• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۵۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۵
مازندران » علمی و فرهنگی

افزایش نگران کننده مبتلایان به کرونا در مازندران

در شبانه روز گذشته ۲۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در مازندران بستری شدند که این رقم ۷۸ نفر بیشتر از دیروز است.

افزایش نگران کننده مبتلایان کرونا در مازندرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران؛بنا بر اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل، ۲۱۵ بیمار مبتلا به کرونا، ۲۴ ساعت گذشته در مازندران بستری شدند که این رقم ۷۸ نفر بیشتر از دیروز است؛ بنابراین اعلام ۱۱۹ نفر در این مدت از بیمارستان‌ها ترخیص شدند و ۲ نفر هم فوت کردند.


در حال حاضر ۱۳۶ بیمار حاد کرونایی در بخش آی سی یو ، تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند و در مجموع ۷۲۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند.


دانشگاه علوم پزشکی مازندران: بستری ۱۸۲ بیمار جدید کرونایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۱۸۲ بیمار جدید مشکوک به کرونا ویروس، شبانه روز گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، بستری شدند که این رقم ۷۴ نفر بیشتر از دیروز است. همچنین ۶۵ بیمار کرونایی در این مدت با بهبودی نسبی از بیمارستان‌ها مرخص شدند.


دکتر سیدعباس موسوی افزود: در حال حاضر ۵۹۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹، در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند که ۱۰۸ نفر از آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند.


رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۲ بیمار کرونایی شبانه روز گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، جان خود را از دست دادند.


دکتر موسوی بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برای پیشگیری از موج جدید کرونا در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به افزایش تعداد بیماران کرونایی در استان و وضعیت قرمز در  چهار شهرستان آمل، محمودآباد، چالوس و قائمشهر  و وضعیت نارنجی در شهرستانهای ساری، بهشهر، نکا، سوادکوه، سوادکوه شمالی، بابل، بابلسر، نور، تنکابن و رامسر ؛  محدودیت‌های مربوط به کرونا در مورد این شهرستان‌ها اعمال می‌شود.


او افزود: تردد شبانه از ساعت ۲۲ شب تا ۳ بامداد هم ممنوع است و رستوران‌ها نیز بصورت بیرون بر می‌توانند فعالیت کنند.


دکتر موسوی همچنین ادامه داد: همه تالار‌ها در شرایط نارنجی و قرمز در سطح استان تعطیل است.


دانشگاه علوم پزشکی بابل: افزایش بیماران کرونایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به پذیرش ۳۳ بیمار تازه مبتلا به کروناویروس، شبانه روز گذشته در چهار بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاه و ترخیص ۲۹ بیمار کرونایی با بهبودی نسبی در همین مدت، گفت: ۱۳۳ بیمار مبتلا به کروناویروس هم اکنون در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری هستند.


دکتر سید فرزاد جلالی افزود: ۲۸ بیمار با علائم تنفسی حاد کرونایی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های بابل بستری هستد.

 

علائم کرونای دلتا چیست؟

متخصصان می‌گویند: علامت‌های کرونای دلتا با کرونای قبلی فرق می‌کند. علائم کرونای دلتا با آبریزش بینی، تب و گلو درد آغاز می‌شود و شبیه سرماخوردگی است که در کمتر از ۴۸ ساعت علائم آن بروز می‌کند. ۳ تا ۴ روز این علائم وجود دارد و سپس به درگیری ریه می‌انجامد. درگیری ریه این نوع جهش یافته از ویروس تاکنون مانند ویروس انگلیسی بوده است.

افزایش نگران کننده مبتلایان کرونا در مازندران

بنابر این گزارش، حتی افرادی که واکسن زده‌اند نیز در معرض خطر این ویروس قرار دارند و ممکن است آن را به دیگران منتقل کنند؛ بنابراین باید شیوه نامه‌های بهداشتی به‌طور کامل رعایت شود.

 

توصیه می‌شود اگر کسی علائم کرونای دلتا را دارد، ۴۸ تا ۷۲ ساعت در خانه بماند و از طریق تلفن با پزشکان در تماس باشد. در خانه ماندن هم باعث می‌شود که افراد ناقل بیماری به دیگران نباشند و هم استراحت موجب می‌شود افراد به کرونا سبک‌تری مبتلا شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)