• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۷۸۴۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
اجتماعی

جزییات ادغام کارت‌های بانکی و شناسایی بازنشستگان

جزییات ادغام کارت‌های بانکی و شناسایی بازنشستگان را بدانید.

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، کارت بانکی یکپارچه با کارت شناسایی فرهیختگان بازنشستگی کشوری، در مراسمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و مدیرعامل بانک صادرات ایران، رونمایی شد.

 
جزییات ادغام کارت‌های بانکی و شناسایی بازنشستگان
 
 
همزمان با افتتاح دو طرح مرکز اطلاعات و داده‌های (Data Center) صندوق بازنشستگی کشوری و «روایت‌خانه صبا» مرکز اسناد تاریخی و مدیریت دانش این صندوق، از یکپارچه‌سازی کارت شناسایی و کارت بانکی بازنشستگان کشوری از سوی بانک صادرات ایران و صندوق بازنشستگی کشوری، رونمایی شد.
 
در این مراسم، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که فرایند دولت الکترونیک و تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری به خوبی پیش رفته است، تأکید کرد که ارتباط مستقیمی بین توسعه دولت الکترونیک و مبارزه با فساد وجود دارد. 
 
محمد شریعتمداری، با استقبال از تلاش‌های بانک صادرات ایران و حمایت‌های صورت‌گرفته جهت تسهیل ارائه خدمات بانکی به بازنشستگان محترم این صندوق، در جمع نمایندگان تشکل‌های صنفی بازنشستگان کشوری، گفت: واقعیت این است که مشکلات بازنشستگان، تنها مشکلات مالی نیست و باید به سایر مشکلات از جمله دغدغه‌های اجتماعی و فرهنگی آنها نیز توجه داشت. 
 
او ضمن بررسی نظرات ارائه شده در این نشست، خواستار رسیدگی به پیشنهاد‌های بازنشستگان و ایجاد یک مجموعه پژوهشی، جهت استفاده از ظرفیت کارشناسی و همچنین، تجمیع تشکل‌های مختلف بازنشستگان جهت تمرکز بر ارائه خدمات بهتر به آنها شد و اظهار داشت: باید با ایجاد یک تشکل قانونی و واحد که بتواند با دولت به راحتی تعامل کند، شرایط تحقق نیاز‌های بازنشستگان را فراهم کرد. 
 
مدیرعامل بانک صادرات ایران در حاشیه رونمایی از این کارت، درباره قابلیت‌های آن گفت: این کارت، تلفیقی از کارت شناسایی، کارت خدمات بانکی و کارت منزلت است که ضمن افزایش سرعت ارائه خدمات، مشخصات کامل‌تری از افراد، از جمله تصویر صاحب حساب و شماره شبای حساب روی آن درج شده است و امکان احراز هویت فرد و ارائه خدمات بانکی در شعب را آسان‌ می‌کند.
 
حجت‌الله صیدی، افزود: این کارت که با هزینه بانک صادرات ایران، نخستین‌بار در استان ایلام به‌صورت آزمایشی صادر شد، نتیجه مطلوبی به همراه داشت و صدور آن برای یک میلیون و ٢٠٠ هزار بازنشسته صندوق، در دست اقدام است.
 
صیدی، همچنین از تداوم چهار خدمت همزمان به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، خبر داد و افزود: تخصیص ٣٣ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه برای بازنشستگان این صندوق از سوی بانک صادرات ایران تصویب شده که ٢٠ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
 
او افزود: همچنین تاکنون بیش از ١٨ هزار میلیارد ریال تسهیلات به منظور خرید لوازم خانگی با نرخ ١٠ درصد و اقساط ٦٠ ماهه به بازنشستگان این صندوق پرداخت شده است. 
 
مدیرعامل بانک صادرات ایران، پرداخت ٩ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه با نرخ ٢ درصد برای بازنشستگان این صندوق، جهت خرید از فروشگاه رفاه در قالب طرح «یاری» را از دیگر تسهیلات ارائه شده به بازنشستگان محترم این صندوق، عنوان کرد.
 
او صدور کارت شناسایی و کارت خدمات بانکی با هزینه بانک به ارزش بیش از ١٨٠ میلیار ریال برای یک میلیون و ٢٠٠ هزار بازنشسته این صندوق را دیگر اقدام مهم بانک صادرات ایران به منظور تسهیل ارائه خدمات به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، عنوان کرد.
 
در این مراسم، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر این که بانک صادرات ایران، شریک راهبردی صندوق بازنشستگی کشوری و در حمایت از بازنشستگان، همواره پیشگام بوده است، گزارشی از روند تحول دیجیتال و توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان این صندوق ارائه کرد.
 
او صدور الکترونیکی کسر از حقوق، راه‌اندازی درگاه خدمات الکترونیکی SABA SRM، تولید اپلیکیشن صبا، واگذاری خدمات به دفاتر پیشخوان، ایجاد حواله الکترونیک جهت دریافت هزینه‌های درمانی و یکپارچه کردن کارت شناسایی و کارت بانکی بازنشستگان را از جمله اقدامات این صندوق در حوزه توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان، عنوان کرد.
 
اکبر افتخاری، همچنین توسعه ارتباطات الکترونیکی با سایر سازمان‌ها و ذی‌نفعان، طرح توسعه مرکز داده صندوق، توسعه مرکز اسناد تاریخی و روایت‌خانه صبا، ایجاد سامانه یکپارچه دریافت و پرداخت الکترونیکی بانکی، ارسال صورت‌حساب خودکار، مغایرت‌گیری آنلاین، ثبت سیستم حسابداری از راه وب‌سرویس، ثبت در سیستم فنی به صورت لحظه‌ای، مانیتور کردن موجودی و تراکنش‌ها، تعریف و تخصیص اعتبار خاص به پرداختی‌ها در یک بازه زمانی مشخص، حذف اشتباهات کاربران و کاهش هزینه‌های اداری را از دیگر اقدمات انجام شده برای بهبود ارائه خدمات الکترونیک به بازنشستگان و تحول دیجیتال در این صندوق، برشمرد. ​
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
با سلام
ادغام کارت شناسایی و بانکی برای بازنشسته ها بسیار عالی هست
اما به. بانک صادرات مراجعه میکنیم می گویند فعلا خبری نیست
ام تو سایت اعلام کردند که برید بانک
سلام
کلی اطلاعات روی کارت درج شده ولی CVV2 که از واجبات کارت بانکی است درج نشده !!!!
نظر شما
آخرین اخبار
زنان و دانش آموزان سفیران مدیریت مصرف برق
ورود کشتی ۳ هزار تنی گندم کیفی به بندر نوشهر
برخورد قاطع پلیس با خریداران اموال مسروقه
محور کندوان ایمن در برابر ریزش سنگ
سپاهان اصفهان درخانه به مصاف استقلال گنبد می رود
تخریب بنا‌های غیرمجاز حریم سد گلورد
نجات جان چند خانواده عشایری با بالگرد
دیدار گیتی پسند و پالایش نفت اصفهان امروز مقابل حریفان
کاهش ۴۸ درصدی بارش‌ها در مازندران
تامین زمین برای بیش از چهار هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری تا دهه فجر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
اثربخشی معنادار کمربندهای حمایتی بر دردهای لگنی
حمله گرگ گرسنه به روستای لمه درق کلیبر
ساخت ۵۲۶ کلاس درس در اجرای طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی
پیاز‌های ارزان در خراسان شمالی انبار شد
وضعیت قرمز کیفیت هوا در برخی شهر‌های صنعتی
کاتا قهرمانی کشور؛ راه رسیدن به تیم ملی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
شهروند خبرنگار؛ مشکل تردد در تقاطع های شهرسلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)