• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۵۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری
وزیر کشور:

نقش شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در توسعه همه جانبه شهر‌ها و روستا‌ها

آقای رحمانی فضلی در پیام تبریکی به مناسبت ۱۴ تیر ماه روز شهرداری و دهیاری؛ بر نقش بی بدیل شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در توسعه همه جانبه شهر‌ها و روستا‌ها تاکید کرد.

نقش شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در توسعه همه جانبه شهر‌ها و روستا‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، متن کامل این پیام بدین شرح است:

بدون تردید انتخاب اعضای شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستا‌ها با رأی مردم و به تبع آن انتخاب شهرداران و دهیاران از سوی شورا‌ها به عنوان مدیران محلی یکی از ویژگی‌های بارز و افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق عینی مردم سالاری، مشارکت مردم در ساختار اجرایی و خدماتی، واگذاری امور به ایشان، حمایت از مدیریت‌های محلی و فراهم سازی بستر و زمینه برای پشتیبانی مردم از دولت محسوب می‌شود.

وزارت کشور در طول دو دوره فعالیت دولت تدبیر و امید با درک عمیق از نقش بی بدیل شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و شورا‌ها در توسعه همه جانبه شهر‌ها و روستا‌ها با برنامه ریزی سعی و تلاش نموده تا ضمن تعامل و هم افزایی با سایر دستگاه ها، زمینه حمایت‌های قانونی از این نهاد‌های عمومی غیردولتی را بیش از گذشته فراهم آورده و با ترسیم چشم انداز‌های جدیدی از مدیریت شهری و روستائی، شرایط لازم برای سیر تکاملی آن‌ها را مهیا نماید.

پشتیبانی‌های همه جانبه در ابعاد و زمینه‌های مختلف از شهرداریها، دهیاری‌ها و شورا‌ها و همچنین راه اندازی کمیسیون کلانشهر‌های دولت به عنوان یک کمیسیون تلفیقی از بخش عمومی غیر دولتی و دولتی از جمله اقدامات موثر در زمینه رفع مشکلات و معضلات مدیریت شهری بوده است که به فضل و توفیق الهی و با موشکافی و کارشناسی موضوع‌های مهم، تدوین و تصویب لوایح، آیین نامه‌ها و اسناد متعدد در موضوعات مختلف و مرتبط مدیریت شهری و روستایی در دولت و مجلس توانسته است اثرات مثبتی بر روند و بهبود اداره شهر‌ها و روستا‌ها داشته باشد.

مدیریت شهری و روستائی به دلیل اثرگذاری مستقیم و غیرمستقیم بر پیکره حیات اجتماعی، نقشی تعیین کننده در تداوم پایداری و توسعه یافتگی زندگی شهری و روستائی ایفا نموده و خوشبختانه طی سال‌های اخیر گام‌های مثبتی در برقراری عدالت در ارائه خدمات و توسعه شهر‌ها و روستا‌ها برداشته است. فعالیت ۱۴۰۰ شهرداری و بیش از ۳۷ هزار دهیاری، تجربیات پنج دوره فعالیت شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستاها؛ فضای کاری پویا، خلاق، تخصصی و امید بخشی را برای اداره موفق شهر‌ها و روستا‌ها فراهم نموده و انتظار می‌رود شورا‌های اسلامی دوره ششم از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوب بهره گیری نموده و موجبات پیشرفت همه جانبه مناطق را فراهم آورند.

در خاتمه ضمن تبریک فرا رسیدن چهاردهم تیر ماه روز شهرداری و دهیاری حضور کلیه شهرداران، دهیاران و کارکنان خدوم و تلاشگر شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و با قدردانی و ارج گذاری به تمامی زحمات و تلاش‌های بی وقفه و شبانه روزی همه عزیزان به ویژه در مقابله با ویروس عالم گیر کرونا و همچنین مشارکت فعال در امر بازسازی و نوسازی خسارات ناشی از سیلاب سال ۹۸، انشاءالله با تلاش‌های هدفمند این نهاد‌های عمومی غیر دولتی و تعامل سازنده آنان با اصناف و بخش خصوصی و جلب مشارکت‌های مردمی، علاوه بر ارتقای زیرساخت‌ها و حرکت در مسیر رشد و بالندگی شهر‌ها و روستاها؛ شاهد افزایش خدمت رسانی، رفاه بیشتر مردم و همچنین مشارکت موثر در تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در زمینه اجرایی و عملیاتی شدن شعار سال ۱۴۰۰ با عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها خواهیم بود.
عبدالرضا رحمانی فضلی
وزیر کشور.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)