• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۵۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۲
اجتماعی » جامعه و شهری

شتابزدگی وزارت بهداشت در اعلام گروه‌های سنی برای واکسن کرونا

فرمانده عملیات مدیریت بیماری در کلانشهر تهران: وزارت بهداشت در اعلام گروه‌های سنی برای تزریق واکسن کرونا شتابزده عمل می‌کند و شاهد تجمع بیماران در مراکز واکسیناسیون هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزارای صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان تهران درباره طرح واکسیناسیون کرونا افزود: مهمترین مسئله برای کاهش ازدحام جمعیت در مراکز واکسیناسیون بحث افزایش مراکز تجمیعی است که اکنون از مرز ۱۰۰ مرکز عبور کرده ایم و به ۱۰۲ مرکز رسیده است و تا سه روز آینده مراکزی در مرکز نمایشگاه و هوانیروز و ... به جمع مراکز واکسیناسیون اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد در زمینه نوبت دهی به صورت ساماندهی شده عمل نکنیم با مشکل مواجه می‌شویم چرا که با افزایش گروه‌های جمعیتی و کاهش سن گروه‌های هدف برای واکسیناسیون کرونا، کار سخت خواهد شد.
زالی گفت: در اعلام گروه‌های سنی باید تدبیری صورت بگیرد که شاهد تجمع نباشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود: نباید تهران را با جا‌های دیگر مقایسه کنیم چراکه یک منطقه شهرداری تهران گاهی با دو استان از نظر جمعیت برابری می‌کند، بنابراین باید اعلام گروه‌های سنی در تهران با متانت و اطلاع رسانی شفاف صورت گیرد و گروه‌های سنی را کم کنیم تا شاهد ازدحام نباشیم.
زالی گفت: گروه‌های سایرین (بیماران خاص یا زمینه ای) خودش عدد بزرگی است و بیش از ۹۰ هزار نفر را از گروه‌های سایرین تاکنون واکسینه کردیم که جمعیت زیادی است.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری در کلانشهر تهران افزود: افرادی هم توان مراجعه به مراکز را ندارند یا به سیستم هوشمند متصل نیستند و حتی برخی از این گروه‌های سنی در مراکز سلامت ما ثبت نشده اند که باید این موارد ساماندهی شود.

افزایش بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران

فرمانده عملیات مدیریت بیماری در کلانشهر تهران گفت: آمار بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران افزایش جدی دارد.
دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا افزود: نیرو‌های کادر درمان شرایط سختی را دارند و در بحث درمان، بالاترین امار بستری‌ها را شاهد هستیم، تیم درمان خسته و فرسوده شده اند و به افزایش تخت‌های بستری در بیمارستان‌های تهران نیاز داریم.
وی با تاکید بر ضرورت ظرفیت سازی جدید گفت: راه اندازی بخش‌های درمان دارویی، بهسازی شبکه‌های اورژانس و ظرفیت سازی جدید از اولویت هاست و باید در تخت‌های بیمارستانی نیز افزایش ظرفیت داشته باشیم و از فشار کار در دو هفته آینده بکاهیم.
دکتر زالی افزود: در بحث تامین نقدینگی بیمارستان‌ها نیز نیاز به کمک داریم و اخیرا کمک‌های متمرکزی را شاهد نبودیم.
وی ادامه داد: اکنون ۱۵ بیمارستان بالاترین بار بیماری را برعهده دارند.
دکتر زالی گفت: در حوزه برنامه ریزی برای نیرو‌های کادر درمان نیز فرسودگی قابل توجهی را داریم به ویژه اینکه در پرداختی‌ها نیز شاهد نارضایتی درمیان کادر درمان هستیم و در برخی موارد حتی حقوق اولیه نیز پرداخت نشده است و فرآیند جذب نیرو‌های جدید نیز به کندی صورت می‌گیرد.
زالی تصریح کرد: بهتر است وزارت بهداشت و درمان از ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا مصوبه بگیرد که فعا بدون برنامه گزینشی، نیرو‌های جدید جذب کادر درمان شوند.

تدارک تخت‌های جدید در دستور کار قرار گیرد
 
فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران از بستری بیش از ۹۰۰۰ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان های استان تهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر علیرضا زالی در پایان جلسه امروز ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران افزود : چند روز گذشته، پیش بینی کرده بودم که در روزهای آینده تعداد بستری ها در استان تهران از ۹۰۰۰ نفر عبور خواهد کرد که متأسفانه امروز تعداد بستری ها در تهران بیش از ۹۰۰۰ نفر است و ۲۵۰۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
وی گفت : روز گذشته ۱۹ هزار مراجعه سرپایی داشتیم و ۱۳۵۰ بیمار نیز ظرف ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شده اند اما ورودی های به بیمارستان ها همچنان عدد قابل توجهی است .
۱۶۰۰ ورودی جدید در ۲۴ ساعت گذشته داشته ایم که از این تعداد ۲۵۰ نفر دربخش مراقبت های ویژه بستری شدند.
زالی ادامه داد : شاخص ها همچنان در استان تهران رو به افزایش است و باید تدارک تخت های جدید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: بر این اساس تیم های پایش و بررسی به بیمارستان ها مراجعه خواهند کرد و هر کجا که امکان افزایش تعداد تخت ها برای بیماران کرونایی وجود داشته باشد اقدامات لازم انجام خواهد شد.
زالی گفت: همچنین باید تعداد تخت های بستری های موقت افزایش پیدا کند تا بیمارانی که نیازمند خدمات موقت بستری هستند، بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)