• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۹۴۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علیرضا رئیسی پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا؛

سقوط رعایت شیوه نامه‌ها به زیر ۴۰ درصد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از گسترش نوع دلتای ویروس کرونا در ۲۹ استان خبر داد و از سقوط رعایت شیوه نامه‌ها به زیر ۴۰ درصد ابراز تاسف کرد و گفت: با این وجود واکسیناسیون با قوت ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ،دکتر علیرضا رئیسی پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه و مرور وضعیت شیوع نوع دلتا در سایر کشور‌ها و قدرت بالای سرایت این ویروس، افزود: بر اساس الگو‌های جهان، افرادی که واکسن زده اند میزان بستری و مرگ و میر کمتری داشته اند و تقاضا می‌کنیم سالمندانی که تا کنون برای دریافت واکسن مراجعه نکرده اند، زودتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه برای پیشگیری از کرونا واکسینه شدن کافی نیست، بر رعایت نکات بهداشتی تاکید کرد و گفت: تزریق واکسن و رعایت شیوه نامه‌ها باید در کنار هم مد نظر قرار گیرد تا زنجیره قطع شود.

دکتر رئیسی با انتقاد از بی توجهی به رعایت شیوه نامه‌ها، تصریح کرد: ۲۹ استان درگیر موج دلتا شده است و بیمارستان‌های ما در حال پرشدن است.
معاون امور بهداشت وزیر بهداش با بیان اینکه اگر شیوه نامه‌های رعایت نشود باز هم مجدد درگیر موج‌های سهمگین‌تر خواهیم شد، خاطرنشان کرد: رعایت شیوه نامه‌ها به زیر ۴۰ درصد سقوط کرده و الان همه خانواده‌ها  فرد نزدیکی را دارند که مبتلا شده است.
وی گفت: همچنان رستوران‌ها میزبان مردم است و برخی اجتماع‌ها در حال برگزاری است که تاثیر مهمی در افزایش بیماری دارد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: تا پایان مرداد ۷ میلیون دُز واکسن جدید به دستمان می‌رسد و سرعت واکسیناسیون مطلوب است.
دکتر رئیسی از هموطنان خواست صرفا پس از دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند تا از ازدحام جلوگیری شود.
 
میزان ورودی و ذخایر واکسن کشور از همیشه بهتر است

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه میزان ورودی واکسن از همیشه بهتر شده است گفت: برای گروه‌های فراخوان شده نگرانی از بابت واکسن وجود ندارد، تا پایان مرداد حدود ۷ میلیون واکسن به دست ما می‌رسد.

آقای دکتر علیرضا رئیسی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا تا کنون ۵۷۳ مصوبه داشته که با حضور همه اعضا ونمایندگان سه قوه به منصه اجرا گذاشته شده است و جا دارد از زحمات همه اعضا از نیرو‌های مسلح گرفته تا صدا و سیما و روسای دانشگاه‌ها علوم پزشکی و مردم تشکر شود.
وی با اشاره به شیوع موج دلتا در جهان گفت: با وجود قدرت سرایت بسیار بالای ویروس جدید امروز بیش از ۱۶۴ کشور جهان دنیا گرفتار موج دلتا شده اند حتی در کشور‌هایی که درصد بالای واکسیناسیون انجام داده اند.

سخنگوی ستادملی مقابله با کرونا افزود: ابتلای بالای دلتا کرونا در کشور‌هایی که درصد واکسیناسیون بالایی داشته اند نشان می‌دهد دو نکته مهم است یکی اینکه کسانی که نوبت شان شده و واکسن زده اند درگیری شان بسیار کمتر از سایر افراد است بنابراین هر گروهی فراخوان شد باید به سرعت وارد سامانه نوبت دهی شود و با دریافت نوبت واکسینه شوند. دوم اینکه تجربه دیگر کشور‌ها نشان می‌دهد واکسینه شدن به تنهایی کفایت نمی‌کند و باید تا زمانی که بیشتر مردم واکسینه شوند، شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کرد.

آقای رئیسی با تاکید براینکه هنوز به قله درگیری‌ها در موج دلتا نرسیده ایم گفت: ۲۹ استان کشور درگیر موج دلتا شده است. میزان بستری و ورودی بیمارستان به سرعت در حال افزایش است و این یک هشدار جدی است چرا که میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به زیر ۴۰ درصد سقوط کرده و اگر بخواهیم به همین منوال پیش برویم ممکن است دچار موج سهمگین تری شویم.

وی افزود: برغم تذکر‌های پیاپی که رستوران‌ها یکی از نقاط خطرناک این روزهاست، اما همچنان شاهد حضور مردم در این مراکز هستیم هموطنان باید به شدت از حضور در جا‌های سربسته و سرپوشیده و تجمعات پرهیز و در رعایت شیوه نامه‌ها جدی‌تر عمل کنند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: خبر خوب اینکه میزان ورودی واکسن از همیشه بهتر شده و در دو روز گذشته دو و نیم میلیون واکسن وارد شده است امروز هم واردات خواهیم داشت و تا پایان مرداد حدود ۷ میلیون واکسن به دست ما خواهد رسید.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

آقای رئیسی افزود: برای افراد ۵۵ سال به بالا سامانه باز است و این افراد می‌توانند ثبت نام کنند و خواهش ما این است که افراد حتما بر اساس نوبت به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با تاکید براینکه ثبت نام در سامانه به صورت تک نوبتی است گفت: افراد همان لحظه ثبت نام می‌توانند محل، روز و ساعت تزریق واکسن شان را خودشان انتخاب کنند و گروه‌های فراخوان شده هیچ نگرانی برای واکسن نداشته باشند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید براینکه طبق پیش بینی‌ها تا پایان شهریور واکسیناسیون مرحله سوم به اتمام می‌رسد، افزود: واکسیناسیون اساتید حوزه و دانشگاه، بانک‌ها، زندانیان، خبرنگاران، رانندگان سیستم حمل و نقل عمومی، ریلی، هوایی و دریایی همزمان با عید غدیر آغاز شده است و این هفته ادامه پیدا خواهد کرد.

آقای دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه دیابتی‌ها از طریق سامانه نوبت دهی امکان ثبت نام ندارند گفت: اطلاعات دیابتی‌ها که انسولین مصرف می‌کنند موجود است و از طریق مراکز درمانی خود فراخوان می‌شوند و واکسیناسیون شان انجام خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)