• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۸۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

بیمارستان‌های تهران تخت خالی ندارند

اگر چه خیز پنجم کرونا هنوز به قله نرسیده است، اما این روز‌ها یکی از دغدغه‌های مبتلایان این بیماری، یافتن تخت خالی در بیمارستان‌ها بویژه در کلانشهر تهران است.

بیمارستان‌های تهران تخت خالی ندارندبه گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی، فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما، شرایط شیوع کرونا در تهران در موج پنجم به شدت نگران کننده است.
این در حالی است که برخی شهروندان قید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را زده‌اند و بیماری مدام در حال افزایش است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ضمن هشدار نسبت به عبور بیماران بستری از مرز ۱۰ هزار نفر در بیمارستان‌های تهران، گفته است: فعال سازی کمیته ترخیص، افزودن ۱۴۰۰ تخت اورژانس به ناوگان تخت‌های ۱۸ بیمارستان پایتخت و افزایش ظرفیت مراکز ارائه خدمات بستری موقت، تدابیری بود که برای گذر از بحران فعلی در نظر گرفته شد.
آقای دکتر علیرضا زالی افزود: همچنین اعمال سهمیه بندی جدید برای بیمارستان‌های استان تهران نیز صورت گرفته است، اما به طور کلی بهترین چاره حل این مشکل و مقابله با بحران، کاهش ورودی بیمارستان‌ها است.
البته این در شرایطی است که پیدا کردن تخت خالی در تهران سخت و تا حدود زیادی غیر ممکن شده است.
بیمارستان مسیح دانشوری، به عنوان یکی از مراکز اصلی درمان بیماران کرونایی در تهران شناخته می‌شود که این روز‌ها جای سوزن انداختن در محوطه بیمارستان نیست. شرایط بحرانی و فوق قرمز است، به طوری که اگر گرفتار کرونا شوی و حال نامساعدی پیدا کنی، باید قید بستری شدن را بزنید و تنها به مصرف دارو‌های معمول رو بیاورید تا شاید بهبود یابید.
دکتر علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری هم با اشاره به افزایش مراجعان در خیز پنجم بیماری گفته است: در شرایط فعلی نیز باید با تمام توان و همراهی کادر درمانی برای خدمت رسانی و ارائه خدمات درمانی به مراجعان تلاش کنیم و دست اندرکاران اهتمام لازم به منظور پذیرش و در صورت لزوم بستری هر چه بیشتر مراجعه کنندگان را در نظر داشته باشند.
در همین حال، علیرضا ناجی استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: یکی از مهم‌ترین مواردی که در بحران کرونا به چشم می‌خورد، عدم قرنطینه شهرها، روند کند واکسیناسیون و عدم تمکین مردم در رعایت بهداشت اجتماعی است.
طبق اطلاعات رسمی کاملاً مشخص است که تمکین مردم به رعایت بهداشت اجتماعی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه خیز پنجم کرونا به دلیل چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین‌تر از پیک‌های قبلی است، خاطرنشان کرد: این سویه به دلیل گستردگی در شیوع و این موضوع که ابتلاء به آن عموماً بین همه اعضای خانواده رخ می‌دهد می‌تواند در بسیاری از موارد خسارت‌های جبران ناپذیری را برای خانواده‌ها به دنبال داشته باشد. لذا، باید دولت محدودیت‌های پیشگیرانه بیشتری را برای کنترل کرونا اعمال کرده و مردم را وادار به رعایت بهداشت اجتماعی کند.
به نظر می‌رسد در خیز پنجم کرونا هم همه چیز به خود مردم بستگی دارد و اگر بتوانند میزان رعایت شیوه نامه‌ها را بالا ببرند، می‌توانیم از دست دلتا فرار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۳ هزار بسته گوشت گوسفندی بین نیازمندان اصفهانی
خدمت سبز به مردم
برگزاری یادواره شهدا در شهرها و روستاهای گلستان
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
بارش برف و باران از فردا در لرستان
مقاومت، کلید تحقق آرمان‌ها است
هشدار سطح نارنجی در پی ورود سامانه بارشی
استقبال مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر
کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شادگان
برپایی جشن بزرگ خیابانی نیمه شعبان و گرامیداشت دهه فجر در نیشابور 
ایران اسلامی مرعوب هیاهوی دشمن نخواهد شد.
دستگیری تعدادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در گرگان
سفیر ایران در پاکستان حمله تروریستی اسلام‌آباد را محکوم کرد
انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور
افتتاح طرح های عمرانی و اقتصادی در گالیکش و مراوه تپه
ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
جمع‌آوری ۸۹ میلیارد تومان زکات در استان
برگزاری همایش یاوران انقلاب با هدف تقویت روحیه انقلابی در سردشت
برخورد تیبا با اتوبوس در محور شاهرود–آزادشهر ۳ فوتی برجای گذاشت
آزادی۴۸ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل به مناسبت دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)