• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۶۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۳
خوزستان » سیاسی

بررسی مصوبات تنش آبی خوزستان در دولت

بررسی پرداخت مطالبات کشاورزان ، پیگیری مشکل شوری آب شهر آبادان و تخصیص بودجه برای آبرسانی با تانکر از مهم ترین مصوباتی است که در دولت طرح خواهد شد .

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ استاندار خوزستان گفت: در نشست امروز این پیشنهادات را بازنگری کردیم که یکی از آن‌ها پرداخت مطالبات کشاورزان از خسارات سیل سال ۹۸ بود چراکه نوعی دوگانگی در بحث پرداخت خسارات ایجاد شده بود.بررسی مصوبات تنش آبی خوزستان در دولت

به گفته قاسم سلیمانی دشتکی ستاد مدیریت بحران کشور معتقد بود این خسارات پرداخت شده است، ولی ما اعلام کردیم پرداخت نشده است و پس از پیگیری‌های کارشناسی متعدد مشخص شد ۳۷ درصد مطالبات کشاورزان معادل ۲۳۰ میلیارد تومان پرداخت نشده بود.

استاندار خوزستان ادامه داد: پیشنهاد دوم پیرامون شوری آب در شهر‌های آبادان و خرمشهر و نرسیدن آب مناسب به نخیلات بود که از سوی وزیر کشور نامه‌ای به رییس سازمان برنامه و بودجه کشور نوشته شد تا یک هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان برای سد چوئبده و سد مارد کمک شود.

وی گفت: در پیشنهاد سوم بنا شد ۳۰۰ میلیارد تومان برای آب‌های روان اهواز داده شود، که دراین زمینه اختلاف نظری بین وزارت نیرو و شهرداری (با توجه به شرح وظایف هر یک ازاین دومرجع) وجود داشت که این مورد نیز برای ارایه در نشست هیات دولت مطرح شد.

وی اظهار داشت: همچنین پیشنهاد شد ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای رفع مشکلات آب شرب مانند آبرسانی با تانکر و اصلاح خطوط و سیستم‌های آبرسانی به شرکت آب و فاضلاب استان داده شود.

وی ادامه داد: بنا شد ۷۰ میلیارد تومان برای حفظ عرصه‌های منابع طبیعی که طی چند سال گذشته با همت نظام و دولت اقداماتی در آن‌ها صورت گرفته است داده شود.

به گفته وی برای لایروبی کانال‌ها علاوه بر اعتباراتی که به آب و برق خوزستان داده شده پیشنهاد دادیم ۱۰۰ میلیارد تومان کمک شود.

استاندار خوزستان گفت: پیشنهاد داده شد رهاسازی آب از بالادست انجام شود، همچنین با تصویب دولت، ستاد مدیریت بحران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی خسارات کشاورزان در حوزه‌های کشت فصلی، کشت جایگزین و کشت تابستانه را برآورد و از محل بند (خ) آن را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: پیشنهاد دادیم از استان‌های بالادست آب بیشتری رها سازی شود تا آب پشت سد‌های خوستان نیز بیشتر شود.

وی اضافه کرد: قرارشد کمیته‌ای با مسئولیت ستاد مدیریت بحران استان با همکاری رییس مجمع نمایندگان خوزستان و نماینده رییس مجلس کشور و مدیران مربوطه طرح جامعی تا هفته آینده آماده کند که در اختیار رییس مجلس، محمدباقر قالیباف قرار داده شود و با دعوت از استاندار و نمایندگان در جلسه سران سه قوه بررسی شود.

سلیمانی گفت: از مردم خوب استان خوزستان تشکر میکنم، ما مشکلات آنان را درک می‌کنیم و معتقدیم باید به آن‌ها کمک شود و از هیچ کاری برای کمک به مردم عزیز دریغ نمی‌کنیم.

وی افزود:، اما توجه و دقت به یک نکته بسیار مهم است که اگر گاومیشی تلف می‌شود یا آب به تالاب نمی‌رسد یا آب مسیر شور است باید دلیل آن بررسی شود.

به گفته وی در حال حاضر حجم آبی که به هور میرسد در حدود ۲۰ مترمکعب بر ثانیه است و با همین ۲۰ مترمکعب نیز در اطراف هور شلتوک کاری می‌شود پس مفهوم این مطلب این است که شلتوک کاری در طول مسیر، مانع رسیدن آب به هور می‌شود.


بیشتر بخوانید :برگزاری نشست ستاد بحران خوزستان با حضور هیات عالی رتبه کشوری



وی خاطرنشان کرد: برای آب کشاورزی، آب دام و هم برای تالاب‌ها و شرب به گونه‌ای که سد خالی نشود آب رها سازی شده، اما کسانی که به شلتوک کاری روی آورده اند باید بدانند که در حال حاضر این کار معادل نابودی تالاب، نابودی دام سنگین، مشکلات آب شرب، حذف کشت جایگزین، تابستانه و پاییزه است لذا ازآن‌ها میخواهم به فکر آب شرب و و دام‌ها باشند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)