پخش زنده
امروز: -
برداشت انجیر از انجیرستانهای گلوگاه، قطب تولید انجیر استان مازندران آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه سطح زیر کشت انجیر این شهرستان را ۱۵۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی میشود بیش از ۱۰۰۰ تن انجیر از باغات شهرستان برداشت شود.
باباجانی انجیرهای سفید، زعفرانی و سیاه را از مهمترین گونههای انجیر گلوگاه اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه باغداران گلوگاهی از هیچ گونه سم یا کودی برای پرورش انجیر استقاده نمیکنند انجیر گلوگاه را را میتوان ارگانیکترین انجیر کشور دانست.
اوگفت: انجیرهای گلوگاه بیشتر به صورت تازه خوری و بساط کردن کنار خیابانها به فروش میرسد و بخشی از آن نیز توسط بانوان این شهر در کارگاههای کوچک خانگی به مربا، سرکه یا شیره انجیر تبدیل میشود.
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدلی انجیر چندین سال است در این شهرستان مطرح میشود، افزود: ایجاد صنایع تبدلی انجیر مطالبه به حق مردم و حلقه مفقوده توسعه این شهرستان است که برای ایجاد آن باید تسهیلات و حمایتهای ویژهای انجام شود.