• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۳۵۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

عزم جدی سپاه برای رفع مشکل کم‌آبی کشور

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب از عزم و برنامه جدی سپاه برای رفع مشکل کم آبی در نقاط مختلف کشور به ویژه مناطق کم آب خبر داد.

عزم جدی سپاه برای رفع مشکل کم‌آبی کشوربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در حاشیه نشست فرماندهان استانی سپاه گفت: امروز در کشور با دو پدیده کم آبی و خیز پنجم شیوع ویروس بیماری کرونا مواجه هستیم که کشور از آن رنج می‌برد و بخشی از کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
وی با اشاره به نوید‌های داده شده درباره افزایش حجم واکسیناسیون در سطح ملی ابراز امیدواری کرد در آینده شاهد حرکت بزرگی برای واکسینه کردن مردم باشیم.
سرلشکر سلامی گفت: در این حال مسئله خشکسالی و کم آبی در برخی از مناطق کشور موضوعی جدی است به خصوص که زندگی بسیاری از مردم را تحت تاثیر قرار داده است.
وی افزود: به همین منظور همایش امروز ما با هدف این است که اول نقطه عزیمت جدی را بسازیم تا فرماندهان سپاه استانی به همراه آحاد عزیزان بسیجی در استان‌ها و شهرستان‌ها و روستا‌های کشور دوباره برای ادامه طرح غربالگری خانه به خانه در قالب طرح شهید سلیمانی و هم مشارکت جدی را در امر واکسیناسیون در مقابله جدی با کرونا و از طرف دیگر برای آبرسانی به مناطق کم آبی بسیج شوند.
سرلشکر سلامی گفت: این حرکت در استان‌های مختلف درحال اجراست، ولی برای اینکه ما این عزم را ملی کنیم و در تمام کشور این اراده جاری شود تا امکانات، استعداد‌ها و ظرفیت سپاه برای کمک به مردم بخصوص مردمی که دچار کم آبی هستند، بسیج شود؛ این همایش برگزار شده است.
فرمانده کل سپاه در ادامه با بیان اینکه دانشگاه جامع امام حسین (ع) سپاه اقدام ارزشمندی را در زمینه تبیین روش‌های غلبه بر تنش‌های کم آبی و بی آبی انجام داده است، گفت: امیدواریم در روز‌های آینده از این دستاورد‌ها رونمایی شود و مردم عزیز ایران از آن بهره‌مند شوند.
سرلشکر سلامی تاکید کرد: در این جلسه عزم همگانی بر این شد که همه استعداد‌ها و ظرفیت‌های خودمان را و همچنین در بخش بیمارستانی در سطح کشور با بیمارستان‌های ثابت و سیار به ویژه در مناطق قرمز مانند سیستان و بلوچستان بسیج کنیم و امروز نیروی زمینی ما با گسترش دو بیمارستان سیار در کنار بیمارستان ثابت مان در منطقه فعال شده و همچنین با آب رسانی چتر حمایتش را از مردم عزیز گسترش داده است.
وی گفت: در استان هرمزگان هم نیروی دریایی سپاه بیمارستان سیار خودش را در کنار بیمارستان‌های ثابت احداث می‌کند و ان شاءالله در بقیه نقاط کشور هم این عزم و اراده برای مقابله با کرونا و کمک به عزیزانمان در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بسیج خواهد شد.
فرمانده کل سپاه همچنین افزود: موضوع دیگر استمرار مسئله خدمت رسانی به مردم محروم و کم بضاعت بوده و علاقه اساسی و هدف ما این است که ایرانی داشته باشیم اسلامی، امن، ایمن، مرفه و پیشرفته که مردم آن هم در امنیت و هم در آرامش و هم در آسایش باشند.
سرلشکر سلامی تصریح کرد: ما امنیت بدون آرامش و آسایش را هم نمی‌پسندیم و این‌ها را مفاهیمی بهم پیوسته می‌دانیم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با امکانات وسیعی که در اختیار دارد، اراده کرده است تمام این امکانات را در کنار دولت جدید مثل کمک‌هایی که به دولت‌های گذشته کرده است و با توجه به شرایط جدید بسیج کند.
وی افزود: تلاش می‌کنیم راهی برای غلبه بر مشکلات جدید بسازیم تا ارمغانی باشد برای مردم شریف ما که در شرایط بزرگ و سخت همواره از انقلابشان حمایت و از رهبرشان اطاعت و در همه صحنه‌های سخت، سرافرازی ایران اسلامی و نظام ما را فراهم کردند.
فرمانده سپاه تاکید کرد: ما از دورن مردم هستیم، برای آن‌ها هستیم و آرزوی ما این است با خدماتی که می‌دهیم رضایت مردم را فراهم آوریم که این را رضایت خدا می‌دانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اقای سلامی نگذارید اب باران فرو برود
مانند استرلیا .
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)