• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۹۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
بین الملل » آمریکا
تلویزیون سی بی اس آمریکا

افزایش ۷۰ درصدی موارد جدید ابتلا به کرونا در آمریکا

کارشناسان بهداشتی در آمریکا به پیامد‌های افزایش ۷۰ درصدی موارد جدید ابتلا به سویه دلتا کرونا در یک هفته در این کشور هشدار دادند.

 به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون سی بی اس، کارشناسان بهداشتی در آمریکا با هشدار به افزایش ۷۰ درصدی موارد ابتلا به سویه دلتا کرونا در یک هفته در این کشور اذعان کردند؛ این مسئله قابل پیش گیری بود، اما به علت کوتاهی این روند ناگهان افزیاش یافته است.

مجری تلویزیون سی بی اس در ادامه گفت :این نوع جدید ویروس کرونا در میان افراد واکسینه نشده به شدت شایع شده است.
برای توضیح بیشتر درباره شیوع ویروس جدید کرونا با لیلیا لوسیانو خبرنگارمان در لس آنجلس گفتگو می‌کنیم. برخی قوانین برای استفاده اجباری از ماسک در این شهر دوباره اعمال شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار سی بی اس: بخش لس آنجلس نخستین بخش در ایالت کالیفرنیاست که بار دیگر استفاده اجباری از ماسک را اعمال کرده است. این اجبار برای مکان‌های سرپوشیده است.
استفاده اجباری از ماسک در لس آنجلس بار دیگر و تنها یک ماه پس از آن که ایالت کالیفرنیا محدودیت‌های کرونا را لغو و اعلام کرد این ایالت در حال احیا از کووید است. اما اکنون اوضاع تغییر کرده است.
دکتر آنتونی فائوچی مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری عفونی در آمریکا درباره افزایش شدید شیوع کرونا در میان افراد واکسینه نشده هشدار داد.
خبرنگار از دکتر فائوچی سوال کرد: لس آنجلس جایی است که نرخ واکسیناسیون در آن بالا است. نظر شما درباره اعمال دوباره استفاده اجباری از ماسک چیست؟
دکتر فائوچی: همچنان شمار زیادی از مردم هنوز واکسینه نشده اند و همین مسئله موجب شده است این ویروس به شکلی سریع در جامعه شیوع پیدا کند. فکر می‌کنم این مسئله برای لس آنجلس یک چالش است.
سرعت روند واکسیناسیون در سراسر آمریکا ۳۵/۷ درصد کاهش یافته است. پیشرفت‌های آمریکا در مقابله با این همه گیری در پی شیوع ویروس جهش یافته و خطرناک دلتا در معرض خطر قرار گرفته است. در یک هفته گذشته در آمریکا موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا ۷۰ درصد افزایش یافت. سرعت شیوع این ویروس در ۸ ایالت آمریکا بسیار بالا است.
دکتر اسکات گاتلیب از مقامات سابق سازمان غذا و داروی آمریکا گفت: "اکثر مردم باید واکسینه شوند یا قبلا کرونا گرفته اند، وگرنه، به سویه دلتا مبتلا خواهند شد. ویروس دلتا بسیار خطرناک‌تر است و احتمال این که افراد مبتلا به این ویروس نیاز به بستری شدن در بیمارستان پیدا کنند، بسیار بالا است. "
نظرسنجی جدید سی بی اس نشان می‌دهد که اکثر مردم آمریکا درباره ویروس دلتا نگرانند. موضوع جالب این است که افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند بیشتر از کسانی که واکسینه نشده اند، درباره این ویروس نگرانند.
کریستینا مدیسون، استاد دانشگاه علوم پزشکی «روزمَن» گفت: "سویه دلتا، مانند آتش سوزی جنگلی، به سرعت سرایت می‌کند. این ویروس حتی ممکن است به افراد واکسینه شده هم سرایت کند. "
امشب نگرانی‌های جدیدی درباره شیوع کووید در میان ورزشکاران در بازی‌های المپیک توکیو که این هفته آغاز می‌شود، ایجاد شده است. کوکو گاف، ستاره تنیس، کمی قبل اعلام کرد نتیجه آزمایش کوویدش مثبت شده است و دیگر نمی‌تواند در تیم ملی تنیس آمریکا (در المپیک توکیو) حضور داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات داژبال و طناب کشی کودکان و بانوان کیش
نجات ۹۹ حادثه‌دیده در تهران توسط هلال احمر در یک هفته
امضای تفاهم نامه همکاری در مورد توسعه کشتی دانش آموزی
پیام مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به مناسبت هفته پدافند غیرعامل
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری
مصر: نتانیاهو قصد دارد برای اهداف سیاسی داخلی، جنگ را از سر بگیرد
معرفی موفق ترين فرماندهان و مديران سپاه ثارالله استان کرمان
هر دو مسیر تونل نیایش مسدود است
پایان همکاری مهرداد خانبان با پرسپولیس
تدوین ۸ اصل مدیریت اربعین برای ارتقای خدمات هلال احمر
انجام نخستین جراحی پیشرفته تعویض مفصل شانه در شیروان
سامانه ثنا در مسیر تحول قوه قضائیه
تصادف شدید پژو با اسب در کازرون
بازنگری محصولات خام و نیمه‌خام پتروشیمی در دستور کار دولت
بهره‌برداری از فاز یک چهارباغ و افتتاح فاز اول قطب گردشگری بام ری؛ امسال
راه شهید فهمیده‌ ادامه دارد
سربلند مثل غزه
مشارکت ۱۲ مرکز بهداشت با طرح پزشک خانواده در خلخال
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
انتصاب «علی کیانی‌راد» بعنوان سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان فائو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)