• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۱۹۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

مردم خوزستان صف خود را از آشوبگران جدا کردند

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به وقایع اخیر در استان خوزستان تاکید کرد: مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند و ما هم اجازه نمی‌دهیم عده‌ای فرصت طلب فضا را ناامن و موج سواری کنند.

مردم خوزستان صف خود را از آشوبگران جدا کردندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار "حسین اشتری" فرمانده نیروی انتظامی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با قرارگاه انتظامی امام علی (ع) در استان خوزستان، وضعیت انتظامی ـ امنیتی استان را رصد و بررسی و تدابیر و رهنمود‌های لازم را ابلاغ کرد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدافع امنیت ستواندوم " ضرغام پرست " که در جریان ناآرامی‌های اخیر در استان خوزستان، توسط معاندان کور دل و اشرار مسلح به فیض شهادت رسید، افزود: شهادت همکار عزیز، مدافع وطن و امنیت ستواندوم " ضرغام پرست " را به ملت شریف ایران اسلامی، خانواده بزرگ نیروی انتظامی و بیت مکرم این شهید بزرگوار، تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و به همه نیرو‌های خدوم و مجاهد پلیس خدا قوت عرض می‌نمایم.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به رویکرد ناجا در جدا سازی صف مردم از آشوبگران و اغتشاشگران بیان کرد: مردم غیور خوزستان همواره اثبات کرده اند که صف شان از معاندان جدا بوده است و اجازه نخواهند داد گروه‌های وابسته به بیگانگان، امنیت و آرامش خوزستان مقاوم را به مخاطره اندازند، نیروی انتظامی اجازه نمی‌دهند عده‌ای فرصت طلب فضا را ناامن کنند.
سردار اشتری با اشاره به آمادگی کامل پلیس در صیانت از امنیت و آرامش مردم استان خوزستان مطرح کرد: سیاست و رویکرد نیروی انتظامی در فضای امروز استان خوزستان، "آرام سازی" است و برای تحقق این مهم از ظرفیت‌های خود، بهره برداری حداکثری می‌بریم.
وی با اشاره به موج سواری ضد انقلاب، منافقان کوردل و اشرار فرصت طلب از مطالبه به حق مردم یادآور شد: عوامل مزدور بیگانه، منافقان کوردل و معاندان بدانند که خط قرمز نیروی انتظامی؛ حفظ و ثبات امنیت پایدار، صیانت از بیت المال، کیان و اموال مردم است؛ پلیس هوشیار است و بسیاری از این عوامل شرور و معاند که جز تخریب اموال عمومی و برهم زدن امنیت، هدفی ندارند، شناسایی شده اند.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه نیرو‌های پلیس از مردم و در کنار مردم هستند، مطرح کرد: در جریان وقایع اخیر در استان خوزستان، نیرو‌های پلیس مقتدرانه، هوشمندانه و توام با خویشتنداری اقدام و عمل کردند؛ البته که در مقابل متجاوزان به حریم امنیت مردم لحظه‌ای درنگ و کوتاهی نمی‌کنیم.
وی با اشاره به اشراف اطلاعاتی توام با سرعت عمل پلیس خاطرنشان کرد: مسببین در نا آرامی‌ها و آشوب‌های خیابانی که در پی تخریب اموال عمومی و مردمی هستد، در رصد پلیس هستند و بدانند که به سزای اعمالشان خواهند رسید.
سردار اشتری با قدردانی از همکاری مردم با فرزندان خود در نیروی انتظامی تاکید کرد: مردم هم می‌دانند که ما برای امنیت شان تا پای جان پیش می‌رویم و سند این ادعا تقدیم شهدایی، چون شهید " ضرغام پرست " هاست و قطعا این مردم مراتب قدرشناسی خود را از حافظان امنیت، فردا، در مراسم تشییع پیکرپاک این شهید به نمایش خواهند گذاشت.
وی از تلاش "ایثارگرانه" و "فداکارانه" آحاد فرماندهان، افسران و نیرو‌های پلیس در پاسداری از حریم امنیت مردم استان خوزستان قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)