 
وی ادامه داد: زائرسرا‌هایی که هنوز عملیات اجرایی آن‌ها آغاز نشده موافقت اصولی دریافت کنند البته باید اطمینان حاصل کنیم که شرایطی برای استفاده افراد کم بضاعت در زائرسرا‌ها وجود دارد. 
 
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: بررسی لازم در چهار زائرسرای افتتاح شده صورت گیرد تا مشخص شود افراد استفاده‌کننده از آن‌ها در کدام دهک درآمدی قرار دارند. 
 
محمدصادق براتی، معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز در نشست هم‌اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات زائرسرا‌های ارزان‌قیمت گفت: مخاطبان این زائرسرا‌ها افراد کم‌بضاعت هستند، زیرا این افراد برای اسکان به هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها و مهمان‌پذیر‌ها مراجعه نمی‌کنند. 
 
مدیرعامل بنیاد مرکزی زائر امام رضا (ع) دیگر سخنران این نشست نیز به برنامه‌های این بنیاد اشاره و بیان کرد: قرار بود ۳۰ هزار تخت ارزان‌قیمت در اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) ایجاد شود. 
 
سیدحسین عبادی افزود: بر همین اساس ایجاد ۷۰ مجموعه شامل ۳۳ زائرسرا و ۳۷ حسینیه زائرسرا در دستور کار قرار گرفت. 
 
وی ادامه داد: تاکنون چهار زائرسرای ارزان‌قیمت در مشهد برای زائران حرم منور ررضوی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. 
 
همچنین در این نشست نمایندگان هتلداران و فعالان گردشگری خراسان رضوی نظرها و پیشنهادهای خود را در حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارائه و تشریح کردند. 
 
زائرسرای‌های ارزان‌قیمت بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر برخورداری تمامی استان‌های کشور از ساختمان‌های مناسب برای اسکان زائران حرم منور امام رضا (ع) در مشهد با هدف بهره‌مندی قشر‌های نیازمند و افراد کم‌توان در استفاده از فضای زیارتی و معنوی در دستور کار مسئولان قرار گرفته است. برای هر استان در این راستا زمین مورد نیاز در مشهد اختصاص یافته تا متولیان هر استان وارد عمل در این عرصه خداپسندانه شوند. 
 
۲۴۰ پروژه گردشگری در خراسان رضوی شامل هتل ، هتل‌آپارتمان ، مهمانپذیر ، زائرسرا و دهکده‌های سلامت ، مجتمع‌های گردشگری، مجتمع گردشگی عمومی ، مراکز تفریحی و سرگرمی در مشهد در دست اجرا است. 
 
اجرای این پروژه‌ها که ساختشان در مراحل مختلف قرار دارد از سال ۱۳۹۰ آغاز شد ،  سرمایه‌گذاری برای اجرای آن‌ها ۳۰۰ هزار میلیارد ریال است که با احتساب قیمت زمین ، این میزان به بیشتر از ۵۰۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)