• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۰۴۲۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
سیاسی » دولت

اجرای طرح‌های توسعه‌ای را رها نکردیم

رئیس جمهور گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم اجرای طرح‌های توسعه‌ای را رها نکردیم، اما در عین حال برخی از آن چه که جزو برنامه ما بود اجرا شد و برخی هم اجرا نشد.

اجرای طرح‌های توسعه‌ای را رها نکردیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای روحانی در ادامه سخنان خود در آخرین جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه ما در دوران تحریم کار‌های بزرگ توسعه‌ای را رها نکردیم گفت: ما در یک روز ۷۵۷ کیلومتر راه آهن افتتاح کردیم و این در تاریخ ایران بی سابقه است و به تمامی استان ها، رشت، ارومیه، کرمانشاه و همدان راه آهن رفت.

​آقای روحانی افزود:​ به زودی سنندج و اردبیل، یزد اقلید، خاش زاهدان، چابهار زاهدان، به راه آهن متصل خواهد شد.
رئیس جمهور گفت: مردم در سختی معیشت بودند و ما توان خود را به کار گرفتیم، طرح‌های توسعه‌ای را رها نکردیم، اما در عین حال برخی از آن چه که جزو برنامه ما بود اجرا شد و برخی هم اجرا نشد.

آقای روحانی افزود: ما می‌توانستیم طبق دستورات و چارچوبی که مقام معظم رهبری اعلام کرده بود از دی ماه پارسال، پس از بازگشت آمریکا به برجام، به تعهدات خود کامل عمل کنیم.
رئیس جمهور گفت: ایشان در ۱۳ دی ماه سال گذشته به ما اعلام کردند که باید چکار کنیم، البته قبل از آن هم به صورت خصوصی به من فرموده بودند و بعد هم ایشان در سخنان به صورت علنی اعلام کردند.

آقای روحانی افزود: ما طبق همان چارچوب می‌توانستیم اجرا کنیم و تحریم را برداریم، اما در یک جای دیگری گرفتار شدیم که الان جای بحث آن نیست و الی ما امروز در شرایط بهتری دولت را به اتمام می‌رساندیم.
آقای روحانی همچنین از معاون اول رئیس جمهور، وزرا، معاونین تشکر کرد و گفت:​ من می‌دانم در روز‌های زلزله، در سیل، کرونا، چه روز‌های سختی بر این‌ها گذشت.

رئیس جمهور افزود: من میدانم افتخار اینکه ما بتوانیم صد‌ها هزار نفر را در روز واکسینه کنیم و تولید داخلی و ورود خارجی واکسن چقدر کار سختی بود.
آقای روحانی اضافه کرد:، اما این کار انجام گرفت و در این روز‌های سخت همه دست به دست هم دادند و صنعت، راه، وزارت کشور، ​ وزارت خارجه، بهداشت و درمان، ​ نفت، نیرو، همه دست به دست هم دادند و در کنار هم قرار گرفتند و امروز ما می‌بینیم شرایطی است نسبتاً مطلوب و شرایطی است که مردم می‌توانند از واکسن استفاده کنند و از این خطر فاصله بگیرند و شرایط بهتری باشد.

رئیس جمهور افزود: آن چه که ما انجام دادیم در شرایط سخت جنگ و کرونا و خشکسالی بود و اگر کسی می‌خواهد درباره دولت قضاوت کند این سه را با هم و در کنار هم ببیند.
آقای روحانی گفت:​ من از لحاظ امنیت هم از همه تشکر می‌کنم از وزارت اطلاعات و کشور که تلاش کردند کشور را در شرایط سختی که قرار داشت در شرایط امنیت قرار دادند.

رئیس جمهور افزود:​ همچنین تشکر می‌کنم که در بخش کشاورزی این کار بزرگ در طول هشت سال انجام شد و محصولات کشاورزی از ۹۷ میلیون به ۱۲۵ میلیون تن رسیده و روشن است چه حرکت خوبی در این زمینه انجام شده است و در برخی از بخش‌ها شرایط ما چند برابر قبل شده است همانند آبیاری قطره‌ای و هر چه که تا سال ۹۲ بوده ما بیش از آن در آبیاری قطره‌ای اضافه کرده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)