• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۹۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۱
بین الملل » غرب آسیا
بیانیه دبیرکل انصارالله به مناسبت عید قربان

بدرالدین: رژیم سعودی حرمت اماکن مقدس را نگه نمی دارد

عبد الملک بدر الدین دبیرکل انصار الله یمن با صدور بیانیه ای به مناسبت عید قربان گفت، رژیم منحرف سعودی، حرمت اماکن مقدس و حرمت حج را که رکنی عظیم از ارکان اسلام است نگه نمی‌دارد.

بدرالدین: رژیم سعودی حرمت اماکن مقدس را نگه نمی داردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره یمن، عبدالملک بدرالدین دبیرکل انصارالله یمن در بیانیه‌ای به مناسبت عید سعید قربان اعلام کرد:
این عید سعید را به ملت مسلمان و عزیز یمن و رزمندگان یمنی در همه جبهه‌های نبرد و همچنین به همه امت اسلامی تبریک و تهنیت می‌گویم و از خدای متعال برای آن‌ها خیر و برکت و پیروزی را مسئلت دارم. امسال در حالی به استقبال این عید مبارک می‌رویم که با شرایط دشوار و چالش‌های بزرگ و حوادثی روبرو هستیم که ملت ما را با مشکل مواجه کرده است.

این شرایط به توجه جدی همگان و الهام گرفتن همه درس‌ها از منابع رحمت الهی نیاز دارد. امت اسلامی ما با وجود اینکه با خطرات و مشکلات و چالش‌های زیادی روبرو است، اما کلید رهایی و عوامل قدرت این کار را در اختیار دارد. ملت ما می‌تواند با رجوع عملی به خدای تبارک و تعالی و توبه صادقانه به درگاه او، در‌های فرج را بگشاید. عید قربان، یادآور روزی تاریخی برای تسلیم مطلق برابر دستور الهی و باور و ایمان کامل برای آمادگی قربانی شدن است. شعائر حج، برای بشریت و پیروان انبیاء، درسی تربیتی است که انسان را در مسیر حق پیش می‌برد. عید قربان و مناسک حج، دروس الهام بخش را شامل می‌شود که می‌تواند امت را به عزم و اراده مجهز کند و از نور آن بهره ببرد. بسیار متاسفیم که رژیم ستمگر و منحرف سعودی برای دومین سال، کشور‌های اسلامی را از حج محروم کرد. اقدام رژیم سعودی در جلوگیری از ورود مسلمانان کشور‌های مختلف برای مناسک حج به جز حضور نمادین و محدود شماری اندک از داخل عربستان سعودی، نقض صریح آیات قرآنی است.

آنچه رژیم سعودی انجام داد تجاوز آشکار از اصول فریضه حج است که خدا اراده کرده است یک فریضه اسلامی جهانی باشد. آنچه موجب تاسف و اندوه است مشاهده اماکن مقدس و مسجد الحرام است که خالی از جمعیت است و تنها عده اندکی از حجاج حضور دارند. درحالی که مسجد الحرام خالی از حجاج است، رژیم سعودی از طریق آنچه سازمان سرگرمی نامیده است به برگزاری مهمانی‌های نامشروع و تجمعات لهو و فساد اقدام می‌کند. رژیم سعودی با اجازه برگزاری چنین تجمعات و مراسمی، چهره واقعی گرایشات خود را برملا می‌کند. رژیم منحرف سعودی، حرمت اماکن مقدس و حرمت حج را که رکنی عظیم از ارکان اسلام است نگه نمی‌دارد. رژیم سعودی حرمت امت اسلام را که حق برگزاری چنین فریضه‌ای را در اماکن مقدس دارد، اماکن مقدسی که ملک این رژیم نیست، نگه نمی‌دارد.

اقدامات کور و باطل در جلوگیری از حضور مسلمانان دیگر کشور‌ها در مراسم حج، یکی از جنایات بزرگی است که رژیم سعودی در چارچوب نقش تخریبی خود بر ضد امت اسلام مرتکب می‌شود. از دیگر جنایات رژیم سعودی که در جهت منافع دشمنان امت اسلام است، ادامه تجاوزگری آن زیر نظر آمریکا و انگلیس بر ضد ملت مسلمات و عزیز یمن است. رژیم سعودی به وحشیانه‌ترین شکل به جنایات خود علیه ملت ما و محاصره مردم یمن و جلوگیری از رسیدن غذا و دارو و فرآورده‌های نفتی و نیاز‌های حیاتی به ملت ما ادامه می‌دهد. رژیم سعودی به همراه امارات و کسانی که در خدمت دشمنان امت هستند به توطئه علیه دیگر ملت‌های مسلمان در فلسطین و بحرین و سوریه و عراق و دیگر کشور‌ها ادامه می‌دهند. از ملت عزیرمان می‌خواهم به حمایت از جبهه‌های نبرد با مال و مردان خود و مقابله با تجاوزگری مستمر علیه کشورمان ادامه دهند. از همه شما توجه به همبستگی اجتماعی، دلجویی از فقرا، تقویت روابط برادرانه، حفظ جبهه داخلی و همکاری در خیر و تقوا را خواستارم. به ملت عزیزمان، پیروزی‌های بزرگی را که خدای متعال در استان البیضاء و سایر جبهه‌ها روزیمان کرده است تبریک می‌گویم. این پیروزی‌ها، نشانه روشنی از نتایج عظیم صبر و تلاش و فداکاری و مسئولیت پذیری است و بشارت باد صابران را.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)