• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۷۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
اقتصادی » آب و انرژی
جانشین عملیاتی رئیس سازمان بسیج:

به یک نهضت برای کمک به وزارت نیرو نیاز داریم

برای کمک به وزارت نیرو در رفع مشکلات کمبود برق، به یک نهضت نیاز داریم و اگر خانم‌های خانه دار بسیج شوند و نهضت کاهش مصرف شروع شود مشکل برق نیز برطرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ سردار سیف در رزمایش سراسری پایش و رصد مدیریت مصرف برق کشور با محور مصارف ادارات، اصناف و کسبه و جلب مشارکت مشترکان خانگی (طرح شهید عباسپور) افزود: در استان‌های گرمسیر کشورمان، افراد سالمند و مریضی وجود دارد که در خانه قرنطینه هستند که حتی اگر یک یا دو ساعت برق قطع شود با مشکل مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: برای افرادی مانند جانبازان شیمیایی که از دستگاه اکسیژن ساز استفاده می‌کنند یا نوزادان، قطع برق مشکل ساز است.

سردار سیف با اشاره به کمبود ده درصدی در تولید برق گفت: الان مصرف و تولید برق به مرحله سر به سر رسیده که باید همه دست به دست هم دهیم و به وزارت نیرو حتی با خاموش کردن یک لامپ، کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه بسیج در همه ادارات و وزارتخانه‌ها فعال است افزود: بسیجیان موظفند با امر به معروف و نهی از منکر، از اسراف جلوگیری کنند.

سردار سیف خطاب به مسئولان وزارت نیرو نیز گفت: تلاش کنید با بی تدبیری در خاموش کردن یک مجموعه یا یک مکان، باعث نارضایتی نشوید که این موضوع مانند تیری است که به اشتباه از تفنگ خارج می‌شود.

وی به دستور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس فرمان ایشان در ماه جاری باید سی درصد مصرف برق ادارات با راهنمایی و کنترل بسیج، درمقایسه با ماه قبل کاهش یابد.

خانم بیابانی فرمانده بسیج خواهران کشور نیز در این مراسم به نقش خانم‌ها در کاهش مصرف اشاره کرد و گفت: زنان کشورمان توانستند چالش‌های بزرگی را در کنار مردان برطرف کنند و از آن جایی که زنان به عنوان فرهنگ سازان، نقش موثری دارند اگر از وسایل پرمصرف در پیک استفاده نکنند قطعا شاهد تاثیر آن در شبکه برق خواهیم بود.

وی همچنین به نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف اشاره کرد و افزود: اگر الگوی مصرف از طریق خانم‌ها در خانواده با آموزش نهادینه شود برخی از مصارف کاهش می‌یابد و در آینده نزدیک دیگر با مشکلاتی مانند قطعی برق مواجه نخواهیم بود.

گفتنی است؛ در رزمایش سراسری پایش و رصد مدیریت مصرف برق کشور با محور مصارف ادارات، اصناف و کسبه و جلب مشارکت مشترکان خانگی (طرح شهید عباسپور) , ۱۵۰۰ خودروی عملیاتی, ۵ هزار نیروی عملیاتی برقی و ۸ هزار نیروی بسیج مشارکت کردند و این رزمایش در بیش از ۲ هزار نقطه مورد پایش و بازرسی قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
افتتاح خانه موسیقی تهران
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)