• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۲۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۱
بین الملل » تحلیلی

نشست هم‌اندیشی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در روسیه

نشست هم‌اندیشی فعالان تجاری و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در مسکو، با امضاء قرارداد فروش دارو به روسیه آغاز شد.

نشست هم‌اندیشی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در روسیه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، دو شرکت دانش‌بنیان ایرانی و روسی فعال در صنعت دارو، قرارداد همکاری و صادرات دارو به روسیه امضا کردند.
نشست هم‌اندیشی فعالان تجاری و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در مسکو، با امضاء قرارداد فروش دارو به روسیه آغاز شد و در ادامه فعالان حوزه تجارت به بررسی موانع و مشکلات در مسیر ورود محصولات ایرانی به بازار بزرگ روسیه و حوزه اوراسیا پرداختند.
در این نشست که کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری ریاست جمهوری، مدیر عامل میربیزنس بانک، رایزنان بازرگانان و اقتصادی سفارت و نیز جمعی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان حضور داشتند، افزون بر بررسی موانع موجود، درباره سوالات تشکیل هلدینگ شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در روسیه رایزنی شد.
همچنین چگونگی ثبت محصولات و تولیدات دانش بنیان ایرانی در روسیه، از جمله دارو و تجهیزات پزشکی، بازاریابی، مشارکت در نمایشگاه، بهره مندی از ظرفیت اتحادیه اقتصادی اوراسیا، جذب سرمایه گذاری و تولیدات مشترک با شرکت‌های روسی، همکاری در قالب کمیسیون مشترک اقتصادی، توسعه همکاری‌ها از طریق کارگروه همکاری‌های فناورانه و توسعه همکاری در زمینه گردشگری سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه روابط ایران و روسیه در عرصه‌های سیاسی، امنیتی و دفاعی در سطحی بسیار عالی قرار دارد گفت: در دو حوزه مهم از جمله حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی، روابط دو‌ کشور آنگونه که باید، رشد نکرده است.
وی افزود: نوعی بی تصویری از ایران در روسیه وجود دارد که نیازمند تلاش بیشتر برای شناخت کشورمان به روس‌هاست.
سفیر کشورمان با تاکید بر ضرورت ایجاد شناخت بهتر از ایران در روسیه گفت: ما در عرصه انتشار کتاب و جزوه و ایجاد محتوا در فضای مجازی برای معرفی بهتر کشور خود ضعف داریم و امیدواریم در آینده نزدیک شبکه ایرانی به زبان روسی راه اندازی شود.
جلالی در ادامه گفت: عرصه دوم در روابط ایران و روسیه بخش اقتصادی است که باید توسعه یابد و تلاش کنیم بی تصویری از ایران در روسیه از بین برود و از فرصت‌های خوبی که برای گسترش حضور در روسیه داریم، حداکثر استفاده صورت گیرد.
مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری ریاست جمهوری نیز در این نشست گفت: با برداشته شدن موانع و مشکلات موجود، شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولات ایرانی با سهولت بیشتری وارد بازار روسیه خواهند شد.
وی به ضرورت فعال شدن کارگروه سلامت در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه اشاره کرد و گفت: اگر از فعالیت این کارگروه حمایت شود، عملکرد بهتری خواهد داشت.
محمد حزار، مدیرعامل میربیزنس‌بانک مسکو در این نشست با اشاره همکاری خوب مالی و پولی بین بانک‌های ایران و روسیه گفت: میربیزنس بانک در واقع حلقه واسط سیستم بانکی ایران و روسیه است و چه پیش از برجام و پس از امضای آن این حلقه برقرار بود و ارتباطات بانکی ایران و روسیه هرگز قطع نشده است.
زارعی رایزن بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز درباره ثبت سفارش، تخصیص ارز، نحوه حضور در بازار روسیه، شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی، معرفی سازمان صدور مجوز برای ثبت و صدور مجوز تجهیزات پزشکی، تلاش در جهت انعقاد موافقت نامه پذیرش متقابل جی ان پی بی وزارت‌خانه‌های بهداشت دو کشور توضیحاتی به شرکت کنندگان در این نشست ارائه داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مصاحبه‌ها:
۱- عبدالرحیم مطهری-رئیس هیات مدیره شرکت داروسازی نصر فریمان
۲- الکساندر تولایف- مدیر شرکت روس دارو
۳- مهدی قلعه نویی- رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری ریاست جمهوری
۴- کاظم جلالی- سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه

روسیه: سیدعلی دارابی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)