• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۸۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
سیاسی » مجلس

پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه‌ها تا پایان شهریور برای کاهش مصرف برق

رئیس کمیسیون انرژی با اشاره به خاموشی‌های مکرر گفت: به دولت پیشنهاد دادیم تا پایان شهریور روز‌های پنجشنبه در سراسر کشور تعطیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای حسنوند در حاشیه نشست فوق‌العاده بررسی خاموشی‌های مکرر در کمیسیون انرژی و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در نشست امروز در دو بخش اقدامات کوتاه و میان‌مدت و بلندمدت به بحث پرداختیم، افزود: امروز ظرفیت‌های مختلفی وجود دارد که برای کمک صنعت برق باید از آن استفاده شود.
وی ادامه داد: برخی از وزارتخانه و سازمان‌ها مانند وزارت نفت و پتروشیمی‌ها که دارای نیروگاه‌های برق هستند باید به طور کامل در اختیار وزارت نیرو قرار بگیرد و به مدار کشور اضافه شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حسنوند گفت: برق بخش خصوصی آماده است که با انعقاد قرارداد ظرف هفته آینده وارد مدار شود، همچنین برخی از نیروگاه‌ها که با تأخیر تولید مواجه شده از جمله نیروگاه رامین دیروز ۳۱۶ مگاوات وارد مدار شد و می‌تواند حدود ۳۰۰ مگاوات دیگر به تولید کشور اضافه شود و این موضوع یکی از راه‌های جلوگیری کاهش خاموشی هاست.
وی ادامه داد: در کنار این موضوع وزارتخانه‌ها، تمام نیرو‌های مسلح و بیمارستان‌ها موظف شدند از ژنراتور‌های خود استفاده کند و از برق سراسری کمتر استفاده شود که مشترکین مصرف خانگی با کاهش قطعی روبه‌رو شوند، همچنین دو درصد از مصرف برق کشور در روشنایی و معابر است که از وزارت نیرو خواستیم این روشنایی معابر تقلیل شود.
حسنوند با اشاره به قطعی همزمان آب و برق در برخی شهر‌ها گفت: همچنین در بحث قطع آب که با همزمان با قطعی برق صورت می‌گیرد کمیته مشترک‌ای توسط نهاد‌های مربوط و دیوان محاسبات برای خرید دیزل ژنراتور تشکیل شود.
وی با اشاره به صادرات برق هم گفت: در بخش صادرات نیز توصیه‌هایی شد که اولویت باید برای مصرف داخلی لحاظ شود، در صورتی که واردات برق نیاز باشد بتوانیم آن را تسریع دهیم که همه مجموعه بتواند کمک کنند.
رییس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به پیشنهادات امروز این کمیسیون برای جلوگیری از خاموشی‌ها گفت: پیشنهادات این بود در برخی از استان‌های جنوبی کشور به طور متوالی در چند هفته استان‌های بوشهر، هرمزگان خوزستان، بخشی از فارس، سیستان و بلوچستان و ایلام و استان‌های گرمسیری حتماً تعطیلی داشته باشد و شهر‌های قرمز و حتماً دولت تعطیل اعلام کند و همچنین تمام شهر‌های کشور تا پنجشنبه‌ها تعطیل اعلام شود تا به کاهش مصرف برق کم کند.
وی افزود: موضوع رمز ارز‌ها که جدی است، تمام مجوز‌ها لغو شود و تمام مشترکین پر مصرفی که بیش از ۳۰ درصد غیر متعارف افزایش مصرف داشتند مشخص است، این‌ها جز رمز ارز‌های غیرقانونی و غیرمجاز هستند و تصمیمی که توسط دادستان کل کشور و فرمانده کل سپاه گرفته شده بسیج به عنوان ضابط در کنار نیرو‌های انتظامی وارد شوند و بامراکز غیرمجاز برخورد کنند.
حسنوند تاکید کرد: همچنین رمز ارز‌های دارای مجوز هم تعطیل شوند، رمز ارز‌هایی توسط وزارت صنعت و نفت مجوز داده شده فاقد مکان استقرار هستند و باید تمام این جداول مشخص شود و توسط شورای تامین برخورد لازم را داشته باشیم.
رییس کمیسیون انرژی همچنین گفت: برنامه‌های میان مدت و بلندمدت ابلاغ شده که در روز‌های آینده با جلساتی خواهیم داشت به سران قوا تمام پیشنهادات ارجاع خواهد داده شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رانندگان و تلاشگران حوزه حمل‌ونقل آموزش و پرورش شهرستان منوجان تجلیل شدند
وقوع ۱۱۷ تصادف خسارتی در محور‌های غربی استان اصفهان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
پنجمین اردوی بنیاد قرآنیان اسوه بهمن ماه برگزار می‌شود
شناسایی انبار بزرگ احتکار و قاچاق کالاهای اساسی در ساری
انتقال هفت تن پسماند ویژه صنعتی از تهران به مراکز مجاز امحاء
برگزاری المپیاد ورزشی دانش‌آموزی کمال‌شهر
تجلیل از بانوان و خانواده‌های شهدا در گرامیداشت هفته زن
مهار آبگرفتگی سالن فرودگاه بین المللی کیش
توسعه کلینیک‌های جامع و معرفی رشت به عنوان «شهر دوستدار سالمند»
صداقت و گفت‌و‌گو، کلید مشارکت جوانان در انتخابات
تشیع و تدفین شهیدمدافع امنیت در نرماشیر
همرزمان انتظامی به نیت جانفشانی و شهادت اجرای ماموریت می‌کنند
مشهد، میزبان پنجمین کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
افتتاح ۶ نیروگاه خورشیدی مراکز شبانه روزی استان یزد
نشست محیط زیست استان تهران با تشکل‌های مردمی
توقیف ماینرهای قاچاق در شهرک صنعتی ساری
مسابقات والیبال ساحلی کشور در بندر ترکمن و قهرمانی فولاد هرمزگان
«برمودا» و «یلدا با ترانه»، از شبکه نسیم
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)