• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۳۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۸
بین الملل » اروپا
پیامدهای بحران کرونا

هشدار پارلمان انگلیس به بحران اقتصادی بلندمدت دراین کشور

نمایندگان پارلمان انگلیس در گزارشی رسمی به دولت این کشور هشدار دادند؛ در چند دهه آینده با مخاطرات مالی ناشی از بودجه مصرفی ۳۷۲ میلیارد پوندی مواجه خواهد شد.

هشدار پارلمان انگلیس به بحران اقتصادی بلندمدت دراین کشوربه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز ؛ نمایندگان پارلمان انگلیس در گزارشی رسمی به دولت این کشور هشدار دادند ؛ در چند دهه آینده با مخاطرات مالی ناشی از بودجه مصرفی ۳۷۲ میلیارد پوندی مواجه خواهد شد .

نمایندگان پارلمان انگلیس با هشدار به پیامدهای اقتصادی بحران کرونا در گزارش خود تصریح کردند؛ بیش از ۲ میلیارد پوند برای تجهیزات حفاظتی غیر قابل استفاده در این کشور مصرف شده است.
کمیته حساب‌های عمومی پارلمان انگلیس در دو گزارش درباره عملکرد دولت بوریس جانسون نخست وزیر این کشور در قبال شیوع کرونا در انگلیس گفت: پیش از اجرای یک تحقیق علنی در سال ۲۰۲۲ باید درس‌هایی از اوضاع کنونی گرفته شود.
این کمیته در این میان به احتمال زیان تقریبا ۲۶ میلیارد پوندی ناشی از فریبکاری و نکول احتمالی در وام‌های ارایه شده به کسب و کار‌ها برای مقابله با شیوع کرونا اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از مخاطرات مالی جاری خواند.
این کمیته در گزارش دوم خود افزود: مخارج بیهوده‌ای در کار است که سطوح آن به نحو غیر قابل قبولی بالاست از جمله ۲/۱ میلیارد قلم تجهیزات حفاظت شخصی خریداری شده که بی استفاده است و ارزش آن معادل بیش از ۲ میلیارد پوند از اموال عمومی است.
با این حال دولت انگلیس گفته فقط ۸ دهم درصد از این تجهیزات حفاظتی بی استفاده هستند و برای هدف گذاری دوباره اقلامی که در بخش بهداشت غیر قابل استفاده هستند برنامه دارد.
حزب کارگر حزب مخالفان در انگلیس نیز اعلام کرد: این یافته‌ها شواهد دیگری دال بر ناتوانی دولت است و باید فورا تحقیقات درباره شیوع کرونا و نحوه مدیریت بحران دولت آغاز شود.
در تحولی دیگر در انگلیس ؛در نخستین هفته لغو محدودیت‌های کرونایی در این کشور هزاران انگلیسی با تجمع در میدان تاریخی ترافالگار و مقابل ساختمان نخست وزیری سیاست‌های دولت را در مدیریت بحران کرونا به باد انتقاد گرفتند.
شماری از مخالفان واکسن و ایجاد محدودیت‌های اجتماعی برای افرادی که واکسن دریافت نکرده اند در برابر ساختمان نخست وزیری انگلیس فریاد اعتراض سردادند. انان همچنین تداوم قانون اجباری بودن استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی و برخی اماکن دیگر را تحدید ازادی‌های افراد دانستند و لغو ان را خواستار شدند.
در حالی شماری از انگلیسی‌ها با زدن واکسن و استفاده از ماسک مخالفند که این کشور با بیش از پنج میلیون و هفتصد هزار مبتلای به کرونا و ۱۵۴ هزار جان باخته از کرونا (به روایت مرکز ملی امار این کشور) همچنان دارای بیشترین قربانیان کرونا در قاره اروپاست.
در هفته اخیر که دولت محدودیت‌های کرونایی را در این کشور لغو کرد بنا به اعلام رسانه‌ها در این کشور شمار مبتلایان و جان باختگان از کرونا در ۹۹ درصد مناطق این کشور افزایش یافته است و حدود سیصد هزار نفر در یک هفته اخیر به کووید مبتلا شدند که در شش ماه اخیر بی سابقه است. همچنین شمار مبتلایان و جان باختگان کرونا در این کشور همچنان با شتاب در حال افزایش است.
این در حالی است که وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد تا روز جمعه این هفته، حدود ۴۶.۵ میلیون نفر دوز اول و حدود ۳۶.۸ میلیون نفر نیز هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند. جمعیت انگلیس نزدیک ۶۷ میلیون نفر اعلام شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)