• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۲۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

خرید حمایتی ۵۶۰۰ تن سیب زمینی از کشاورزان

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: ۵ هزار و ۶۰۰ تن سیب زمینی از کشاورزان استان گلستان توسط ۱۰ مرکز خرید به قیمت کیلویی هزار و ۷۰۰ تومان خریداری شد.

خرید حمایتی ۵۶۰۰ تن سیب زمینی از کشاورزانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان تعاونی روستایی؛ آقای سیدمحمد موسوی گفت: در تیر امسال در پی کاهش قیمت محصول سیب زمینی در سطح کشور و متصور بودن ضرر و زیان کشاورزان، این سازمان در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی دولت از کشاورزان و جلوگیری از ضرر و زیان آنان و نیز حفظ انگیزه تولید این محصول در سال‌های آینده، با مجوز وزیر جهاد کشاورزی از تاریخ ۶ تیر مبادرت به خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز صنف، صنعت و صادرات از کشاورزان استان گلستان بر پایه قیمت هر کیلو ۱۷ هزار ریال به عنوان قیمت حمایتی کرد.

وی با بیان این مطلب که محصول سیب زمینی استان گلستان با تولید حدود ۱۲۰ هزار تن از هفته دوم خرداد وارد بازار می‌شود افزود: استان گلستان در این بازه زمانی تنها عرضه کننده سیب زمینی در کشور محسوب می‌شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، در خصوص علت کاهش قیمت سیب زمینی اعلام کرد: امسال بدلیل خشکسالی و بارش برف سنگین در اسفند که باعث سرمازدگی سطح سبز محصول و صرف زمان برای جوانه زنی مجدد شد، برداشت این محصول در استان گلستان با تأخیر انجام و با محصول مناطق دیگر کشور مانند استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری همزمان شد که این امر موجب اشباع بازار و افت قیمت این محصول شد، بر این اساس سازمان تعاون روستایی با خرید سیب زمینی در استان گلستان و جلوگیری از ورود بی رویه محصول مازاد به بازار توانست قیمت این محصول را در سایر نقاط کشور تنظیم و به نفع کشاورزان تعدیل نماید تا از زیان کشاورزان در تمام سطح کشور جلوگیری شود.

آقای موسوی ضمن اشاره به قیمت و مقدار خرید سیب زمینی تصریح کرد: در این راستا ۱۰ مرکز خرید برای خریداری این محصول از کشاورزان در استان گلستان با پراکندگی مناسب ایجاد شد و تا کنون ۵ هزار و ۶۰۰ تن سیب زمینی از کشاورزان استان خریداری شده است.

وی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در ابلاغیه خود به این سازمان قیمت حمایتی خرید هرکیلو سیب زمینی از کشاورزان را ۱۷ هزار ریال به عنوان کف قیمت تعیین نموده است از این رو بطور طبیعی قیمت سیب زمینی بسته به رقم و کیفیت آن متفاوت و بالاتر از این قیمت خواهد بود.

آقای موسوی خاطرنشان کرد: سیب زمینی پاییزه موجود در انبار‌های فنی و سردخانه‌های کشور که از پارسال به امسال منتقل شد به همراه سیب زمینی تولید شده در سه ماهه اول امسال در سطح کشور به استناد گزارش معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات گیاهی، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن بوده که پس از کسر میزان تقریبی یک میلیون و ۷۵ هزار تن نیاز داخلی و صادراتی کشور، حدود ۱۲۷ هزار تن مازاد بر نیاز اعلام شد که ضرورت خرید حمایتی سیب زمینی با هدف حفظ تعادل قیمت این محصول در بازار از قبل پیش بینی شده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)