• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۷۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آزادی ۱۱۰ نفر از مددجویان به همت خیران

آیین آزادی ۱۱۰ نفر از زندانیان نیازمند ندامتگاه تهران بزرگ به مناسبت عید غدیر خم با حضور رئیس کل دادگستری تهران، مدیر کل زندان‌های استان تهران و رئیس شورای حل اختلاف تهران برگزار شد.

آزادی ۱۱۰ نفر از مددجویان به همت خیرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیین آزادی ۱۱۰ نفر از زندانیان نیازمند ندامتگاه تهران بزرگ به مناسبت عید غدیر خم با حضور محمد جواد حشمتی مهذب رئیس کل دادگستری تهران، حشمت اله حیات الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران و مهدوی رئیس شورای حل اختلاف تهران برگزار شد.
آقای حشمتی مهذب رئیس کل دادگستری استان تهران در این مراسم با تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: ظرفیت‌های قانونی و خوبی در اختیار نظام داریم که باید از آن‌ها بهره جست، انسان‌های خیری که پا پیش می‌گذارند و کار‌های بزرگی به یاد ائمه (ع) و در راه خدا انجام می‌دهند و حماسه می‌آفرینند که نمونه‌ای از آن آزادی ۱۱۰ نفر از مددجویان به همت خیران است.
وی افزود: امیدواریم این روند استمرار داشته باشد و از ظرفیت مهم خیران به خوبی بهره ببریم و ان شالله خداوند متعال به عمر و سرمایه خیرین برکت دهد تا در راه خیر هزینه کنند.
رئیس کل دادگستری استان تهران عنوان کرد: ظرفیت دیگر مددکاران اجتماعی هستند. در زندان‌ها، دادگستری ها، کمیته امداد، بهزیستی با توجه به تخصص و تجربه این افراد می‌توان از تمامی مددجویان به عنوان ظرفیت قانونی استفاده کرد.
وی افزود: باید هم افزایی موثری از تمامی ظرفیت‌ها در جهت کاهش جمعیت زندانیان در استان صورت گیرد، وظیفه ما به عنوان متولیان امر این است که از این ظرفیت‌ها با همه ابعاد و اجزایش استفاده کنیم.
رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: بحث اعسار معضلی شده است که به خاطر آن چندین پرونده دیگر تشکیل می‌شود، در بحث زندان‌ها نظر مددکاران باید فصل خطاب باشد و ما باید این را نهادینه کنیم.
وی افزود: ظرفیت شورای حل اختلاف یکی از محور‌هایی است که در این حوزه به صورت فوق العاده موثر بوده است، نمونه‌ای از آن تشکیل شعب شورای حل اختلاف در زندان‌هاست که قطعا تقویت و بیشتر خواهد شد و همچنین باید این ظرفیت کیفی سازی شود.
رئیس کل دادگستری تهران در پایان یادآور شد: باید از ظرفیت مهم و موثر شورا‌های حل اختلاف در جهت آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد بهره کافی را بگیریم، همچنین ظرفیت دیگری که باید به آن‌ها توجه داشت بحث سمن‌ها هستند که در حوزه مددکاری نیز برخی از آن‌ها مجوز دارند که می‌توانند مددکار مددجویان باشند.
مهدوی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان تهران نیز در این مراسم بیان کرد:خدا را شاکر و سپاسگزاریم که شعب ویژه‌ی شورای حل اختلافی که در زندان‌ها هستند انصافا کار‌های خوبی در زمینه صلح و سازش برای آزادی زندانیان، اعم از جرائم عمد و غیر عمد انجام داده اند و سه شعبه ویژه صلح و سازش در زندان‌های استان مستقر شده است و دو شعبه دیگر طبق دستور رئیس دادگستری تهران از امروز مشغول به کار خواهند شد.
وی ادامه داد: قبل از این که شعب ویژه شورای حل اختلاف در زندان‌ها مستقر شوند در سال ۹۸ در مجموع ۱۱ نفر در ارتباط با قصاص، رضایت از اولیای دم اخذ شده بود در حالی که در سال ۹۹، ۳۶ فقره بوده است و در چهار ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰، ۲۹ نفر رضایت گرفته شده و زندانیان آزاد شده اند.
وی افزود: در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ ورودی پرونده هایمان در استان تهران ۱۵۴۶ پرونده بوده است که از این تعداد ۷۷۵ فقره با سازش قطعی مختومه و از این تعداد پرونده ۲۴۱ زندانی هم آزاد شده است و در حال حاضر مجموع میزان صلح و سازش در استان ۴۳/۵ درصد است.
حیات الغیب مدیرکل زندان‌های استان تهران نیز در این مراسم از همکاری صمیمانه دادگستری و شورای حل اختلاف استان قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
کمک میلیونی اهالی گوراب زرمیخ با پرداخت زکات مستحبی
صادرات کالا به ارزش بیش از ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار از استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)