• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۸۵۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۷
اجتماعی » جامعه و شهری

آغاز توزیع ۴۰۰۰ بسته بهداشتی میان مددجویان کمیته امداد استان تهران

با مشارکت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، توزیع ۴ هزار بسته بهداشتی میان مددجویان کمیته امداد استان تهران آغاز شد.

آغاز توزیع ۴۰۰۰ بسته بهداشتی میان مددجویان کمیته امداد استان تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست خبری سید ابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران و محسن جهانی، معاون اجتماعی بنیاد احسان ستاد اجرای فرمان امام (ره) با موضوع توزیع ۴۰۰۰ بسته بهداشتی میان مددجویان تحت حمایت در قالب طرح "احسان خانواده" امروز چهارشنبه ۱۶ تیر ماه سال جاری در سالن شورا این اداره کل برگزار شد.
سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این نشست با اشاره به اقدامات کمیته امداد استان تهران در قالب پویش ایران همدل در ماه مبارک رمضان، گفت: یک میلیون و ۷۴۴ هزار پرس غذای گرم میان در این ایام میان نیازمندان توزیع شد.
وی با بیان اینکه ۳۰۰ هزار بسته غذایی در ماه مبارک رمضان میان نیازمندان توزیع شد، افزود: توزیع این تعداد بسته غذایی با همکاری ۱۰ هزار نفر در قالب گروه‌های جهادی و با همراهی مددکاران کمیته امداد استان تهران انجام شد.
پرپنچی، تصریح کرد: در مجموع مبلغی در حدود ۱۴۵ میلیارد تومان از سوی خیران صرف این امور شد.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران، بیان کرد: بنیاد احسان ستاد اجرای فرمان امام (ره) نیز در این زمینه همکاری کرده و تعداد ۱۰ هزار بسته غذایی در اختیار کمیته امداد استان تهران قرار داد. البته این کمک‌ها فقط محدود به مددجویان تحت حمایت نبوده و نیازمندان دیگر مناطق مختلف استان تهران نیز به صورت مرحله‌ای شناسایی شده و مورد حمایت قرار گرفتند.
پرپنچی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون ۸۴ هزار خانوار با جمعیت ۱۵۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند، گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۳۰۰ بیمار صعب‌العلاج هستند که ماهیانه یک میلیون تا یک میلیون ۵۰۰ هزار تومان هزینه نگهداری آن‌ها است.
وی با اشاره به طرح احسان خانواده، به همکاری بنیاد احسان در راستای تکریم این خانواده‌ها اشاره کرد و افزود: این طرح ویژه کودکان تحت حمایت اجرا می‌شود و در آینده نیز طرح‌هایی با عناوین طرح سخاوت برای حمایت از ۳۳ هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد استان تهران و طرح شفا برای حمایت از بیماران اجرا خواهد شد و خیران می‌توانند در این زمینه کمک‌های خود را برای یاری هدفمند به این اقشار اختصاص دهند.
پرپنچی با تأکید بر مسئله هدفمند شدن کمک‌های خیّران با نیت‌های خیرخواهانه در موارد مختلف، بیان کرد: در کمیته امداد، هدف فقط تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و کمک‌های اولیه نیست، بلکه تأکید اساسی بر کمک‌های زیرساختی و توانمندسازی خانواده‌ها است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به برنامه‌های کمیته امداد در رابطه با توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت، گفت: احداث ۳۵۲ واحد مسکن برای نیازمندان، ایجاد اشتغال برای افراد تحت حمایت در تعامل با ۱۵ شرکت داخلی، آموزش به خانواده‌های تحت حمایت، اعطای وام، اعطای سرمایه به افراد توانمندی که از امکانات اولیه برای ایجاد کار محروم هستند، آموزش استعداد‌های درخشان دانش‌آموزی و دانشجویی از طریق فضای مجازی، انجام مشاوره خانوادگی و شغلی، اجرای طرح فراغت دانش‌آموزان در فصل تابستان و ... از جمله برنامه‌های کمیته امداد استان تهران برای توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است.
در ادامه این نشست، محسن جهانی، معاون اجتماعی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز طی سخنانی با بیان اینکه وارد موج پنجم شیوع ویروس کرونا شده‌ایم و تعداد زیادی از خانواده‌ها نیز دچار مشکلاتی از لحاظ بهداشتی و درمانی شده‌اند، گفت: بنیاد احسان از ابتدای شیوع کرونا بنای خود را بر حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا قرار داده است. همچنین، در طرح احسان خانواده نیز کودکان و مادرانی که دچار آسیب شده‌اند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.
وی ضمن تأکید بر اجرای طرح احسان خانواده با همکاری کمیته امداد استان تهران، افزود: در قالب این طرح، تعداد ۴ هزار بسته شامل پوشک، ژل ضدعفونی کننده و ماسک با هزینه‌ای برای حمایت از کودکان در اختیار خانواده نیازمندان قرار می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای بیش از ۱۲۰ برنامه در هفته بسیج در اردستان
حذف اسکندرنیا از رقابت‌های تکواندو
شادپیمایی دانش آموزان روستای تاج‌آباد سفلی شهرستان بهار
علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی مشخص شد
آغاز پنجمین همایش ملی شعر «حضرت مادر» در اصفهان
زنگ آب در اصفهان به صدا در‌آمد
اعزام دختران دانش آموز کردکوی و بندرترکمن به اردوی راهیان نور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ رقابت شمشیربازان ایرانی با پیروزی موشحی
واکاوی دلایل احداث سد‌های ماندگان و خرسان ۳
مصرف گاز بخش خانگی از ۴۰۰ میلیون مترمکعب در روز گذشت
عضویت ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در کتابخانه‌های عمومی بابل
آغاز سی‌وهفتمین دوره جشنواره تئاتر اصفهان
تأکید وزیر ارتباطات بر نقش دیپلماسی فناوری در اجلاس جهانی ۲۰۲۵
سومین روز بارندگی در مناطقی از غرب کشور
بررسی چالش‌های اجرای طرح جوانی جمعیت در اردبیل
تدارک سیما برای مخاطبان
آزادی ۲۵ زندانی جرائم غیرعمد در کهگیلویه
ورود مستقیم نیروگاه‌ها و مشترکان بزرگ به بورس انرژی از ۱۴۰۵
بازدید نایب رئیس مجلس از طرح محور میاندوآب‌ـ‌میانه
فراخوان جشنواره ابوذر مازندران 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)