• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۳۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴
ورزشی

قدردانی از المپین‌های پایتخت

مراسم قدردانی از احسان حدادی، علی پاکدامن و مهیار صداقت، سه المپین استان تهران امروز در اداره‌کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.

قدردانی از المپین‌های پایتختبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در این مراسم که با حضور پریچهره مدیرکل، ملاجعفری معاون توسعه امور ورزش اداره‌کل، زرگر رئیس گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، رؤسای ادارات ورزش و جوانان حوزه‌های شمال غرب، شمال شرق، جنوب شرق و شمیرانات و رؤسای هیئت‌های تیراندازی و دوومیدانی برگزار شد، از سه قهرمان ملی‌پوش و آقای آزاد فلاح مربی تیراندازی و اولین مربی مهیار صداقت تقدیر شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در این مراسم از علاقه خود به حضور در اردو‌ها و تمرینات ملی‌پوشان تهرانی گفت و افزود: بازی‌های المپیک در مباحث مختلف سیاسی، اجتماعی و ورزشی اهمیت بالایی دارد، بعضی از استان‌ها تنها در حد یک یا دو رشته در المپیک توکیو ورزشکار دارند، اما انصافاً بچه‌های تهران در یازده رشته در این بازی‌ها حضور دارند، در واقع استان تهران یک ایران کوچک است، به‌همین علت ما باید ارتباطات و پیگیری‌های خود را به‌خصوص با فرمانداران، شهرداران و صاحب‌نفوذ بیشتر کنیم و حتی با توجه به این تعداد نفرات اعزامی، رؤسای فدراسیون‌ها هم باید کمک حال ما باشند.
در ادامه این مراسم، معاون توسعه ورزش اداره‌کل استان تهران با اشاره به تاریخچه المپیک از علی پاکدامن و احسان حدادی به‌عنوان بزرگان و چهره‌های ماندگار تاریخ ورزش و از مهیار صداقت به عنوان ورزشکاری که می‌تواند در توکیو تاریخ‌ساز باشد یاد کرد و گفت: ورزش ایران در تاریخ بازی‌های المپیک فراز و فرود بسیار داشته، اما چهره‌هایی، چون پاکدامن و حدادی امروز می‌توانند به‌عنوان استاد در دانشگاه‌های ورزشی به تدریس بپردازند.
ملاجعفری از همدلی و همراهی المپین‌های استان تهران در برهه‌های مختلف با این اداره‌کل تقدیر کرد و افزود: این عزیزان با همراهی‌های خود نشان دادند که الگو‌های خوبی برای جوان‌تر‌ها هستند. آن‌ها برای حضور در المپیک توکیو از زندگی و تفریحات خود به خاطر ورزش این مملکت و برای اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی گذشتند.
پرتابگر المپیکی کشورمان در ادامه این مراسم، گفت: امسال المپیک عجیب‌وغریبی را شاهد خواهیم بود، المپیکی که قرار بود پارسال انجام شود، یک‌سال دیرتر برگزار می‌شود. امیدوارم جامعه ورزش شاهد افتخارآفرینی جوانان ایران در المپیک باشد و در شرایط سخت مردم و کشور، اتفاقات خوبی در توکیو رقم بخورد و مردم شاد شوند.
احسان حدادی از پریچهره مدیرکل به‌خاطر حضور مثبت و مؤثر در کنار ورزشکاران تقدیر و برای پاکدامن در رشته شمشیربازی و صداقت در رشته تیراندازی آرزوی موفقیت کرد.
در پایان این مراسم، به همت موسوی‌زاده رئیس اداره ورزش و جوانان جنوب شرق و ایرجی رئیس هیئت دوومیدانی استان تهران از احسان حدادی تقدیر شد. همچنین ایلکا رئیس اداره ورزش و جوانان شمال غرب، علی پاکدامن مورد تقدیر قرار گرفت و در ادامه از مهیار صداقت و آزاد فلاح اولین مربی او توسط امید قمی رئیس اداره ورزش و جوانان شمیرانات و علی‌اصغر زرگر رئیس هیئت تیراندازی استان تقدیر شد.
گفتنی است؛ این مراسم در حضور جعفر زرنگار رئیس اداره ورزش جوانان شمال شرق، علی‌اصغر پورگلفزانی رئیس کمیته تجلیل از قهرمانان تهرانی اعزامی به المپیک و پارالمپیک توکیو و حسین رحیمی‌پور مدیر روابط‌عمومی اداره‌کل و با مشارکت خوب رسانه ورزشی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)