• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۸۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

آغاز سنجش سلامت پیش دبستانی‌ها از هفته آینده

غربالگری و سنجش سلامت کودکان پیش‌دبستانی که از سال ۹۶ به برنامه سنجش سلامت نوآموزان، اضافه شده است در سال جاری نیز در دستورکار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته و از ابتدای هفته آینده آغاز می‌شود.

آغاز سنجش سلامت پیش دبستانی‌ها از هفته آیندهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی، همه‌ساله برای همه نوآموزان بدو ورود به دبستان انجام می‌شود و چند سالی است که با توجه به اهمیت تشخیص زودهنگام اختلالات و برخی بیماری‌ها و فرصت طلایی برای انجام مداخلات درمانی از سنین پایین تر، به صورت داوطلبانه برای کودکان پیش دبستانی نیز در حال انجام است.

در همین راستا طبق اعلام رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، امسال برنامه غربالگری و سنجش نوآموزان پیش‌دبستانی از هجدهم تیرماه به بعد شروع و پیش بینی می‌شود ۶۰۰ هزار نوآموز بدو ورود به‌پیش دبستانی در آن شرکت کنند.

آقای محمدحسن عظیم عراقی، معاون تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره شرایط و نحوه حضور کودکان پیش دبستانی در برنامه سنجش سلامت توضیح داد و در این باره اظهار کرد: اکنون این آمادگی را داریم سنجش پیش دبستانی‌ها را همزمان با سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان انجام دهیم.

وی افزود: به تمام استان‌ها اعلام کرده ایم که می‌توانند در صورت نیاز، به صورت اختصاصی پایگاه سنجش پیش دبستانی نیز راه اندازی کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. هدف ما این است که ۶۰۰ هزار پیش دبستانی را در سال جاری سنجش کنیم.

عظیم عراقی درباره زمان دقیق شروع سنجش گفت: همکاران حوزه فنی باید سامانه سیدا را برای ثبت نام پیش دبستانی‌ها فعال کنند که به ما قول داده اند این بخش از ۱۸ تیرماه فعال می‌شود. نوآموزان بدو ورود هم که به مدرسه می‌روند اطلاعاتشان در سامانه سیدا ثبت می‌شود و مدیر مدرسه به صورت الکترونیکی برایشان نوبت می‌گیرد و آن‌ها در تاریخ و ساعت اعلام شده به پایگاه سنجش مراجعه می‌کنند و کارشان را انجام می‌دهند. درباره سنجش پیش دبستانی هم همین گونه است.

معاون تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: آن دسته از کودکان ما که در سن پیش دبستانی سنجش می‌شوند، برای سال آینده که به دبستان می‌روند دیگر نیازی به سنجش مجدد ندارند و اطلاعات سنجش آن‌ها در سامانه ثبت می‌شود.

وی درباره هزینه و مدارک لازم برای سنجش پیش دبستانی‌ها گفت: هزینه و مدارک همانند سنجش بدو ورود به دبستان است و تفاوتی ندارد. شرایط مشابه است و ما توصیه می‌کنم خانواده‌هایی که کودک پیش دبستانی دارند در صورت امکان سنجش سلامت فرزندانشان را انجام دهند تا اگر خدایی ناکرده اختلال و یا مسئله‌ای وجود داشت بتوان از یک سال فرصت مداخله تا قبل از کلاس اول استفاده کرد. ضمن آنکه استرس شان برای سال آینده هم کمتر می‌شود.

سنجش سلامت شامل ارزیابی‌های بینایی، دید رنگ، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، اختلالات جسمی حرکتی، اندازه گیری توده بدنی، قد، وزن، دهان و دندان، بیماری‌های پوست و مو و بیماری نیازمند مراقبت‌های ویژه است. همچنین بررسی وضعیت واکسیناسیون توسط مراقب سلامت صورت می‌پذیرد.

تعرفه سنجش در سال جاری ۵۰ هزار تومان است و اصل شناسنامه دانش آموز و والدین، کارت واکسیناسیون تکمیل شده و یک قطعه عکس ۳در ۴، برای سنجش مورد نیاز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهکارهای کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
تکمیل محور خرم آباد به سپیددشت نیازمند اعتبار
تخصیص بیش از ۲ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خانه کشتی در فیروزه
فلوراید؛ محافظ قدرتمند سلامت دندان‌های کودکان و نوجوانان
کیفیت هوای تهران؛ قابل قبول
سوال هشتمین روز مسابقه در اصفهان
برپایی نمایشگاه «درس‌های رمضان» در موزه ملی انقلاب
برگزاری جشن بندگی در مدارس ایلام
مطالبات نمایندگان مازندران از رئیس‌جمهور؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا اصلاح قوانین مسکن
رشد ۲۸ درصدی تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان
راه اندازی سایت جدید همراه در روستای کلاته سرخ شهرستان نهبندان
مبعلی در امارات سرمربی شد
بارش ۵ میلیمتری در چلگرد چهارمحال و بختیاری
سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی
اعلام مبلغ و زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم
حضور بیش از ۱۵ دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
وداع با شهدای هوانیروز در اصفهان
هوای آلوده مشهد در هفتمین روز اسفند
آماده‌باش نوروزی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در اردبیل
زنده گیری و رهاسازی یک قلاده گربه وحشی در اراضی اطراف بجنورد. 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)