• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۹۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
تهران » سیاسی

کرونا، سدی برای برگزاری مراسم انقلاب

در ایام بیماری کرونا محدودیت هایی برای برگزاری مراسم انقلاب ایجاد شده بود ولی با تلاش های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این مهم تعطیل نشد.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما/رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: بدون تردید شیوه برگزاری مراسم و برنامه های انقلاب در ایام کرونا، تجربه جدیدی برای مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بود.
حجت الاسلام سید محسن محمودی  با تبریک سالگرد تشکیل نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: ۱۲ مرداد ماه سالروز تشکیل نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به امر رهبر کبیر انقلاب اسلامی است و کارنامه درخشان این نهاد انقلابی در 41 سال گذشته سبب شده تا از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان موذن انقلاب یاد شود.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی توانسته مورد وثوق و اعتماد رهبر انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و شخصیت های برجسته کشوری و لشگری باشد، به طوری که ده ها شخصیت شناخته شده ایران اسلامی، از نقش و تلاش های این نهاد تقدیر کردند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد:  ایشان فرمودند که اگر ما این‌ شورای‌ هماهنگی‌ تبلیغات اسلامی را برای‌هماهنگی و سیاستگذاری مراسم و مناسب‌ها و تبلیغات نمی داشتیم، بی‌شک‌ ناسازگاری‌ها و اشکالات‌ فراوانی‌ را در ایجاد و راه‌اندازی‌ و اداره مراسم‌ مختلف شاهد می‌بودیم که این بیانات، سند افتخار مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به شیوع ویروس کرونا طی سال های اخیر متذکر شد: ویروس کرونا، مراسم و برنامه های ملی و انقلابی را نیز مانند بسیاری از امور دیگر تحت الشعاع قرار داد اما مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تلاش کرد تا با استفاده از ظرفیت های مردمی و نظرات کارشناسان، اجازه فراموش شدن مراسم و مناسبت های انقلابی را ندهد و بدون تردید شیوه برگزاری مراسم و برنامه های انقلاب در ایام کرونا، تجربه جدیدی برای مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بود.
وی اضافه کرد: تولیدات بسیار خوبی در مناسبت های ملی و انقلابی در حوزه فضای مجازی صورت گرفته و مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دو سال گذشته، بیش از هر زمان دیگری از ظرفیت فضای مجازی برای پاسداشت مراسم و مناسبت های انقلاب استفاده کرد. اگرچه اعتقاد داریم که هیچ فعالیتی جایگزین مراسم و برنامه های میدانی نمی شود، به همین خاطر عدم تعطیلی بزرگداشت مناسبت های ملی و انقلابی، شعاری بود که به صورت ویژه از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دنبال شد و به همت تمام فعالان و همراهان برگزاری برنامه های انقلاب و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، اجازه داده نشد که مراسمات گوناگون در حوزه بزرگداشت مناسبت های انقلابی به فراموشی سپرده شود.
محمودی با اشاره به در پیش بودن، چهل و یکمین سالگرد تشکیل نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: دوازدهم مردادماه سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ایام منتهی به آن، فرصت مغتنم برای معرفی نقش، رسالت، جایگاه و عملکرد این نهاد کهن خاصه قله‌های فراموش‌نشدنی و سرنوشت‌ساز از جمله 23 تیرماه 1378، یوم‌الله نهم دی ماه سال 1388، دی ماه 1396، اغتشاشات آبان ماه سال 1398 و ... می‌باشد. به همین خاطر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان های استان تهران، برنامه های متعدد و ویژه ای را برای گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد تأسیس نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پیش بینی کرده که از جمله می‌توان به برگزاری جلسه هم اندیشی روسای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان های استان تهران در روز یکشنبه دهم مردادماه به میزبانی شهرستان دماوند و با حضور قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اشاره کرد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران ادامه داد: فضاسازی مناسب شهری در نقاط پرتردد با محوریت سالگرد تأسیس نهاد شورا و با استفاده از فرمایشات بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی و آیت الله جنتی،اختصاص بخشی از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان های استان تهران مورخ هشتم مرداد بمناسبت سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی،قرائت بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران به مناسبت 12 مرداد در نمازهای جمعه شهرستان های استان،تقدیر از خانواده معزز شهدا همراه مراسم انقلاب، روسا و همیاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و فعالان مراسم و مناسبت ها از جمله برنامه های این ایام است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)