• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۵۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹
سیاسی » انتخابات

گفتگوی تلفنی آقای رئیسی با زیاد نخاله و اسماعیل هنیه

رئیس جمهور منتخب در گفتگوی تلفنی با زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر عهد خود در حمایت از مقاومت اسلامی متعهد خواهد ماند.

گفتگوی تلفنی آقای رئیسی با زیاد نخاله و اسماعیل هنیهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دفتر رییس جمهور منتخب، حجت الاسلام والمسلمین  سید ابراهیم رییسی در تماس تلفنی زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، با تبریک پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد «شمشیر قدس» اظهار داشت: این عملیات افتخار آفرین معادله جدیدی در صحنه رویارویی با دشمن صهیونیستی برقرار کرد و با توجه به اینکه دشمن زخم خورده به دنبال جبران شکست خود خواهد بود لذا حفظ آمادگی مقاومت در برابر هر گونه تجاوزگری ضروری است.
رئیس جمهور منتخب گفت: مقاومت فقط یک الگوی سلبی در برابر تجاوز و اشغالگری نیست، بلکه امروز مقاومت تکامل یافته است و توان اداره جامعه و تامین نیازها و برآورده کردن اقتضائات آن را هم دارد.
دکتر رییسی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر عهد خود بر حمایت از مقاومت اسلامی و حمایت از ملت های مظلوم به ویژه فلسطین قهرمان متعهد خواهد ماند.
آقای  زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این تماس تلفنی با ابراز خوشحالی فراوان ملت و مقاومت فلسطین از پیروزی دکتر رییسی در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت های منطقه بوده است و نقش مهمی در پیروزی ملت ها و تحقق آرمان فلسطین دارد و به همین خاطر همواره قدردان ملت بزرگ ایران هستیم.
آقای نخاله خاطرنشان کرد: حمایت های جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی نبرد شمشیر قدس داشت و این پشتیبانی از زمان فرمانده عزیزمان شهید سلیمانی بی نظیر بود‌.
 
اشغالگران صهیونیست فقط با مقاومت مجبور به عقب‌نشینی می شوند
 
به گزارش روابط عمومی دفتر رییس جمهور منتخب،  دکتر سید ابراهیم رییسی همچنین در تماس تلفنی اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هم با تبریک پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد اخیر «شمشیر قدس» اظهار داشت: این پیروزی فصل جدیدی در مسیر مقاومت ملت فلسطین در برابر اشغالگران گشود و برای چندمین بار کارآمدی مقاومت را به رخ اشغالگران صهیونیستی و حامیان آن کشید.
دکتر رییسی خاطرنشان کرد: خوی صهیونیست ها تجاوز و اشغالگری است و فقط با مقاومت و هزینه مندسازی در برابر تجاوز است که آنها مجبور به عقب نشینی می شوند.
رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران حمایت از آرمان فلسطین و مبارزه با ظالم است،‌ اظهار داشت: ادامه محاصره غزه با هیچ مبنای انسانی سازگار نیست و سکوت مجامع بین‌المللی در برابر کشتار کودکان و زنان بی گناه، برای این مجامع و مدعیان حقوق بشر مسئولیت آفرین است.
اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در این گفت و گوی تلفنی با تبریک مجدد پیروزی دکتر رییسی در جلب اعتماد مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری، گفت : امیدواریم با هدایت جنابعالی شاهد پیشرفت های روزافزون برای ملت بزرگ ایران باشیم.
وی افزود: بی تردید حضور شخصیتی با جایگاه جنابعالی بعنوان رییس دولت، نقش موثری در معادلات منطقه ای و حمایت از مقاومت به ویژه آرمان فلسطین خواهد داشت.
هنیه با اشاره به پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد شمشیر قدس خاطر نشان کرد: این پیروزی متعلق به تمام ملت های مستقل و آزادیخواه جهان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)