• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۱۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵
فارس » اجتماعی

آخرین جلسه پنجمین شورای شهر شیراز

صد و نود و سومین جلسه شورای پنجم شورای اسلامی شهر شیراز برگزار شد.

آخرین جلسه پنجمین شورای شهر شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، در این جلسه که مصوبه خاصی نداشت، آقایان، تذروی، تنوری و خانم دهقانی نطق‌های پیش از دستور داشتند و سید احمد رضا دستغیب باوجود این که قرار بود نطق داشته باشد، در جلسه حاضر نشد.
شهردار شیراز در این جلسه با تقدیر از اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری، ضمن تشریح عملکرد شهرداری تاکید کرد هرچند در این چهار سال کار‌های بسیار خوبی در شیراز انجام شد، ولی کاستی‌هایی هم وجود داشت که دلیل اصلی آن بالا رفتن قیمت ارز و افزایش هزینه بوده است.
اسکندرپور با بیان این که قیمت قیر امسال نسبت به سال ۱۳۹۶ حدود ۸۷۵ درصد، شن ۱۲۳۵درصد، سیمان۵۴۵ درصد، کرایه ناشی آلات ۸۷۰ درصد و دستمزد‌ها ۵۷۱ درصد رشد داشته است افزود: با وجود همه مشکلات در این مدت ۹ میلیون متر مکعب آسفالت انجام و ۱۱ تقاطع غیر همسطح، ۱۷ بوستان جدید، ۱۹ سالن ورزشی سرپوشیده و ۷ بند تاخیری برای جلوگیری ازسیلاب ساخته شد.
در نخستین دستور کار صد‌و‌نود‌و‌سومین جلسه علنی صحن شورا، ایراد فرمانداری شیراز به مصوبه‌ای با موضوع اخذ مجوز واگذاری سرقفلی غرفه‌های طرح توسعه میدان اول میوه‌و‌تره‌بار از طریق انتشار آگهی مزایده عمومی بر اساس قیمت پایه هیأت کارشناسان رسمی دادگستری، مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد موضوع به‌منظور بررسی مجدد به کمیسیون برنامه و بودجه، امور حقوقی و املاک شورا ارسال شود.
در نامه‌ای دیگر از سوی فرمانداری شیراز به مصوبه «سرمایه گذاری ۳۰میلیارد ریالی برای ساخت فیلم سینمایی ٢٨٨٨ به کارگردانی و تهیه کنندگی کیوان علی محمدی» ایراد وارد شد که با اصرار اعضای شورا بر اجرای آن، بار دیگر به تصویب رسید.
همچنین شوراییان درباره نامه فرمانداری شیراز با موضوع اصلاح مصوبه‌ای با موضوع «قدرالسهم سرانه خدمات عمومی موضوع ماده ١٠١ اصلاحی قانون شهرداری» تصمیم‌گیری کردند و بر اساس آن، مصوبه یادشده برای بررسی مجدد به کمیسیون‌های شهرسازی و معماری به عنوان کمیسیون اصلی رسیدگی‌کننده و برنامه و بودجه، امور حقوقی و املاک با عنوان فرعی رسیدگی‌کننده ارسال شد.
گفتنی است در این جلسه از شورا، کتاب «شناسنامه و گزارش عملکرد شورای اسلامی شهر شیراز در دوره پنجم» معرفی شد که در آن موضوعاتی همچون معرفی اعضا و مسئولیت‌های آنان، رویکرد‌ها و سیاست‌های شورای پنجم، عملکرد کمیسیون‌های ده‌گانه، عملکرد ادارات، مراکز و کمیته‌های زیرمجموعه، گزارش‌های آماری از تعداد جلسات، مصوبات و میزان مشارکت اعضا در جلسات، اهم مصوبات و اقدامات برجسته، تکالیف بودجه و پروژه‌های شاخص (به تفکیک سال) به چشم می‌خورد.
در این کتاب، همچنین گزارشی مقایسه‌ای از عملکرد سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۹ بر اساس ۶۹ شاخص مدیریت شهری به نخبگان، مدیران شهری، اعضای شورای آینده و همه شهروندانی تقدیم شد که چهار سال پیش، با رأی خود شورای پنجم و مسیری تازه را انتخاب کردند و همچنان دل در گرو شیراز و مردم و فرهنگ و تمدن این شهر دارند.
دیگر کتابی که در این جلسه رونمایی شد، «مجموعه آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و طرح‌های جامع شورای اسلامی شهر شیراز» نام دارد که بر اساس مقدمه این کتاب، شورای اسلامی شهر شیراز وظیفه داشت در راستای وظایف خود برای تصویب آیین‌نامه‌ها، مصوبات متعددی را اجرا کند؛ اما در این میانه عدم یکپارچگی و پراکندگی آن‌ها، جست‌و‌جو را با مشکل روبه‌رو کرده بود؛ از همین رو، شورا بر آن شد با گردآوری و تدوین آن‌ها در یک مجلد، رجوع و استفاده از اینگونه مقررات را برای استفاده شورا و شهرداری و شهروندان تسهیل بخشد.
افزون بر این، کتاب «مجموعه مصوبات عام‌الشمول شورای اسلامی شهر شیراز» نیز در این نشست معرفی شد؛ بر اسا‌س آنچه در مقدمه این کتاب آمده است، شورای اسلامی شهر شیراز از بدو تاسیس در سال ۱۳۷۸ در چارچوب وظایف خود مصوبات فراوانی داشته که بنا به مقضیات زمان و نیاز‌های روزآمد شهری، برخی را لغو یا اصلاح کرده است؛ در این میان، بعضی مصوبات به‌طور صریح لغو نشده بود و اجرا و نظارت را با مشکل روبه‌رو می‌ساخت. از همین رو شورای پنجم تصمیم گرفت که مصوبات خود را تنقیح کند تا با پالایش آن‌ها، مواردی را که قابل اجرا هستند، برای بهره‌مندی نهاد‌ها، دانشگاهیان و شهروندان تنظیم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)