• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۳۶۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

توطئه‌های دشمن موجب استحکام و قوام نظام شده است

فرمانده کل سپاه: به فضل الهی توطئه‌های دشمن طی این چهار دهه موجب استحکام و قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است.

توطئه‌های دشمن موجب استحکام و قوام نظام شده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست فرماندهان سپاه‌های استانی که در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، امت الگو و نمونه را امتی توصیف کرد که می‌تواند بر اساس ارزش‌های دینی و اخلاقی، جامعه‌ای مدرن، پیشرفته، مستقل، امن و ایمن بسازد و تصریح کرد: هدف دشمن جلوگیری از تکثیر نسل انقلاب اسلامی است.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه چالش‌ها و موانعی که دشمن برابر نظام اسلامی ما قرار داده است در برابر هر نظامی در عالم می‌گذاشت آن را فرو می‌ریخت، گفت:به فضل الهی توطئه‌های دشمن طی این چهار دهه موجب استحکام و قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است و هرچه دشمن هماوردی می‌کند، استخوان‌های این نظام و جامعه قوی‌تر می‌شود.
وی با بیان اینکه در این روز‌ها همزمان از دو پدیده اوج‌گیری مجدد بیماری کرونا و کم آبی رنج می‌بریم گفت: در عرصه مقابله با بیماری کرونا که بخشی از کشور ما را در موج پنجم تحت تاثیر قرار داده است؛ با نوید‌هایی که در خصوص حجم واکسیناسیون داده شده است به فضل الهی در آینده نزدیک شاهد حرکت بزرگی در واکسینه کردن مردم خواهیم بود.
فرمانده کل سپاه در حاشیه این نشست با بیان اینکه پدیده خشکسالی و کم آبی موضوعی است که زندگی مردم را در این روز‌ها تحت تاثیر قرار داده است، گفت: همایش امروز به منظور ساخت نقطه عزیمت جدید برای نقش آفرینی هرچه بیشترفرماندهان سپاه‌های استانی و آحاد پاسداران و بسیجیان در ادامه طرح شهید سلیمانی، مشارکت جدی در واکسیناسیون بیماری کرونا و نیز بسیج ظرفیت‌ها برای آبرسانی به نقاط دارای مشکل کم آبی و ایجاد عزم ملی در بسیج امکانات و ظرفیت‌های سپاه برای رفع مشکل کم آبی؛ برگزار شد.
سرلشکر سلامی از ورود سپاه برای کمک به رفع چالش آب در کشور خبر داد و گفت:دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام اقدام ارزشمندی را در حوزه غلبه بر مشکل کم‌آبی و بی‌آبی انجام داده است که در روز‌های آینده از این دستاورد بزرگ رونمایی خواهد شد.
وی همچنین از در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های بیمارستانی سپاه برای کمک به مردم به ویژه در شهر‌های دارای وضع قرمز خبر داد و گفت:امروز در استان سیستان و بلوچستان نیروی زمینی سپاه با استقرار دو بیمارستان سیار در کنار بیمارستان ثابت و آبرسانی در مناطق مختلف چتر حمایتی خود را گسترانیده است؛ همچنین نیروی دریایی سپاه در استان هرمزگان یک بیمارستان سیار را در کنار بیمارستان‌های ثابت گسترش خواهد داد؛ در سایر نقاط کشور نیز اراده جدی برای مقابله با بیماری کرونا و کمک به وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد.
فرمانده کل سپاه استمرار خدمت‌رسانی به مردم محروم و کم بضاعت را از دیگر محور‌های برگزاری این نشست عنوان و تاکید کرد: هدف اصلی و آرمان بزرگ ما برخورداری از ایرانی امن، ایمن، مرفه و پیشرفته است تا هموطنان عزیز ما در امنیت آرامش و آسایش زندگی کنند.
سرلشکر سلامی امنیت و آسایش را مفاهیمی بهم پیوسته توصیف و تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با برخورداری از ظرفیت‌های وسیعی که در اختیار دارد، تمامی این امکانات را در استمرار کمک به دولت‌های گذشته به دولت جدید نیز ارائه خواهد کرد تا به یاری خدا راهی برای غلبه بر مشکلات بگشاید و ارمغانی برای مردم عزیز ما که همواره در صحنه‌های بزرگ موجب سرافرازی ایران اسلامی در برابر دشمنان شده‌اند؛ باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
باید کار کرد ، تحمل مردم هم حدی دارد .
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ طرح عمرانی در روستا‌های بدون دهیاری مهاباد اجرا می‌شود
دانشگاه ها در فضاسازی گفتمان ثبت جهانی دره خرم آباد بسترسازی کنند 
اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ از امروز شارژ می‌شود
انعقاد قرارداد واگذاری زمین برای ۱۲۰۰ نفراز خانواده شهدا و ایثارگران
مراسم بزرگداشت دکتر حمید کریمی، پزشک خدمتگزار مردم آباده
افتتاح ۳۰ مدرسه نهضت عدالت آموزشی در استان یزد تا مهر ۱۴۰۴
آغاز مرمت بنا‌های تاریخی شهرستان بردسیر
تفاهم‌نامه همکاری میان میراث‌فرهنگی با سازمان نقشه‌برداری کشور
اعلام زمان آزمون‌های عملی یا تشریحی برخی رشته‌های کارشناسی ارشد
دریاچه ارومیه تا آخر تابستان دوام می آورد؟
اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی نقنه‌ای به بیماران نیازمند
اخبار مستند امروز ۳۰ تیرماه
برگزاری جلسه اعضای کمیته فنی موزه‌ها
واکنش رئیس اداره برق کهگیلویه به اعتراض مرغدار دهدشتی
دوچرخه سواری بانوی سیرجانی دور دریاچه وان ترکیه
ایمنی و محیط‌زیست اولویت‌های اصلی شرکت ملی گاز
اهدای ۹۵ جلد کتاب توسط خیر شیرازی به کتابخانه شهر بهمن
فرسودگی ۶۲ درصدی شبکه آب جوین
بزرگداشت قیام تاریخی مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در چابهار
اختصاص ۲۵ میلیارد ریال برای گردشگری مذهبی گناباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)