• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۹۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۶
اقتصادی » اقتصاد کلان

حمل و نقل دو میلیون تن کالا میان ایران و روسیه در کریدور شمال به جنوب

رئیس بنیاد مستضعفان از توافق با روسیه برای توسعه همکاری ها در زمینه های تجاری، اقتصادی و حمل و نقل و بکارگیری ظرفیتی معادل 2 میلیون تن برای حمل و نقل کالا در کریدور شمال به جنوب در گام نخست این توافق خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سید پرویز فتاح در حاشیه دیدار هیاتی از استان آستراخان روسیه و سفیر فدارسیون روسیه در ایران و استاندار این استان با وی ، با اشاره به دستاوردهای مذاکرات انجام شده میان بنیاد مستضعفان و هیئت روسی گفت : این توافقات ، ارز آوری خوبی برای کشور خواهد داشت و روسیه نیز از این تعاملات سود خواهد برد.
ماه های گذشته مذاکراتی میان بنیاد مستضعفان و مسئولان آستراخان روسیه انجام شد که پس از انجام مذاکرات، هیئتی از این استان به دعوت بنیاد مستضعفان با حضور استاندار آستراخان که از نزدیکان آقای پوتین است، به تهران سفر کردند.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در این سفر مذاکرات نهایی برای امضای تفاهم نامه ای میان بنیاد مستضعفان و هیئت اعزامی از روسیه انجام شد و این تفاهم نامه میان مدیران بنیاد و مسئولان بلندپایه آستراخان به امضا رسید گفت: جلسات مذاکرات تا فردا در تهران ادامه و خوشبختانه تعاملات بسیار خوبی میان دو طرف وجود دارد.
وی ادامه داد: در مذاکرات صورت گرفته مقرر شد تا پروتکلی همه جانبه میان بنیاد مستضعفان و مسئولان آستراخان تدوین شود و پس از آن، پروتکل مذکور به امضای مقامات رسمی دو کشور برسد و با قید فوریت ، مقدمات اجرای تعاملات میان بنیاد مستضعفان و مسئولان این استان فراهم شود.
فتاح با بیان اینکه این مذاکرات در چارچوب تعاملات رسمی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه انجام گرفته است افزود: با توجه به ظرفیت های بسیار زیاد دو طرف، اراده دو طرف بر تقویت همکاری ها و تعاملات تجاری و اقتصادی است و توسعه همکاری ها در بخش های مختلف از جمله کریدور شمال به جنوب که به امضای سران دو کشور رسیده می تواند منافع طرف ها را تضمین کند.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ظرفیت منطقه آزاد لوتوس در آستراخان روسیه برای حضور بیشتر ایران در این منطقه گفت: در این مذاکرات ظرفیت طرفین در حوزه های حمل و نقل، امکانات بندری و همچنین توانمندی ها در بخش های تجاری، کشاورزی و سایر بخشها بررسی و قرار شد تا جلسه بعدی در استان گیلان و در شهر رشت برگزار شود.
وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان در بندر شهید رجایی دارای امکانات بی نظیری در حوزه تخلیه و بارگیری است و با توجه به حضورش در بندر چابهار و همچنین دارا بودن امکان کشتیرانی در دریای خزر و امکانات ریلی ، توانمندی های خوبی در حوزه حمل و نقل کالا دارد.
به گفته فتاح، در این مذاکرات مقرر شد تا برای شروع تعاملات در حوزه حمل و نقل، ظرفیتی معادل نقل و انتقال 2 میلیون تن کالا از شمال به جنوب و برعکس مورد استفاده قرار گیرد و این ظرفیت می تواند در گام های بعدی تا 5 میلیون تن و پس از آن تا 20 میلیون تن توسعه یابد.
استاندار آستراخان روسیه نیز در حاشیه دیدارش با رئیس بنیاد مستضعفان از حضور 150 شرکت با سرمایه ایرانی در آستراخان خبر داد و گفت : دورنمای خوبی برای توسعه تعاملات با بنیاد مستضعفان وجود دارد.
ایگور بابوشکین استاندار آستراخان ضمن تشکر از دعوت مسئولان بنیاد مستضعفان برای حضور هیئت روسی در تهران و بررسی توسعه همکاری های مشترک اظهار کرد: در حال حاضر استان آستراخان روسیه همکاری های خوبی با شرکت های تجاری و اقتصادی ایران دارد و هم اکنون شرکت هایی با سرمایه ایرانی در این استان مشغول به فعالیت هستند و علاوه بر این، اتاق بازرگانی ایران و همچنین یک بانک ایرانی نیز در این استان فعالیت دارند.
استاندار آستراخان روسیه اضافه کرد: مذاکرات در زمینه همکاری های کشاورزی، صنایع تبدیلی و کشتی سازی و مواردی از این دست انجام شد و خوشبختانه دورنمای خوبی از توسعه تعاملات مشترک وجود دارد.
وی گفت: من بابت روحیه عملگرایانه رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص توسعه روابط مشترک و ایجاد کارگروهی میان دو طرف تشکر می کنم چراکه مقرر شد تا فاصله تصمیم گیری و عملیاتی کردن تصمیمات کوتاه باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)