• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۷۷۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸
سیاسی » مجلس

پیگیری مجلس دولت را وادار به ارائه لایحه رتبه بندی معلمان کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه پیگیری‌های مجلس برای ساماندهی شرایط معلمان سبب شد دولت در ماه پایانی لایحه رتبه بندی معلمان را ارائه کند، گفت: این لایحه اشکال بار مالی داشته است و پس از رفع آن، مسیر قانونی تصویب لایحه در مجلس طی می‌شود.

پیگیری مجلس دولت را وادار به ارائه لایحه رتبه بندی معلمان کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، آقای قالیباف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به تذکر تعدادی از نمایندگان درباره وضعیت لایحه رتبه‌بندی معلمان افزود: هیأت رئیسه خلاف قانون عمل نکرده است، لایحه رتبه‌بندی معلمان در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در حال بررسی بود که سازمان برنامه و بودجه در نامه‌ای کتبی اعلام کرد که تأمین اعتبار لایحه دچار اشکال شده است از این رو باید اجازه دهیم بررسی قطعی لایحه مذکور در کمیسیون تخصصی انجام شود سپس به صحن علنی بیاید.
وی اظهار داشت: باید آیین‌نامه داخلی مجلس رعایت شود، در زمانی که دولت لایحه می‌دهد باید بار مالی آن کاملاً روشن باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مردم و مخصوصا معلمین می‌دانند که مجلس از روز اول پیگیر رتبه‌بندی معلمان بوده است و این پیگیری‌ها دولت را وادار کرد در ماه آخر لایحه بدهد. اجازه دهیم بررسی این لایحه در کمیسیون مسیر قانونی را طی کند.
پیش از این محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: لایحه رتبه بندی معلمان از سوی کمیسیون آموزش در نوبت بارگذاری مجلس شورای اسلامی است و این روز‌ها شایعات زیادی در سطح کشور انجام شد و شیطنت‌هایی در موضوع اینکه جمعی از نمایندگان را به عنوان مخالف این لایحه در سطح فضای مجازی عنوان کردند.
وی افزود: باید به این موضوع خاتمه داده شود چرا که نمایندگان با قاطعیت در زمان تصویب لایحه رتبه‌بندی با رأی بسیار بالا ۲۳۰ رأی از ۲۳۸ نفر حاضر در صحن، حمایت خود را از لایحه رتبه‌بندی معلمان اعلام کردند، ولی متأسفانه در فضای مجازی جمع کثیری از نمایندگان را به ناحق به عنوان مخالف اعلام کردند.
وحیدی ادامه داد: نظر اکثر نمایندگان این بود که هیأت رئیسه محترم به موقع دستور دهند و پس از دو شوری بودن این لایحه که از کمیسیون هم برگشته در صحن مجلس بارگذاری شود.
با این حال مهرداد ویس کرمی در نشست علنی درباره بررسی لایحه رتبه بندی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با اطلاعی که من دارم، باید خدمت فرهنگیان عرض کنم که احدی از نمایندگان مجلس به ویژه اعضای کمیسیون آموزش با لایحه رتبه بندی که به بهبود معیشت معلمان می‌انجامد مخالفتی ندارند.
نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هرگونه بحثی که هر یک از نمایندگان را متهم به مخالفت با این لایحه می‌کند، توطئه و تخریب است.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: از پلیس فتا می‌خواهیم جلوی افراد اغتشاشگر را بگیرد در حال حاضر مسئله اصلی در کمیسیون آموزش در حوزه کارشناسی است و کار باید به نحوی انجام شود تا این لایحه در شورای نگهبان به تصویب برسد و قابلیت اجرا نیز داشته باشد.
علیرضا منادی سفیدان رئیس کمسیون آموزش هم در نشست علنی امروز در رابطه برخی مسائل مطرح شده نسبت به لایحه رتبه بندی معلمان گفت: موضوع رتبه بندی در کمیسیون تصویب شده و اینکه می‌گویند آقای قالیباف با این موضوع مخالفت است، اینطور نیست، بلکه ایشان مدافع این امر است.
وی افزود: ما عدد ۶۱ هزار میلیارد ریال را برای این لایحه در کمیسیون در نظر گرفته ایم که سازمان برنامه و بودجه، نامه‌ای زده مبنی بر اینکه این عدد جزو ۲ بند (و) ۲۰ هزار میلیارد ریال است؛ در واقع برای رسیدن به هدف رتبه بندی با مشکل مواجه شده است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس یازدهم اظهار کرد: درخصوص بارگذاری این لایحه، هیات رئیسه خلاف آیین نامه عمل کرده است، اما توضیحات ارائه شده تا حدودی کمیسیون را قانع کرده است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان تاکید دارند مصوبه کمیسیون اجرایی شود و اینکه هیات رئیسه بخواهد نظر کمیسیون را تغییر دهد، با آن موافق نیستیم؛ امروز قرار است جلسه‌ای برگزار شود تا این موضوع نهایی شود. علی رغم اینکه از هیات رئیسه گلایه‌مند هستیم، باید عنوان کرد که ایراد گرفته شده غیروارد نیست و باید تلاش کنیم آن مسئله حل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ظاهرا همیشه فقط برای کارکنان دولت که معلم هستند( به بهانه زیاد بودن تعداد!!!!!!!!!) بودجه ندارند اما برای بقیه کارکنان دولت تو وزرات نفت، نیرو ،ارتباطات ... بودجه هست فراوون هم هست...( آخه نفت و گاز و آب و برق و تلفن و... مال پدری این کارکنان هست که باید به مردم بفروشند و پولش رو که مال خودشون هست بردارند!!!!!!!! و البته به بعضی ها هم بدن که...)
با این تفکر و شیوه عملکرد ، بایدم که امر آموزش و پرورش نسل آینده به این حال و روز بیا فته!!! آقایون صاحب منصب فکر میکنن با مدارس انتفاعی خیلی پولی میتونن بچه هاشونو از دیگران جدا کنند و عین خیالشونم نباشه که مثلا تو عمده مدارس که انتفاعی نیستند چی میگذره؟!!
یعنی این بچه ها تو فضای عمومی جامعه با بقیه بچه ها برخورد نمیکنند؟! اونجا هم جای خاصی براشون تدارک دیدند؟!! گرچه که بچه های مدارس عادی از اونا خیلی بهترن خدایی،چه در سواد و رفتار وچه رشد چند جانبه...
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)