• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۴۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
اجتماعی » جامعه و شهری

بهره برداری از ۲۱ باغ تا انتهای دوره پنجم مدیریت شهری

شهردار تهران با بیان اینکه از ابتدا تا انتهای دوره پنجم مدیریت شهری ۲۱ باغ به بهره برداری می‌رسد، گفت: مساحت این باغ‌ها از دو هکتار تا اعداد بالاتر است.

بهره برداری از ۲۱ باغ تا انتهای دوره پنجم مدیریت شهریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای پیروز حناچی در حاشیه آیین افتتاح باغ حکیم در جمع خبرنگاران افزود: سیاست‌های آینده برای محلات کم برخوردار اجرای طرح‌های توسعه محلی است.
وی ادامه داد: سال ۱۳۹۸، دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های کوچک مقیاس تخصیص داده شد و این رقم در سال ۱۳۹۹ افزایش پیدا کرد و سال ۱۴۰۰ هم در بودجه پیش بینی شده است. تعداد این طرح‌ها بسیار است، اما مقیاس کوچک‌تری دارند.
حناچی با بیان اینکه این طرح‌ها متناسب با نیاز‌های مناطق تعریف می‌شود، افزود: منطقه ۱۰ جزو مناطق پر تراکم مسکونی به شمار می‌رود و سرانه‌های خدماتی و فضای باز سبز کمی دارد. با تملک این باغ و باغ‌های دیگر، سرانه فعلی از ۲.۴ به ۲.۷ متر مربع افزایش پیدا خواهد کرد.
شهردار تهران ادامه داد: جرائم قطع درخت تنها برای توسعه فضای سبز استفاده شد و در همین راستا تعداد بسیاری باغ در سطح شهر تهران تملک و به بهره برداری رسید.
شهردار تهران درباره رأی دیوان برای شورایاری‌ها و حذف آن‌ها، گفت: این یک اختلاف نظر حقوقی است. در قانون اساسی اجازه داده شده که شوراها، انجمن‌هایی را در مقیاس محلی تشکیل دهند و هربار که به انتخابات شورایاری‌ها نزدیک می‌شویم این بحث مطرح می‌شود.
حناچی گفت: همکاران شورای ششم این موضوع را تعقیب خواهند کرد. البته مدیریت فعلی هم موضوع را در معاونت حقوقی ریاست جمهوری قبل از آخرین انتخابات شورایاری‌ها مطرح کرد و با جمع بندی آن‌ها انتخابات را برگزار کرد. باید قانون محکمی دراین‌باره داشته باشیم یا به اجماع نظر با مجلس و دستگاه قضایی برسیم.
وی درباره شایعاتی مبنی بر تخلف مدیریت شهری پنجم، توضیح داد: تصور نمی‌کنم که دستگاهی که سالانه حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌کند، تخلفی انجام دهد. البته بازرسی شهرداری موضوع را بررسی می‌کند، اما اینگونه که دوستان نوشته‌اند، نیست.
حناچی گفت: این اعداد و ارقام از سایت شفافیت برداشته شده و این اطلاعاتی است که خودمان بر سایت بارگذاری کرده‌ایم. فردی که می‌خواهد کار غیرقانونی انجام دهد، اطلاعات کار خود را روی سایت قرار نمی‌دهد. ترک تشریفات بخشی از تشریفات است و در قانون لحاظ شده است.
شهردار تهران ادامه داد: ممکن است همه خدماتی که انجام می‌شود در عنوان ترک تشریفات ذکر نشود. برای رسیدن به لوگو تهران ۱۴۰۰ حدود ۳۰۰ گروه طراحی با هم رقابت کردند و شهرداری تلاش کرد تا بهترین استعداد و خلاقیت را کشف کند. تخلفی صورت نگرفته و بازرسی نیز همین گزارش را به بنده ارائه داده است.
حناچی درباره شایعاتی مبنی بر استخدام‌های گسترده در پایان دوره، بیان کرد: در ابتدای دوره نزدیک به ۶۷ هزار ۷۰۰ نیرو داشتیم که به ۵۷ و هزار و ۳۰۰ نفر است. تعدادی بازنشسته یا به صورت داوطلب از مجموعه جدا شدند و مدیریت شهری پنجم تعدیل گسترده نداشت.
وی خاطرنشان کرد: شورا به ما اجازه داده بود که ۶ درصد از تعداد پرسنل را کم کنیم و نصف آن را جذب کنیم. چیزی که ما جذب کردیم ۱۵ درصد است نه ۵۰ درصد. اینکه یک نفر از دفتر شهردار به جای دیگری برای خدمت برود، تخلف نیست. در تمام این دوره حدود ۶۰۰ نفر به خدمت شهرداری بکار گرفته شده‌اند و در مقابل ۱۳ هزار نفر عدد قابل توجه نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق بیت المال در شهرکرد
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
فردا؛ آخرین مهلت مرحله مقدماتی نهمین دوره جشنواره قرآنی فجر
اعلام ورزشگاه یک مسابقه از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال
بازگشت منابع ارزی و ریالی به چرخه مالی استان زنجان
اغتشاشات دی‌ماه حاصل دسیسه چندساله دشمنان نظام بود
از برترین های جشنواره سرباز تا آغاز نام نویسی حج عمره در بسته خبر روز
آشوب‌طلبان چگونه «چشم شهر» را هدف گرفتند؟
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
آمادگی یگان‌های امدادی، حفاظتی و پشتیبانی در بندر شهید بهشتی چابهار
محل دپوی سوخت قاچاق لو رفت
بررسی طرح تبدیل نمایشگاه بین المللی به پارک گردشگری
سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های عمرانی با پرداخت به ذی نفع نهایی
راه پیمایی۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه
کمک راهداری آذربایجان‌ شرقی به ۱۴۲ خودروی گرفتار در برف و کولاک
کشف محموله ۱۲۱ کیلویی مواد مخدر در شهرستان نهبندان
تأکید دبیر نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل
نذر قربانی در فارس
مه‌گرفتگی و بارش برف در محور‌های کوهستانی آذربایجان‌غربی
خانوارهای کردستانی یک هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان از اعتبار کالابرگ خرید کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
ثبت‌نام داوطلبان پویش سلام محله در کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)