پخش زنده
امروز: -
سهم خوزستان در لیگهای برتر بانوان در رشتههای مختلف،تنها ۱۳ درصد است که نیمی از این آمار نیز متعلق به رشته فوتسال است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با انتقاد و گله مندی از بی توجهی اسپانسرها و شرکتهای استان در حمایت از ورزش بانوان استان، گفت: دختران ورزشکار خوزستانی در بیشتر رشتهها به خاطر همین حمایت نشدن ها، بی انگیزه شده اند.
سکینه ناصریمقدم با بیان این که مشکلات در ورزش بانوان نسبت به بخش آقایان صد چندان بیشتر است، اظهارکرد: بارها اعلام کرده ایم که ورزش بانوان نیازمند ورود جدی اسپانسرها است، اما علی رغم وجود این همه شرکت و پتروشیمیها در استان خوزستان، ما حمایت نمیشویم و ورزش بانوان در بیشتر مسائل خود دچار مشکل است.
وی با بیان اینکه تا زمانی که حضور جدی اسپانسرها را در ورزش بانوان نداشته باشیم، شرایط همین است، افزود: خوزستان در لیگ برتر فوتبال بانوان دارای یک تیم بود که باعث شده بود دختران با استعداد استان در آن شاغل باشند، اما نبود اسپانسر و عدم حمایت باعث شد که این تیم به لیگ یک سقوط کند که واقعا جای تاسف دارد که خوزستان دیگر تیمی در لیگ برتر ندارد.
معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: چرا باشگاه فولاد یا شرکتهای نفت و ملی حفاری نباید برای تیم داری در فوتبال بانوان پا پیش بگذارند، آن هم در حالی که خوزستان مملو از استعداد و پتانسیل در این رشته است؟ همینها باعث میشود که دختران ما راهی استانهای دیگر شوند یا آنهایی که به هر دلیلی نمیتوانند در تیمهای دیگر بازی کنند، علی رغم استعداد فراوان، خانه نشین شوند.
وی در ادامه نیز با اشاره به مشکلات دیگر رشتهها در بخش بانوان، افزود: در رشته ووشو دارای قهرمانهایی در سطح جهانی و آسیایی هستیم ولی دختران ما نمیتوانند در لیگ برتر شرکت کنند. سهم خوزستان در لیگهای برتر بانوان در رشتههای مختلف، ۱۳ درصد است که از این آمار شاید ۵۰ درصد آن نیز متعلق به دختران مان در رشته فوتسال است. حتی دختران ما در فوتسال هم با دریافت مبالغ بسیار کم مشغول به فعالیت هستند.
ناصری مقدم گفت: خوزستان، دو تیم در لیگ دسته دو فوتسال بانوان دارد که دارای مشکلات مالی هستند، در حالی که اگر برای یک تیم فوتبال یا فوتسال آقایان، ۴۰ میلیارد تومان هزینه میشود، رقمی که برای یک تیم بانوان نیاز است، خیلی کمتر از این است، اما همین را هم از بانوان دریغ میکنند. دختران ورزشکار خوزستانی در بیشتر رشتهها به خاطر همین حمایت نشدن ها، بی انگیزه شده اند. اداره کل ورزش و جوانان تا جایی که توانسته، حمایت کرده است و باید ارگان و شرکتهای استان نیز پا پیش بگذارند و به کمک ورزش خوزستان بیایند.
وی عنوان کرد: اگر حمایتها را داشته باشیم، قول میدهم تعداد بانوان شرکت کننده خوزستانی در پارالمپیک و المپیک، آسیایی و پاراآسیایی، خیلی بیشتر شود.
بیشتر بخوانید : کرونا باشگاه داران اهوازی را با مشکلات اساسی روبرو کرده است
معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: متاسفانه فضای ورزشی مناسب، ویژه ورزش بانوان در استان نداریم. دختران ما مظلوم واقع شده اند و نگاهی به آنها نشده است. بارها به این مسائل اشاره داشته ایم، اما متاسفانه همچنان بانوان ما با این مشکل مواجه هستند، در حالی که اگر فضایی ویژه خود داشته باشند، میتوانند توانایی خود را صد چندان نشان دهند و آمار مدال آوری خوزستان را در عرصههای مختلف، افزایش دهند. پس باید تلاش شود و با حمایت لازم و به موقع، سهم بانوان را در موفقیت ورزش خوزستان بیشتر کنیم.